Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Daj jos Seika.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
To nije do kluba, evo objavili su statement valjda firma koja radi to nekakve promjene struktura ima, šta ti znam, ne razumijem se. Uglavnom nije do kluba jbg.
Nego,

amin.
Nego,
amin.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koliko bi nama sjeo Naby Keita da je ispunio potencijal jbt. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
NiceLiverpool are informed on the conditions of the deal for Sofyan Amrabat but there are no negotiations & Liverpool are exploring other options in midfield. - @FabrizioRomano
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kad dođem na ovu temu nakon one na klixu ko da sam u zoološki vrt kročio, koje smo mi životinje (JA PRVI) tačno me sramota 

Nakon dugo vremena moram da pohvalim jedno pojačanje Liverpula. Japanac ima 4 vrhunske sezone ispred sebe ako ga zdravlje posluži a i Klop je pokazao svrhu angažovanja svog Njemačkog havera kao sportskog direktora. Odličan igrač potpuno van svih glasina i za male pare.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ovi navijači Stuttgarta plaču ko djeca za Endom 
Ulazim na hype train. Mac, Dom, Endo = veza za titulu!

Ulazim na hype train. Mac, Dom, Endo = veza za titulu!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ovaj debil je još u klubu, jbt grob!!!!!!!!!
atletico masterclass & vibes
I dalje sam uvjeren da bi lagano uzeli bajramski turnir da smo prošli tad. E Adriane...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.