Novi Nihad ĐedovićRacioEmocionalan je napisao/la: ↑17 avg 2023, 13:40Zasto prizivate onoga Biberovica? Je li imaju neke naznake da bi mogao igrati za BiH ili su to samo zelje?
Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ploco i udarac

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koje bi ludilo bilo da Edin prenosi. Valjda opet bude nekad prenosio on

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Vlado Majer brate, milina ga slusat, on bi bio top.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- Shategabri
- Kontakt:
Mora se skratiti rotacija. Ne možeš koristiti 12 igrača.
Ne u KO utakmicama. To možeš samo slučajno dobiti ili ako je protivnik dosta lošiji.
Ne u KO utakmicama. To možeš samo slučajno dobiti ili ako je protivnik dosta lošiji.
Koševo Zapad
Zamisli Edinov komentar na utakmicu protiv Slovenije.

Teska perverzija

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ili Vlado ili Edin. Steta, vjerujem da ne bi puno Edin ni trazio samo ne znam koliko zakonski okviri odnosno AS dozvoljava takvo nesto.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ovom prilikom da cestitamo rođendan Adnanu Ploči, sve najbolje legedno! Mozda ti komentarisanje kosarke ne ide kao komentarisanje fudbala, al bar smo se pozitivno ismijali sinoc
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ma da, halalite, znao sam da je amar bez zvjezdice, zabuna
Garza bez zvjezdice bi bio drama. Zamislite ovu ekipu od jučer da još ima brzog kreativnog tricaša na pleju. Kako bi se branili od nas?
Ako se moze takav igrac naci super, ako ne moze nrkog dobrog pravog play-a i Amsala za sutera jer mali Amsal bi nam sigurno vise pomogao nego prezimenjak Haris
Jel se moze nekako preko ovog mladjeg Puntera koji je dosao nedavno u nasu ligu zaganjati Punter stariji, ili neka opcija da nam Musa "zavrsi" William Gosa. 

Goss je presao u Olympiacos
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Imal' ko da nam snimi tekmu sutra ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pa normalno da ne uredjuje, bolje da je preimenuje na Nikola Jokic fan page ili KS Srbije, i onako samo o njima pisu, nema tu Edina a ni BiH ni u prici
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Veceras Aziz Bekir ne smije praviti greske iz prva 2 meca.Rotacija mora da se dobro zategne veceras
Nikako ne smiju igrati u bilo kojem trenutku 2 visoka bez suta.Znaci kombinacije Nurkic-Halilovic,Nurkic-Kamenjas i Halilovic-Kamenjas ne smije ni posmitliti izbaciti na parket ni u kojem trenutku.
Mora doraditi rotacije da u svakom momentu bar jedan od Musa Nurkic Garza bude na parketu.Nikakve lude rotacije gdje sva trojica odmaraju u isto vrijeme.
Amar Alibegovic mora da igra 30 minuta veceras na 4.
Ako vec mora da koristi jednog dodatnog igraca Haris Delalic treba da bude u rotaciji isped Adina Vrabca.
Nikako ne smiju igrati u bilo kojem trenutku 2 visoka bez suta.Znaci kombinacije Nurkic-Halilovic,Nurkic-Kamenjas i Halilovic-Kamenjas ne smije ni posmitliti izbaciti na parket ni u kojem trenutku.
Mora doraditi rotacije da u svakom momentu bar jedan od Musa Nurkic Garza bude na parketu.Nikakve lude rotacije gdje sva trojica odmaraju u isto vrijeme.
Amar Alibegovic mora da igra 30 minuta veceras na 4.
Ako vec mora da koristi jednog dodatnog igraca Haris Delalic treba da bude u rotaciji isped Adina Vrabca.
Dajte ba malo smanjite doživljaje oko želja za komentarisanjem utakmice - ne igramo finale EP. I generalno, nema mnogo razlike između energije na forumu i 'historijskog' meča sa FaceTv.