[Sushiniesta] Erling Haaland in 8 semi-finals & finals for Man City: 0 G/A vs. Liverpool (Community Shield), 0 G/A vs. Sheffield Utd (FA Cup), 0 G/A vs. Man Utd (FA Cup), 0 G/A vs. Real Madrid (UCL) 0 G/A vs Inter (UCL), 0 G/A vs. Arsenal (Community Shield) & 0 G/A vs. Sevilla (UEFA Super Cup)
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Prije bih rekao najjaci sistem a ne najjaca ekipa. Jucer su startali: Ake, Kovacic, Palmer, Akanji, Foden. Trenutno fali zamjena za oba krila kao i ofanzivni vezni zbog povrede KDB. Bekove srecom City nema ali bez obzira jedini bekovi su Lewis i Walker.Sport90 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 07:38Pa dobro realno Mahrez je usao u 33 godinu, vec prosle godine nije bio standardan u prvih 11 i sasvim je logicno sto su ga pustili. Prerano sudite Cityu i njeihovoj formi. Ova povreda KDB mozda natjera City da dovede jos nekog u vezni red, ali i dalje je ovo najjaca ekipa i njima titula moz isbjeci samo ako izbije kakva svadja u svlacionici izmedju Pepa i glavnih igraca, a sto se LP tice o favoritima treba u februaru sad je rano. Spominje se i Dani Olmo da popuni to Kevinovo mjesto - sto je mozda i realnije od tog Pakete,IceTea je napisao/la: ↑17 avg 2023, 00:09Čestitke Cityu, ali nije to više ista ekipa. Razumijem tjeranje istrošenog Gunde, ali ne znam kako su mogli pustiti i Mahreza. Dosta se sad izgubilo na širini, još se i KDB povrijedi a ni Bernarda nema. Morat će oni još nekog dovesti inače će zijanit titulu u EPL.
Poredjenja radi vezni red Arsenala: Rice, Partey, Jorginho, Odegaard, Havertz, Vieira, Smith Rowe.
PS ovo za Haalanda u bitnim tekmama fakat zabrinjava. Mada mislim da nije sve do njega. U tijesnim tekmama je jednostavno zatvoren a City nije poznat po centarsutevima i nekim stvaranje prilika za napadaca.
4-IN-A-ROW
Lewis Hall najvjerovatnije prelazi u Newcastle
Može li neko mongoloidnom emiru reći da ne mora pisati crticu kad imena stavlja u padeže?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- VivaLaStella
- Kontakt:
Većina izbjegava kontakt. Šuga je šuga
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
osjecam se i ja prozvanim, necu ni ja vise
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Haland je dvije najbolje utakmice prošle sezone odigrao protiv Arsenala. I on i KDB. Valjda su i to bitne utakmice bile? Po mom mišljenju bitnije od komjuniti šilda ili superkupa.emir_ je napisao/la: ↑17 avg 2023, 10:05Prije bih rekao najjaci sistem a ne najjaca ekipa. Jucer su startali: Ake, Kovacic, Palmer, Akanji, Foden. Trenutno fali zamjena za oba krila kao i ofanzivni vezni zbog povrede KDB. Bekove srecom City nema ali bez obzira jedini bekovi su Lewis i Walker.Sport90 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 07:38Pa dobro realno Mahrez je usao u 33 godinu, vec prosle godine nije bio standardan u prvih 11 i sasvim je logicno sto su ga pustili. Prerano sudite Cityu i njeihovoj formi. Ova povreda KDB mozda natjera City da dovede jos nekog u vezni red, ali i dalje je ovo najjaca ekipa i njima titula moz isbjeci samo ako izbije kakva svadja u svlacionici izmedju Pepa i glavnih igraca, a sto se LP tice o favoritima treba u februaru sad je rano. Spominje se i Dani Olmo da popuni to Kevinovo mjesto - sto je mozda i realnije od tog Pakete,IceTea je napisao/la: ↑17 avg 2023, 00:09Čestitke Cityu, ali nije to više ista ekipa. Razumijem tjeranje istrošenog Gunde, ali ne znam kako su mogli pustiti i Mahreza. Dosta se sad izgubilo na širini, još se i KDB povrijedi a ni Bernarda nema. Morat će oni još nekog dovesti inače će zijanit titulu u EPL.
Poredjenja radi vezni red Arsenala: Rice, Partey, Jorginho, Odegaard, Havertz, Vieira, Smith Rowe.
PS ovo za Haalanda u bitnim tekmama fakat zabrinjava. Mada mislim da nije sve do njega. U tijesnim tekmama je jednostavno zatvoren a City nije poznat po centarsutevima i nekim stvaranje prilika za napadaca.

Udaviše momka jbte. Mislim, nije da ga žalim, ali ovo je već preseravanje.
Slično je bilo sa i KDBom sve dok nije razmontirao Real prošle sezone. Od tada više niko ništa na temu 'velike utakmice, mali igrači'.
41:34
Sigurno nije podbacio u svim bitnim tekmama. Kazem takodjer da ima puno do ekipe. 2 od 3 puta vrate loptu mazad umjesto da probaju da ga nadju u 16m. To je vec Pep-ov potpis. On trazi to strpljenje i kontrolu.
4-IN-A-ROW
Pa nazovi kako hoces. Imas savrsen sistem koji je trener popunio sa igracima po svom ukusu i sve utotalu daje najbolju ekipu u EPL koja bez trofeja moze ostati samo ako se desi neki problem u svlacionici, mada mislim da Pep i City se na vrijeme rjesvaju igraca jednostavno ako osjete zasicenost ili nezadovoljstvo odmah se rijesavaju istog - to je svojevremeno ferguson radio perfektno (zato je dugo i trajao na klupi jednog tima)emir_ je napisao/la: ↑17 avg 2023, 10:05Prije bih rekao najjaci sistem a ne najjaca ekipa. Jucer su startali: Ake, Kovacic, Palmer, Akanji, Foden. Trenutno fali zamjena za oba krila kao i ofanzivni vezni zbog povrede KDB. Bekove srecom City nema ali bez obzira jedini bekovi su Lewis i Walker.Sport90 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 07:38Pa dobro realno Mahrez je usao u 33 godinu, vec prosle godine nije bio standardan u prvih 11 i sasvim je logicno sto su ga pustili. Prerano sudite Cityu i njeihovoj formi. Ova povreda KDB mozda natjera City da dovede jos nekog u vezni red, ali i dalje je ovo najjaca ekipa i njima titula moz isbjeci samo ako izbije kakva svadja u svlacionici izmedju Pepa i glavnih igraca, a sto se LP tice o favoritima treba u februaru sad je rano. Spominje se i Dani Olmo da popuni to Kevinovo mjesto - sto je mozda i realnije od tog Pakete,IceTea je napisao/la: ↑17 avg 2023, 00:09Čestitke Cityu, ali nije to više ista ekipa. Razumijem tjeranje istrošenog Gunde, ali ne znam kako su mogli pustiti i Mahreza. Dosta se sad izgubilo na širini, još se i KDB povrijedi a ni Bernarda nema. Morat će oni još nekog dovesti inače će zijanit titulu u EPL.
Pa moze se i tako posmatrati. Ne mora nuzno Akanji biti VVD ako u sistemu kod Pep-a bolje paše.
To je potpuno tacno da vrlo brzo pokazu izlazna vrata nezadovoljnim prznicama. Prosle godine su najbolje beka poslali na posudbu u pola sezone zbog ispada. Taj se vise nije dozvao. Oprezni su i sa novim igracima. Zato se jos ceka na prava pojacanja.
To je potpuno tacno da vrlo brzo pokazu izlazna vrata nezadovoljnim prznicama. Prosle godine su najbolje beka poslali na posudbu u pola sezone zbog ispada. Taj se vise nije dozvao. Oprezni su i sa novim igracima. Zato se jos ceka na prava pojacanja.
4-IN-A-ROW
Bro wut
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
wadethegreat je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:53Kako ste samo divni![]()
Najjace od svega Caicedo nas izabrao prije Liverpoola a Olise nas prije Citija.
A mi u kanalu nevidjenom.
Todd Boehly masterclass.
Evo i za dusebriznike![]()

Sad ce ga prodat za vece pare, izbacili klauzulu novim ugovorom.
Jucer srali nesto oko klauzule i sad ovo. Lopovska posla
Jucer srali nesto oko klauzule i sad ovo. Lopovska posla
Imal kakvih slika Olisea u dresu Chelsea?
Moze li kakav ugovor na 14 godina?
Ima im ko reći.

Moze li kakav ugovor na 14 godina?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Cime li su ga ucijenili da potpise novi ugovor 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Staklenko
Pitaj gazde, ne znam kako kod peraca guzova idu ugovori

Pa ono da je "umoran" je bilo najofirnije objašnjenje onakve izmjene u onakvom trenutku ikad. Rekoh ja, tjt za ovu sezonu 

Ma nema od njega hljeba. Svaka cast na igrackim sposobnostima al ako ce bit vise van terena nego li na njemu, bolje da se razidju.
Ceka se chilwell jos, pa da gledamo stari dobri celsi, dobar po rivale

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.