Samo da se denimen ne ukaže
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Skauzercici moralne velicine 

Nije tanak City nego podcijenjena La Liga i klubovi iz La lige koji nisu Real i Barca, a realno ova Sevilja bi i u EPL bila u top 4-6 ekipa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Realno čoek reče 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neko bi reko Sevilla pregazila City. A imali dva opasna prelaska centra.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
El nesiri je špic za bosanske lige
Cityjev roster je potanak, to je cinjenica. Bar 3 pojacanja im trebaju do kraja avgusta.
city nikad slabiji, ako ne dovedu neke igrace mogla bi biti zanimljiva liga do kraja
slab igrac s loptom u nogama,al je vrlo opasan u 16ercu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav disasterclass Gvardiola do sad na debiju
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav doktor Rodri, strašno na kojem nivou igra
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta je bolan tanko? Jbte tanko za sta? Favoriti i u ligi i u LP. Aj mi reci ko je veci favorit?
Blago njima kad im je roster tanak, kakvi su ostali
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To sto spanske ekipe (koje nisu Real M, i Barca) ne mogu i ne kupuju panjeve koje placaju po 100+ mil ne znaci da su losiji ili manje kvalitetnije ekipe od precjenjenih Engleskih ekipa. Pa Ekipe kao sto su Viljareal, Sevilja, Atletiko Bilbao vec decenijama oducavaju engleske klubove od fudbala pocevsi od Uniteda, Arsenala i ostalih manjih klubova.
Trebat će i njemu vremena da se uklopi u ovaj narkomanski sistem. Za njega se ne bojim, a Kovačić je tu veći mačak u vreći.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sve igračine budu zadovoljni kad dodu u Aston viluSport90 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:26To sto spanske ekipe (koje nisu Real M, i Barca) ne mogu i ne kupuju panjeve koje placaju po 100+ mil ne znaci da su losiji ili manje kvalitetnije ekipe od precjenjenih Engleskih ekipa. Pa Ekipe kao sto su Viljareal, Sevilja, Atletiko Bilbao vec decenijama oducavaju engleske klubove od fudbala pocevsi od Uniteda, Arsenala i ostalih manjih klubova.
- Shategabri
- Kontakt:
Dovoljno je dobar da se opet napadne titula, siguran top 3, ali potanak da se osvoji LP i pokuša ponoviti prošla sezona. KDB out, Gundo out, neki starosjedioci već polako zaostaju... Jako je teško odbraniti LP, taman imao najjači roster na planeti.
I opet skuckaju ekipu koja u konkretnom primjeru prosle godine poprska Engleskog velikana od milijardu ulozenih dal eura ili funti u dvomecu rezultatom 5-2Rosicky je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:28Sve igračine budu zadovoljni kad dodu u Aston viluSport90 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:26To sto spanske ekipe (koje nisu Real M, i Barca) ne mogu i ne kupuju panjeve koje placaju po 100+ mil ne znaci da su losiji ili manje kvalitetnije ekipe od precjenjenih Engleskih ekipa. Pa Ekipe kao sto su Viljareal, Sevilja, Atletiko Bilbao vec decenijama oducavaju engleske klubove od fudbala pocevsi od Uniteda, Arsenala i ostalih manjih klubova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.