Imao je jos jedan forumas takav slucaj, tacnije njegov jaran. Valjda.KrinhabZamemlek je napisao/la: ↑17 avg 2023, 12:20kod mene slucaj da je novi pasos izvadjen zbog popunjenosti, a u starom/popunjenon USA viza, pa se sad moraju oba nosatEpidaurus je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:39Da, ja prije 2 sedmice izvadio novi zbog vize za USA iako mi stari istice tek dogodine u novembru.AshburtonG je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:34Nego, da li je moguce izvadit novi pasos ako trenutni vazi jos preko godinu dana? Nigdje ne mogu naci pravilnik o tome.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Doojdža i Omidza.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kod meneKrinhabZamemlek je napisao/la: ↑17 avg 2023, 12:20kod mene slucaj da je novi pasos izvadjen zbog popunjenosti, a u starom/popunjenon USA viza, pa se sad moraju oba nosat![]()

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Naravno da možeš. Uostalom pasoš je ograničen, možeš ga ispucat za par mjeseci bez problema.AshburtonG je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:34Nego, da li je moguce izvadit novi pasos ako trenutni vazi jos preko godinu dana? Nigdje ne mogu naci pravilnik o tome.
Jedino što moraš probušiti stari pasoš da bi dobio novi.
Mislim da ima raje koja "izgubi" pasoš da bi mogli u Šengen opet, al to te ne zanima vjerovatno

Upravo. Ja sve zovem rođacima, da se ne peglam.Shategabri je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:45Hm, amidžić - amidžin sin?
Recimo, ja tetki s očeve strane dođem bratić.
A tetki sa majčine sestrić![]()

The saddest thing in life is wasted talent.

"zelimo vas obavjestit da je Green Bogin". Upuco murijasa
Neopravdavam ni malo ove najvijace Dinama ali gledam kolika **** su ovi Grci,sjecam se prvog teksta o ubijenom,bio sa kolegom i djevojkom u kaficu pored stadiona,djevojka mu pomagala....
Sad gledam frajer sa kacigom trcao ulicama,zao mi je momka naravno ali daleko od toga da nije bio kao i ovi sto su ga ubili....
Sad gledam frajer sa kacigom trcao ulicama,zao mi je momka naravno ali daleko od toga da nije bio kao i ovi sto su ga ubili....
Najgore što je glupan kako stvari trenutno stoje poginuo od svojih jer je nosio plavu majicu..zamisli debila ide u tuču sa obilježjima kontra ekipe
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma znam, ali sam mislio da moze „legalno“ ako nije ispucan cijeli tek unutar 6 mjeseci, jer sam to negdje procitao za Srbiju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 avg 2023, 12:46Naravno da možeš. Uostalom pasoš je ograničen, možeš ga ispucat za par mjeseci bez problema.AshburtonG je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:34Nego, da li je moguce izvadit novi pasos ako trenutni vazi jos preko godinu dana? Nigdje ne mogu naci pravilnik o tome.
Mislim da ima raje koja "izgubi" pasoš da bi mogli u Šengen opet, al to te ne zanima vjerovatno![]()
Yebat ga, mislio sljedece sedmice skocit i izvadit brzi, ali **** jer mi je licna istekla.

Samo ujama sto duži i sto bolniji boravak u grčkim kazamatima.Grk1234 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 14:01Neopravdavam ni malo ove najvijace Dinama ali gledam kolika **** su ovi Grci,sjecam se prvog teksta o ubijenom,bio sa kolegom i djevojkom u kaficu pored stadiona,djevojka mu pomagala....
Don't hate what you don't understand.
-
- Kontakt:
Istraga će reći kako stvari stoje a ne ljubitelji BBB.
Zamisli debila idu u drugu državu sa planom činjenja krivičnih djela na javnoj površini druge države. Pokrenu niz nasilnih dogadjaja koji rezultiraju tragičnim smrtnim ishodom i očekuju da imamo razumjevanje za takve idioti.
Robijace zasluženo mnogo godina.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 17 avg 2023, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
xaviesta je napisao/la: ↑17 avg 2023, 15:05Samo ujama sto duži i sto bolniji boravak u grčkim kazamatima.Grk1234 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 14:01Neopravdavam ni malo ove najvijace Dinama ali gledam kolika **** su ovi Grci,sjecam se prvog teksta o ubijenom,bio sa kolegom i djevojkom u kaficu pored stadiona,djevojka mu pomagala....

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ovako bi i Pavelića branili.
Pravda za "našu djecu", nisu ba naša djeca htjela, Grci se sami poubijali, one palice i motke u rukama su nam dobacili u ruke i onda samo počeli da udaraju glavama u njih.
Pravda za "našu djecu", nisu ba naša djeca htjela, Grci se sami poubijali, one palice i motke u rukama su nam dobacili u ruke i onda samo počeli da udaraju glavama u njih.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nisi daleko od istine. Grci su bili i s jedne i s druge strane.BIHpatriota je napisao/la: ↑17 avg 2023, 15:11Ovako bi i Pavelića branili.
Tek sam pročitao članak o Pizzagate teoriji, jel moguće da postoje ljudi koji su vjerovali u ovo 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Moj se znao cesto „oprat“ Pa mi trebao novi!AshburtonG je napisao/la: ↑17 avg 2023, 14:25Ma znam, ali sam mislio da moze „legalno“ ako nije ispucan cijeli tek unutar 6 mjeseci, jer sam to negdje procitao za Srbiju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 avg 2023, 12:46Naravno da možeš. Uostalom pasoš je ograničen, možeš ga ispucat za par mjeseci bez problema.AshburtonG je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:34Nego, da li je moguce izvadit novi pasos ako trenutni vazi jos preko godinu dana? Nigdje ne mogu naci pravilnik o tome.
Mislim da ima raje koja "izgubi" pasoš da bi mogli u Šengen opet, al to te ne zanima vjerovatno![]()
Yebat ga, mislio sljedece sedmice skocit i izvadit brzi, ali **** jer mi je licna istekla.![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- ASD
- Kontakt:
Ja sam svoj isto imao u džepu jednom kad je kiša padala. Smokrio se čitav i poprilično je promijenio oblik, ali i dalje radi.GG3 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 15:22Moj se znao cesto „oprat“ Pa mi trebao novi!AshburtonG je napisao/la: ↑17 avg 2023, 14:25Ma znam, ali sam mislio da moze „legalno“ ako nije ispucan cijeli tek unutar 6 mjeseci, jer sam to negdje procitao za Srbiju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 avg 2023, 12:46
Naravno da možeš. Uostalom pasoš je ograničen, možeš ga ispucat za par mjeseci bez problema.
Yebat ga, mislio sljedece sedmice skocit i izvadit brzi, ali **** jer mi je licna istekla.![]()

- numanumaye22
- Kontakt:
Ima ako razmisljas ko tipicni bosnjo jer ako promijenis pasos, ne mijenja ti se JMBG. Pa nije Sengen to sto jeste postao da bi tek tako pustili da vadis pasose i provodis vise od 90 danaArtemisFowl je napisao/la: ↑17 avg 2023, 12:46Naravno da možeš. Uostalom pasoš je ograničen, možeš ga ispucat za par mjeseci bez problema.AshburtonG je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:34Nego, da li je moguce izvadit novi pasos ako trenutni vazi jos preko godinu dana? Nigdje ne mogu naci pravilnik o tome.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.