ja konto vi na gosotvanju negdje, kad ono vi domacini.. e moje fukarestine hahaha
Moderator/ica: GracanicaAA
Ko je bolji u kupu hajvanu kada ih je Čelik silovao na sred Tusnja u finalu kupa i ima dvije titule kupa a oni nemaju nijednu za 105 godina postojanja.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:27Sloboda je u Jugoslaviji bila puno bolja od Čelika, često u gornjem djelu tabele, vise sezona od vas, vise pobjeda, boljih plasmana, jednom su čak završili na trećem mjestu i igrali Evropu i pobjedili Las Palmasa na domaćem terenu. Bolji u kupu, bolji na all time listi. Za međusobni skor ne znam, nek neko nađe. Vi ste bolji 90ih a zadnjih 20 godina ste tu negdje
Je*o mater, al vise igraca ima na terenu. Nije problem sto ih je malo, nego sto se to diglo ko da su delije, budi iskren je*emu mater, kazi u ku*cu smo, nema nas, a ne to se ufatilo lozit ko da ih svaku tekmu 5K + ima, je*o sve ako ih 40 dodje u zenicu
Stize ih 700 u Zenicu, jer do Zenice imaju jos 6 domacih utakmica, gdje ce reketariti po 4KM za svaku prodanu ulaznicu. Stizu fukare pune kesha i pirotehnike
Pričam o kupu prije rata. Vi imate jedino te ratne trofeje i nakav Eid Mubarek Mitropa cup, kao sto mi imamo balkanski kupavenija je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:02Ko je bolji u kupu hajvanu kada ih je Čelik silovao na sred Tusnja u finalu kupa i ima dvije titule kupa a oni nemaju nijednu za 105 godina postojanja.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:27Sloboda je u Jugoslaviji bila puno bolja od Čelika, često u gornjem djelu tabele, vise sezona od vas, vise pobjeda, boljih plasmana, jednom su čak završili na trećem mjestu i igrali Evropu i pobjedili Las Palmasa na domaćem terenu. Bolji u kupu, bolji na all time listi. Za međusobni skor ne znam, nek neko nađe. Vi ste bolji 90ih a zadnjih 20 godina ste tu negdje
7 trofeja Čelik
0 trofeja Sloboda
Shvati Sloboda nema nijedan trofej, mogla je osvojiti pred svojim navijačima u finalu protiv Čelika na Tusnju ali Čelik je odnio titulu u Zenicu.
Klubovi se mjere po titulama, trofejima, uspjesima a ne ko je bio 8 a ko 14 na kraju 77 godine.
Činjenice samo. Kao sto je činjenica da je Robijaša bilo 6x vise u zabranjenom Olovu(300) nego Fukara kuci u sred Tuzle(50) prvo kolo proteklog vikenda.
Kad već voliš federalni fudbal i komentarišeš toliko zasto ne navijas sa Stupčanicu.
Eid mubarak kup koji velez nije mogao osvojiti u vise navrataOnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:08Pričam o kupu prije rata. Vi imate jedino te ratne trofeje i nakav Eid Mubarek Mitropa cup, kao sto mi imamo balkanski kupavenija je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:02Ko je bolji u kupu hajvanu kada ih je Čelik silovao na sred Tusnja u finalu kupa i ima dvije titule kupa a oni nemaju nijednu za 105 godina postojanja.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:27Sloboda je u Jugoslaviji bila puno bolja od Čelika, često u gornjem djelu tabele, vise sezona od vas, vise pobjeda, boljih plasmana, jednom su čak završili na trećem mjestu i igrali Evropu i pobjedili Las Palmasa na domaćem terenu. Bolji u kupu, bolji na all time listi. Za međusobni skor ne znam, nek neko nađe. Vi ste bolji 90ih a zadnjih 20 godina ste tu negdje
7 trofeja Čelik
0 trofeja Sloboda
Shvati Sloboda nema nijedan trofej, mogla je osvojiti pred svojim navijačima u finalu protiv Čelika na Tusnju ali Čelik je odnio titulu u Zenicu.
Klubovi se mjere po titulama, trofejima, uspjesima a ne ko je bio 8 a ko 14 na kraju 77 godine.
Činjenice samo. Kao sto je činjenica da je Robijaša bilo 6x vise u zabranjenom Olovu(300) nego Fukara kuci u sred Tuzle(50) prvo kolo proteklog vikenda.
Kad već voliš federalni fudbal i komentarišeš toliko zasto ne navijas sa Stupčanicu.
UEFA CUP WINNER’S CUP
Daj Only pogledaj međusobni skor Slobode i ovog malog pikaćua, sve će ti biti jasno. Imali smo niz od nekoliko godina bez poraza od pokemona pikaćua.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:08Pričam o kupu prije rata. Vi imate jedino te ratne trofeje i nakav Eid Mubarek Mitropa cup, kao sto mi imamo balkanski kupavenija je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:02Ko je bolji u kupu hajvanu kada ih je Čelik silovao na sred Tusnja u finalu kupa i ima dvije titule kupa a oni nemaju nijednu za 105 godina postojanja.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:27Sloboda je u Jugoslaviji bila puno bolja od Čelika, često u gornjem djelu tabele, vise sezona od vas, vise pobjeda, boljih plasmana, jednom su čak završili na trećem mjestu i igrali Evropu i pobjedili Las Palmasa na domaćem terenu. Bolji u kupu, bolji na all time listi. Za međusobni skor ne znam, nek neko nađe. Vi ste bolji 90ih a zadnjih 20 godina ste tu negdje
7 trofeja Čelik
0 trofeja Sloboda
Igrali samo jednom i igrali finale. Izgubili finale sta ćešTruhlo je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:09Eid mubarak kup koji velez nije mogao osvojiti u vise navrataOnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:08Pričam o kupu prije rata. Vi imate jedino te ratne trofeje i nakav Eid Mubarek Mitropa cup, kao sto mi imamo balkanski kupavenija je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:02
Ko je bolji u kupu hajvanu kada ih je Čelik silovao na sred Tusnja u finalu kupa i ima dvije titule kupa a oni nemaju nijednu za 105 godina postojanja.
7 trofeja Čelik
0 trofeja Sloboda
Kad već voliš federalni fudbal i komentarišeš toliko zasto ne navijas sa Stupčanicu.![]()
Licno najdrazi "ratni" trofej, toliki je rat bio da se finale igralo na Grbavici
Finale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
![]()
Gent*OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:10UEFA CUP WINNER’S CUP![]()
UEFA CUP![]()
EUROPEAN CUP![]()
CHAMPIONS LEAGUE![]()
EUROPA LEAGUE![]()
CONFERENCE LEAGUE![]()
GOLEM je pikce. Zato su igrali interfufu cup protiv velikog Genka i nakav bajramski Mitropa cup protiv Fiorentine![]()
Nek Truhlo postavi međusobni skor kad već glumi frajera ovdje. Hajde AylahSky9 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:11Daj Only pogledaj međusobni skor Slobode i ovog malog pikaćua, sve će ti biti jasno. Imali smo niz od nekoliko godina bez poraza od pokemona pikaćua.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:08Pričam o kupu prije rata. Vi imate jedino te ratne trofeje i nakav Eid Mubarek Mitropa cup, kao sto mi imamo balkanski kupavenija je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:02
Ko je bolji u kupu hajvanu kada ih je Čelik silovao na sred Tusnja u finalu kupa i ima dvije titule kupa a oni nemaju nijednu za 105 godina postojanja.
7 trofeja Čelik
0 trofeja Sloboda
Sloboda - Elfsborg 3:2OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:14Nek Truhlo postavi međusobni skor kad već glumi frajera ovdje. Hajde AylahSky9 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:11Daj Only pogledaj međusobni skor Slobode i ovog malog pikaćua, sve će ti biti jasno. Imali smo niz od nekoliko godina bez poraza od pokemona pikaćua.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:08
Pričam o kupu prije rata. Vi imate jedino te ratne trofeje i nakav Eid Mubarek Mitropa cup, kao sto mi imamo balkanski kup
Ma karanje bilo redovno. Naravno da će biti tako, ipak je to piccolo pikćeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:14Nek Truhlo postavi međusobni skor kad već glumi frajera ovdje. Hajde AylahSky9 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:11Daj Only pogledaj međusobni skor Slobode i ovog malog pikaćua, sve će ti biti jasno. Imali smo niz od nekoliko godina bez poraza od pokemona pikaćua.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:08
Pričam o kupu prije rata. Vi imate jedino te ratne trofeje i nakav Eid Mubarek Mitropa cup, kao sto mi imamo balkanski kup
Procitaj protivnike do Fiorentina u finalu pa prdi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:08Pričam o kupu prije rata. Vi imate jedino te ratne trofeje i nakav Eid Mubarek Mitropa cup, kao sto mi imamo balkanski kupavenija je napisao/la: ↑16 avg 2023, 23:02Ko je bolji u kupu hajvanu kada ih je Čelik silovao na sred Tusnja u finalu kupa i ima dvije titule kupa a oni nemaju nijednu za 105 godina postojanja.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:27Sloboda je u Jugoslaviji bila puno bolja od Čelika, često u gornjem djelu tabele, vise sezona od vas, vise pobjeda, boljih plasmana, jednom su čak završili na trećem mjestu i igrali Evropu i pobjedili Las Palmasa na domaćem terenu. Bolji u kupu, bolji na all time listi. Za međusobni skor ne znam, nek neko nađe. Vi ste bolji 90ih a zadnjih 20 godina ste tu negdje
7 trofeja Čelik
0 trofeja Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.