Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Virtu4l
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2009, 13:16

Ne okrecem se iza sebe, tako neke uglavnom ne primjecujem ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2009, 13:20

Uopšte ne spamam. Komentarišem, šta ću kad se ti uvijek upecaš ko škobalj.

Gerrard je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne okrecem se iza sebe, tako neke uglavnom ne primjecujem ;)
Ja i kakve veze ovo ima sa Liverpoolom :?:
Ne vidim one koji su iza leđa, jbg, nemam oči na leđima.
Voli te tvoje Sarajevo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 maj 2009, 13:25

Dart je napisao/la:'People'
Liverpoolovi igrači traže povratak Owena
Nedjeljno izdanje Peoplea piše da su neki od ključnih igrača Liverpoola sugerirali menadžeru Rafaelu Benitezu da na Anfield vrati Michaela Owena, kao što je to prije nekoliko sezona napravio s Robbieom Fowlerom.

Kada je Benitez u januaru 2006. godine iz Manchester Cityja doveo Fowlera, koji je kod navijača stekao status legende, fanovi na Anfieldu su taj potez dočekali s oduševljenjem. Sigurno je da bi i Owena dočekali raširenih ruku, zaključuje People.

Owenu (29 godina) ljetos istječe ugovor s Newcastleom, koji je ispao u Championship (drugi razred). Trener ''svraka'' Alan Shearer obznanio je da Owen nije u planovima za novi ugovor, a pitanje je i koliko bi sam napadač bio raspoložen za drugu ligu.

Zlatni dečko Anfielda za Liverpool je odigrao 216 utakmica i zabio 118 golova, a onda je 2004. godine otišao u Real. Godinu kasnije prešao je Newcastle za 16 miliona funti. U zadnje vrijeme imao je puno problema s ozljedama, zbog čega je izgubio status engleskog reprezentativca.

Za Owena su zanimanje dosad pokazali Tottenham i Everton. No, budući da za njega, kao slobodnog igrača, ne treba plaćati odštetu, vodeći igrači Liverpoola smatraju da nema nikakvog razloga da se Owena ne vrati na Anfield, kako bi ekipa imala kvalitetni ''back up'' za prvog napadača kluba Fernanda Torres, piše People.
muha kralju :D ja sam citao da ode on u Everton al mislim da je to suplja zna Owen da je crvena u modi.
You are someone else I am still right here

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2009, 13:25

'ajd ne kaki... k'o da Ovrebo ima veze sa Liverpoolom...

Kad ujedaš, očekuj da možeš biti ujeden, nemoj to nikada zaboraviti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2009, 13:32

Takvog sam te čekao, licemjernog i stjeranog u kut. Uopšte me ne dira ništa što dolazi od tebe, jer nisi kompetentan. Uostalom, premotaj ovaj topic unazad, pa vidi koga šta "dira".

Šta bi sa spamanjem?
Voli te tvoje Sarajevo.

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 31 maj 2009, 14:20

You'll always walk alone :lol:

A šta se raspravljate bezveze.Niti će ovaj promijeniti mišljenje pa za Liverpool navijati,niti ti za Chelsea.
Manchester Utd. i jednim i drugim redovno održi lekciju iz fudbala tako da možete samo zajedno sjesti,zagrliti se i plakati :lol:
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 maj 2009, 14:33

Bola(n) je napisao/la:You'll always walk alone :lol:

A šta se raspravljate bezveze.Niti će ovaj promijeniti mišljenje pa za Liverpool navijati,niti ti za Chelsea.
Manchester Utd. i jednim i drugim redovno održi lekciju iz fudbala tako da možete samo zajedno sjesti,zagrliti se i plakati :lol:
da,to pokazuje 1-4 na old toiletu i 2-1 na anfieldu... :D
bilo bi mi drago da se owen vrati.....citala sam i ja o tome da je everton zainteresiran za njega ali mislim da on to nikad ne bi mogao i mislim da bi pjeske dosao iz grada" svraka" u liverpool na anfield
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 maj 2009, 16:13

Bola(n) je napisao/la:You'll always walk alone :lol:

Zadnja lekcija Liverpoolu se sastojala od toga kako na svom stadionu izgubiti 1-4,i isprazniti taj isti stadion u 75. minuti :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 31 maj 2009, 16:35

A ko je titulu osvojio ?Pustite tu priču,to je jedna utakmica.Da bi prvak postao moraš preko 90% utakmica dobiti što je Man.Utd. i uspio za razliku od vaših omiljenih ekipa.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 maj 2009, 16:38

Bola(n) je napisao/la:A ko je titulu osvojio ?Pustite tu priču,to je jedna utakmica.Da bi prvak postao moraš preko 90% utakmica dobiti što je Man.Utd. i uspio za razliku od vaših omiljenih ekipa.
Ti si reko da ManU odrzi lekciju Liverpoolu,ja sam samo reko koju lekciju....

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 31 maj 2009, 16:42

Titula se računa,i tu Man.Utd. hara a to što se jednom omakne pa izgube,pa ljudi moji niko nije savršen pa ni Man.Utd.

Armin10
Kontakt:

Post Postao/la Armin10 » 31 maj 2009, 21:00

Da nas hoce kupiti ovi arapi,ovi amerikanci skrti nedaju za transfere nista...:!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 maj 2009, 21:02

Novi avatar :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 maj 2009, 21:18

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Novi avatar :D
Sminka

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 maj 2009, 21:22

Armin10 je napisao/la:Da nas hoce kupiti ovi arapi,ovi amerikanci skrti nedaju za transfere nista...:!
ja mislim da djed mraz zivi u laponiji pa mu posalji pismo sa tom molbom :lol:

ablett odlazi,pored dalglisha moguc je i dolazak garya macAllistera ...benitez ce potpuno rekonstruisati klub sto se toga tice...bice jos odlazaka i dolazaka ako ne igraca onda trenera ;)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 maj 2009, 21:33

I ja sam čuo da Benitez sprema malu rekonstrukciju tima. Tako da nema potrebe da ih kupuju Arapi, jer nebi volio da Liverpool izgleda kao Mančester City.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 maj 2009, 21:35

reds_forever je napisao/la:
Armin10 je napisao/la:Da nas hoce kupiti ovi arapi,ovi amerikanci skrti nedaju za transfere nista...:!

ablett odlazi,pored dalglisha moguc je i dolazak garya macAllistera ...benitez ce potpuno rekonstruisati klub sto se toga tice...bice jos odlazaka i dolazaka ako ne igraca onda trenera ;)
Sto Garry?!Jel' svojevoljno,il ga Benitez tjera?

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 31 maj 2009, 21:35

the scouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:

Sto Garry?!Jel' svojevoljno,il ga Benitez tjera?
Noga :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 maj 2009, 21:38

Ko ga mijenja?

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 maj 2009, 21:47

the scouser je napisao/la:Ko ga mijenja?
to se jos ne zna :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.