English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brokula se izgleda razumije u pravo kad je u pitanju Partey, dok za Greenwooda gleda samo moral i etiku. Čudno. Preporučio bih svima da se edukujete i pročitate kakav je slučaj kod Greenwooda i onda možda skontate zašto se on može vratiti u ekipu.
Ali naravno da ga treba osuđivati zbog tog čina i uvijek mu pamtiti šta je uradio, no gledajući zakon čovjek je čist i tu priča završava. E sad ako se vi smatrate dobrim tumačima zakona. - Bujrum, kritikujte Veliku Britaniju za njihove pravne norme.
Ali naravno da ga treba osuđivati zbog tog čina i uvijek mu pamtiti šta je uradio, no gledajući zakon čovjek je čist i tu priča završava. E sad ako se vi smatrate dobrim tumačima zakona. - Bujrum, kritikujte Veliku Britaniju za njihove pravne norme.
Vjerujem da Arsenal više od trofeja Lige prvaka želi da postane najveći rival Unitedu.
United ima samo jednog istinskog i poštovanja vrijednog rivala. Liverpool. Pored njih tu je Leeds, ali sa 3 puta manjom magnitudom.
Ostalo je prolazno kao simpatije u osnovnoj školi.
United ima samo jednog istinskog i poštovanja vrijednog rivala. Liverpool. Pored njih tu je Leeds, ali sa 3 puta manjom magnitudom.
Ostalo je prolazno kao simpatije u osnovnoj školi.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Vama je Brokula sa foruma poblem, a ne silovatelj ekipi. Da vam je silovao sestru il rodicu pitao bih vas jel ima veze sto je pravno cist
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Vraga bi ovako pisao da je Thomas Partey, nekada Yakubu, igrac uniteda
Da mi je silovao rodicu, pogodilo bi me mnogo. Ali da mi siluje rodicu, pa mu ona nakon godinu i po rodi dijete, živi s njim i objavljuje zajedničke slike ... vjerovatno bih nastavio gledati svoja posla.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Je l’ moguće da ideš tako daleko? Jesam li gdje napisao da ga opravdam u tom činu? Što se mene tiče trebali su ga zatvoriti 20 godina da su dokazali da je to učinio i da ona na kraju nije povukla optužnicu, ali nije i kraj. Neka igra koga boli ku.rac.
Ako ćemo se tako empatisati hajmo onda svi u Afriku pomagati siromašnim koji umiru na pravdi boga pa vas sve ovdje boli ku.rac za tim. U pi.čku materinu.
Druze audio i fotografski dokazi. Sve crno na bijelo, nema truna sumnje nikakve. Ne znam sta ste navalili na slucaj Parteya, nebo i zemlja.
Ne bih se nikad mogao poistovjetiti sa klubom koji onakvom monstrumu daje drugu sansu i obezbjedjuje mu sve uslove kao da je on zrtva
Najjači mi je ipak EA Sports.
Izdrkotina od igre u kojoj ćeš sad u ekipi moći imati i žene i muškarce jer eto kao womans rights, a lagano vraćaju Greenwooda u igru.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Znači pošto za Parteya nema audio i foto dokaza, onda je sve OK i čist je? Moralna gromado.Brokula je napisao/la: ↑18 avg 2023, 20:03Druze audio i fotografski dokazi. Sve crno na bijelo, nema truna sumnje nikakve. Ne znam sta ste navalili na slucaj Parteya, nebo i zemlja.
Ne bih se nikad mogao poistovjetiti sa klubom koji onakvom monstrumu daje drugu sansu i obezbjedjuje mu sve uslove kao da je on zrtva
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 18 avg 2023, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Projekt:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
I dalje bolji projekat nego liverpulov
Kimmich u City 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
Gaston ko da nije gledao tekmu u nedjelju i to bez Caiceda i Lavije
.
U kakvim ste **** mi smo zlatni...

U kakvim ste **** mi smo zlatni...
Gori igrač od Lewisa kojem su nekidan produzili ugovor , jos jedan od mega talenata u Pepovoj karijeri koji ce krahirat , kao Krkic, Tello, Gaudinho, Garcia ,Brahim Diaz itd itd itd , sve mega giga talenti okrovljenja i svi propali. I Kimmich je djelom dio pepove skole ,mentalni patuljak i ****. U slabije fizikalnoj ligi ga raznose , u EPL bi umro
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Jel moguce da ce zakasnit na prijenos...
grob ti yebemRollMan je napisao/la: ↑18 avg 2023, 20:19Gori igrač od Lewisa kojem su nekidan produzili ugovor , jos jedan od mega talenata u Pepovoj karijeri koji ce krahirat , kao Krkic, Tello, Gaudinho, Garcia ,Brahim Diaz itd itd itd , sve mega giga talenti okrovljenja i svi propali. I Kimmich je djelom dio pepove skole ,mentalni patuljak i ****. U slabije fizikalnoj ligi ga raznose , u EPL bi umro

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U tandemu s Rodriem bi bio fenomenalanRollMan je napisao/la: ↑18 avg 2023, 20:19Gori igrač od Lewisa kojem su nekidan produzili ugovor , jos jedan od mega talenata u Pepovoj karijeri koji ce krahirat , kao Krkic, Tello, Gaudinho, Garcia ,Brahim Diaz itd itd itd , sve mega giga talenti okrovljenja i svi propali. I Kimmich je djelom dio pepove skole ,mentalni patuljak i ****. U slabije fizikalnoj ligi ga raznose , u EPL bi umro
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U tandemu s Rodriem bi bio fenomenalanStevieG8 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 20:57
Gori igrač od Lewisa kojem su nekidan produzili ugovor , jos jedan od mega talenata u Pepovoj karijeri koji ce krahirat , kao Krkic, Tello, Gaudinho, Garcia ,Brahim Diaz itd itd itd , sve mega giga talenti okrovljenja i svi propali. I Kimmich je djelom dio pepove skole ,mentalni patuljak i ****. U slabije fizikalnoj ligi ga raznose , u EPL bi umro
[/quote]
Ma neka ga gdje i jeste
Ima Phillips ,Perrone
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.