English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carti
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Carti » 17 avg 2023, 09:52

[Sushiniesta] Erling Haaland in 8 semi-finals & finals for Man City: 0 G/A vs. Liverpool (Community Shield), 0 G/A vs. Sheffield Utd (FA Cup), 0 G/A vs. Man Utd (FA Cup), 0 G/A vs. Real Madrid (UCL) 0 G/A vs Inter (UCL), 0 G/A vs. Arsenal (Community Shield) & 0 G/A vs. Sevilla (UEFA Super Cup)

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 avg 2023, 10:05

Sport90 je napisao/la:
17 avg 2023, 07:38
IceTea je napisao/la:
17 avg 2023, 00:09
Čestitke Cityu, ali nije to više ista ekipa. Razumijem tjeranje istrošenog Gunde, ali ne znam kako su mogli pustiti i Mahreza. Dosta se sad izgubilo na širini, još se i KDB povrijedi a ni Bernarda nema. Morat će oni još nekog dovesti inače će zijanit titulu u EPL.
Pa dobro realno Mahrez je usao u 33 godinu, vec prosle godine nije bio standardan u prvih 11 i sasvim je logicno sto su ga pustili. Prerano sudite Cityu i njeihovoj formi. Ova povreda KDB mozda natjera City da dovede jos nekog u vezni red, ali i dalje je ovo najjaca ekipa i njima titula moz isbjeci samo ako izbije kakva svadja u svlacionici izmedju Pepa i glavnih igraca, a sto se LP tice o favoritima treba u februaru sad je rano. Spominje se i Dani Olmo da popuni to Kevinovo mjesto - sto je mozda i realnije od tog Pakete,
Prije bih rekao najjaci sistem a ne najjaca ekipa. Jucer su startali: Ake, Kovacic, Palmer, Akanji, Foden. Trenutno fali zamjena za oba krila kao i ofanzivni vezni zbog povrede KDB. Bekove srecom City nema ali bez obzira jedini bekovi su Lewis i Walker.

Poredjenja radi vezni red Arsenala: Rice, Partey, Jorginho, Odegaard, Havertz, Vieira, Smith Rowe.

PS ovo za Haalanda u bitnim tekmama fakat zabrinjava. Mada mislim da nije sve do njega. U tijesnim tekmama je jednostavno zatvoren a City nije poznat po centarsutevima i nekim stvaranje prilika za napadaca.
4-IN-A-ROW

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 avg 2023, 10:28

Lewis Hall najvjerovatnije prelazi u Newcastle

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 17 avg 2023, 11:40

Može li neko mongoloidnom emiru reći da ne mora pisati crticu kad imena stavlja u padeže?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 17 avg 2023, 11:57

MoodyHank je napisao/la:
17 avg 2023, 11:40
Može li neko mongoloidnom emiru reći da ne mora pisati crticu kad imena stavlja u padeže?
Većina izbjegava kontakt. Šuga je šuga
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 avg 2023, 12:10

I found freedom. Losing all hope was freedom.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 avg 2023, 12:21

VivaLaStella je napisao/la:
17 avg 2023, 11:57
MoodyHank je napisao/la:
17 avg 2023, 11:40
Većina izbjegava kontakt. Šuga je šuga
osjecam se i ja prozvanim, necu ni ja vise
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 17 avg 2023, 12:27

emir_ je napisao/la:
17 avg 2023, 10:05
Sport90 je napisao/la:
IceTea je napisao/la:
Čestitke Cityu, ali nije to više ista ekipa. Razumijem tjeranje istrošenog Gunde, ali ne znam kako su mogli pustiti i Mahreza. Dosta se sad izgubilo na širini, još se i KDB povrijedi a ni Bernarda nema. Morat će oni još nekog dovesti inače će zijanit titulu u EPL.
Pa dobro realno Mahrez je usao u 33 godinu, vec prosle godine nije bio standardan u prvih 11 i sasvim je logicno sto su ga pustili. Prerano sudite Cityu i njeihovoj formi. Ova povreda KDB mozda natjera City da dovede jos nekog u vezni red, ali i dalje je ovo najjaca ekipa i njima titula moz isbjeci samo ako izbije kakva svadja u svlacionici izmedju Pepa i glavnih igraca, a sto se LP tice o favoritima treba u februaru sad je rano. Spominje se i Dani Olmo da popuni to Kevinovo mjesto - sto je mozda i realnije od tog Pakete,
Prije bih rekao najjaci sistem a ne najjaca ekipa. Jucer su startali: Ake, Kovacic, Palmer, Akanji, Foden. Trenutno fali zamjena za oba krila kao i ofanzivni vezni zbog povrede KDB. Bekove srecom City nema ali bez obzira jedini bekovi su Lewis i Walker.

Poredjenja radi vezni red Arsenala: Rice, Partey, Jorginho, Odegaard, Havertz, Vieira, Smith Rowe.

PS ovo za Haalanda u bitnim tekmama fakat zabrinjava. Mada mislim da nije sve do njega. U tijesnim tekmama je jednostavno zatvoren a City nije poznat po centarsutevima i nekim stvaranje prilika za napadaca.
Haland je dvije najbolje utakmice prošle sezone odigrao protiv Arsenala. I on i KDB. Valjda su i to bitne utakmice bile? Po mom mišljenju bitnije od komjuniti šilda ili superkupa. :mrgreen:

Udaviše momka jbte. Mislim, nije da ga žalim, ali ovo je već preseravanje.
Slično je bilo sa i KDBom sve dok nije razmontirao Real prošle sezone. Od tada više niko ništa na temu 'velike utakmice, mali igrači'.
41:34

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 avg 2023, 12:38

Sigurno nije podbacio u svim bitnim tekmama. Kazem takodjer da ima puno do ekipe. 2 od 3 puta vrate loptu mazad umjesto da probaju da ga nadju u 16m. To je vec Pep-ov potpis. On trazi to strpljenje i kontrolu.
4-IN-A-ROW

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 17 avg 2023, 13:10

emir_ je napisao/la:
17 avg 2023, 10:05
Sport90 je napisao/la:
IceTea je napisao/la:

Pa nazovi kako hoces. Imas savrsen sistem koji je trener popunio sa igracima po svom ukusu i sve utotalu daje najbolju ekipu u EPL koja bez trofeja moze ostati samo ako se desi neki problem u svlacionici, mada mislim da Pep i City se na vrijeme rjesvaju igraca jednostavno ako osjete zasicenost ili nezadovoljstvo odmah se rijesavaju istog - to je svojevremeno ferguson radio perfektno (zato je dugo i trajao na klupi jednog tima)

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 avg 2023, 13:48

Pa moze se i tako posmatrati. Ne mora nuzno Akanji biti VVD ako u sistemu kod Pep-a bolje paše.

To je potpuno tacno da vrlo brzo pokazu izlazna vrata nezadovoljnim prznicama. Prosle godine su najbolje beka poslali na posudbu u pola sezone zbog ispada. Taj se vise nije dozvao. Oprezni su i sa novim igracima. Zato se jos ceka na prava pojacanja.
4-IN-A-ROW

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 avg 2023, 14:02

Bro wut
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 avg 2023, 14:07

wadethegreat je napisao/la:
11 avg 2023, 17:53
Kako ste samo divni :clap:
Najjace od svega Caicedo nas izabrao prije Liverpoola a Olise nas prije Citija :kafa: .
A mi u kanalu nevidjenom :rol: .
Todd Boehly masterclass.

Evo i za dusebriznike :kafa:
:stop:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 avg 2023, 14:08

Sad ce ga prodat za vece pare, izbacili klauzulu novim ugovorom.
Jucer srali nesto oko klauzule i sad ovo. Lopovska posla

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 avg 2023, 14:12

Imal kakvih slika Olisea u dresu Chelsea?
soxx je napisao/la:
17 avg 2023, 14:08
Ima im ko reći. :rol:
Moze li kakav ugovor na 14 godina?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 17 avg 2023, 14:19

Cime li su ga ucijenili da potpise novi ugovor :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 avg 2023, 14:22

:rol:

Staklenko

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 avg 2023, 14:23

gaston je napisao/la:
17 avg 2023, 14:12
Imal kakvih slika Olisea u dresu Chelsea?
soxx je napisao/la:
17 avg 2023, 14:08
Ima im ko reći. :rol:
Moze li kakav ugovor na 14 godina?
Pitaj gazde, ne znam kako kod peraca guzova idu ugovori :zviz:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 avg 2023, 14:28

Pa ono da je "umoran" je bilo najofirnije objašnjenje onakve izmjene u onakvom trenutku ikad. Rekoh ja, tjt za ovu sezonu :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 avg 2023, 14:30

Arvid je napisao/la:
17 avg 2023, 14:28
Pa ono da je "umoran" je bilo najofirnije objašnjenje onakve izmjene u onakvom trenutku ikad. Rekoh ja, tjt za ovu sezonu :mrgreen:
Ma nema od njega hljeba. Svaka cast na igrackim sposobnostima al ako ce bit vise van terena nego li na njemu, bolje da se razidju.
Ceka se chilwell jos, pa da gledamo stari dobri celsi, dobar po rivale :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.