Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Arvid
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Arvid » 16 avg 2023, 21:02

God bless America druže Aleme :salut:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 avg 2023, 21:04

Ne bih mogao ubiti ali pucati u nogu da se onesposobi..naviko bi :D
Pogotovo ako ima noz/pistolj, onda ce tebe upucati…ako neces ti njega.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 16 avg 2023, 21:06

avenija je napisao/la:
16 avg 2023, 20:28
slika

Jedna greska samo, bosnjaci vs jugobalije vs komunjare.
https://www.klix...ba/magazin/film-tv/jasmila-zbanic-zbog-populizma-steti-se-festivalu-koji-je-vrhunski-dogadjaj-u-regiji/230816134

realno na mjestu joj je svaka, jel kiks je al jedva docekali …

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 avg 2023, 21:07

Arvid je napisao/la:
16 avg 2023, 20:48
Jarane ko nije doživio da uđe u kuću sve ti od plafona do poda okrenuto, isprljano, neke ekonomski ne vrijedne ali sentimentalno itekako vrijedne nedostaju. Pa i finansijski. Fuj, udarao bi ga do smrti.
Meni nani na cvili uletio onaj majmun iz zenice sto se predstavljao kao radnik Telemacha i maznuo od rahmetli dede sat koji ne vrijedi dvadesetak maraka, da sam znao ko je u pitanju i pakao bi mu lakse pao. Tako su u komsiluku krenuli da na foru ulete u stan ženi, lafo pozvonila treba joj pomoc a muskarac stajao u strani, uletili njih dvoje u stan sreca te zene sto su joj sinovi bili u stanu ubili boga u njemu gledao sam klip majmun se upisao u gace od batina :mrgreen: :kafa:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 avg 2023, 21:11

Samo kazem da ne bih mogao ubiti covjeka zbog televizije ili zato sto sam mislio da mi moze naudit. Drugi, ko moze, sretno.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2023, 21:20

muhamedhulk je napisao/la:
16 avg 2023, 21:04
To ti je gore, jer se možda vrati.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 avg 2023, 21:25

U nogama postoje arterije koje bi mogli presjeci tako i ubiti covjeka jer iskrvari brzo. Nisu to filmovi :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 avg 2023, 21:30

muhamedhulk je napisao/la:
16 avg 2023, 21:04
Ako si odlucio da pucas a zakonski si ispravan (posto pricamo o lopovima jesi, ne o scakodnevnom zivotu), onda pucas da ubijes jer kao sto @ads rece moze se vratit, pa ti onda vagaj hoce'l te negdje sacekat iza coska ili ne, s takvim mentalnim sklopovima Bog zna.

@sljivo

Nemoj, ponudi mu i rakije malo, reci je.bo tv razumijem da ti treba. Trebo si mi reci da ti ostavim vrata otvorena.... Ne bi niko direktno zbog televizora, nego ti lik provali u kucu, sta ti znas koje su njegove namjere, a ocigledno da nisu dobre cim ti je provalio.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 16 avg 2023, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2023, 21:35

Nisam za taj zakon kod nas. Pogotovo ne u velikim gradovima kao što je Sarajevo. Mada je kod nas dobro, kada kriminalca napuniš olovom, ni majka mu neće na dženazu otići. U Americi ili Francuskoj desetine hiljada Crnaca odnosno Arapa će protestvovat.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 avg 2023, 21:57

Madal je napisao/la:
16 avg 2023, 20:43
Jel fakat ne znas za taj americki zakon. Doduse ne znam u kojim je stateovima. Ali cim neko nepozvan zakoraci na tvoje imanje imas pravo da ga preselis na drugi svijet.
Da je taj zakon bio u Gradaccu prosle sedmice i da je tetka od Nizame imala sacmaricu iza ulaznih vrata, kurko bi onaj lagano usetao joj u kucu i oteo Nizamu i ono dijete.

Bilo bi jedno ubistvo (tetka bi ohladila onog debila) i to je to. Ovako si imao 4 ubistva, neduzni ljudi stradali...

Arvid je napisao/la:
16 avg 2023, 20:45
Super, pomozi im još da iznesu tv.
:rol: :rol:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 avg 2023, 22:05

Ne možeš ubiti nekoga a još nije ništa napravio. Cijelo vrijeme pretpostavljate šta bi neko mogao uraditi i na osnovu toga da se djeluje (rokanjem). Pa gdje je to normalno? Možeš davati zabrane, možeš ukoravati za određena djela, ali ne možeš nekoga roknuti i reći ja mislim da bi on bio loš po mene.

Recimo da ja tebi sad kažem da ću sutra nekome napraviti loše, i ti dođeš i rokneš me. Murija te uhvati i ti kažeš on mi je rekao to i da bih spasio par ljudi ja ga rokno, pa me sad pustite. Pa to nije moglo ni na divljem zapadu.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 16 avg 2023, 22:06

ocam' nikad vise ovih nacionalistackih tema, ruznih dogadjaja i svega slicnog sto dominira svakodnevnicom, i to zadnjih 2-3 mjeseca, mislim bilo je i prije ali ovo je bas pretjerano

prije si imao onu nanu sto joj je crkva bila u dvoristu i to je to
Don't believe the hype.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 avg 2023, 22:09

akisarajevo92 je napisao/la:
16 avg 2023, 22:06
ocam' nikad vise ovih nacionalistackih tema, ruznih dogadjaja i svega slicnog sto dominira svakodnevnicom, i to zadnjih 2-3 mjeseca, mislim bilo je i prije ali ovo je bas pretjerano

Vracaju se 90te na velika vrata.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 avg 2023, 22:09

sljivo je napisao/la:
16 avg 2023, 22:05
Ne možeš ubiti nekoga a još nije ništa napravio. Cijelo vrijeme pretpostavljate šta bi neko mogao uraditi i na osnovu toga da se djeluje (rokanjem). Pa gdje je to normalno? Možeš davati zabrane, možeš ukoravati za određena djela, ali ne možeš nekoga roknuti i reći ja mislim da bi on bio loš po mene.

Recimo da ja tebi sad kažem da ću sutra nekome napraviti loše, i ti dođeš i rokneš me. Murija te uhvati i ti kažeš on mi je rekao to i da bih spasio par ljudi ja ga rokno, pa me sad pustite. Pa to nije moglo ni na divljem zapadu.
Buraz lik ti provalio u kucu, izgleda da namjerno zanemarujes tu cinjenicu, ili je jednostavno ne prihvatas. Kakve predpostavke od cinjenice da ti je neko provalio u kucu a ti u kuci. Provalio da se isprica s tobom? Ne kontam. Ubistva koja se dese u Usa povodom toga se dese odma na licu mijesta, ne ide ga taj lik traziti.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 16 avg 2023, 22:10

L-Train je napisao/la:
16 avg 2023, 22:09

def. nista nije slucajno a i dosta ovih "incidenata" su plod politike koju vodi M.D.
Don't believe the hype.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2023, 22:12

To je jer Srbija nije ponizena devedesetih kao Njemacka 1945.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 avg 2023, 22:12

alemsa je napisao/la:
sljivo je napisao/la:
16 avg 2023, 22:05

Buraz lik ti provalio u kucu, izgleda da namjerno zanemarujes tu cinjenicu, ili je jednostavno ne prihvatas. Kakve predpostavke od cinjenice da ti je neko provalio u kucu a ti u kuci. Provalio da se isprica s tobom? Ne kontam. Ubistva koja se dese u Usa povodom toga se dese odma na licu mijesta, ne ide ga taj lik traziti.
To su sve pretpostavke. Kazem, ne mogu ubiti nekoga zbog pretpostavke i ćilima. Neko može, i sretno mu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 avg 2023, 22:13

16 avg 2023, 22:10
L-Train je napisao/la:

def. nista nije slucajno a i dosta ovih "incidenata" su plod politike koju vodi M.D.
Ma nije samo on,kompletna politika u regionu je uzasno zapaljiva.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2023, 22:15

One Americke kuce od kartona sa puno prozora i slabim vratima, nije ni cudo sto se znaju usetati u kuce.
U ove Bosanske moze ali uz dosta buke i truda, zato i pljackaju u BiH vikendice neke i zabacena sela gdje se dosta odselilo pa kuce prazne.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 16 avg 2023, 22:17

tuzlak1987 je napisao/la:
16 avg 2023, 22:15
One Americke kuce od kartona sa puno prozora i slabim vratima, nije ni cudo sto se znaju usetati u kuce.
U ove Bosanske moze ali uz dosta buke i truda, zato i pljackaju u BiH vikendice neke i zabacena sela gdje se dosta odselilo pa kuce prazne.
nije samo to sto su im kuce kartonske nego tamo rijetko ces vidjeti i gelendere na prozorima, uz to imaju neki fetish da ostavljaju otvorene prozore i nezakljucana vrata koliko god se zlocina desavalo u blizoj okolini, a ako si provalnik cesto ti se posreci da naidjes na pusku naslonjenu uz straznja vrata
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.