Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
God bless America druže Aleme 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne bih mogao ubiti ali pucati u nogu da se onesposobi..naviko bi 
Pogotovo ako ima noz/pistolj, onda ce tebe upucati…ako neces ti njega.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Meni nani na cvili uletio onaj majmun iz zenice sto se predstavljao kao radnik Telemacha i maznuo od rahmetli dede sat koji ne vrijedi dvadesetak maraka, da sam znao ko je u pitanju i pakao bi mu lakse pao. Tako su u komsiluku krenuli da na foru ulete u stan ženi, lafo pozvonila treba joj pomoc a muskarac stajao u strani, uletili njih dvoje u stan sreca te zene sto su joj sinovi bili u stanu ubili boga u njemu gledao sam klip majmun se upisao u gace od batina

Samo kazem da ne bih mogao ubiti covjeka zbog televizije ili zato sto sam mislio da mi moze naudit. Drugi, ko moze, sretno.
- ASD
- Kontakt:
To ti je gore, jer se možda vrati.muhamedhulk je napisao/la: ↑16 avg 2023, 21:04Ne bih mogao ubiti ali pucati u nogu da se onesposobi..naviko bi
-
- Kontakt:
U nogama postoje arterije koje bi mogli presjeci tako i ubiti covjeka jer iskrvari brzo. Nisu to filmovi 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako si odlucio da pucas a zakonski si ispravan (posto pricamo o lopovima jesi, ne o scakodnevnom zivotu), onda pucas da ubijes jer kao sto @ads rece moze se vratit, pa ti onda vagaj hoce'l te negdje sacekat iza coska ili ne, s takvim mentalnim sklopovima Bog zna.muhamedhulk je napisao/la: ↑16 avg 2023, 21:04Ne bih mogao ubiti ali pucati u nogu da se onesposobi..naviko bi
@sljivo
Nemoj, ponudi mu i rakije malo, reci je.bo tv razumijem da ti treba. Trebo si mi reci da ti ostavim vrata otvorena.... Ne bi niko direktno zbog televizora, nego ti lik provali u kucu, sta ti znas koje su njegove namjere, a ocigledno da nisu dobre cim ti je provalio.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 16 avg 2023, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Nisam za taj zakon kod nas. Pogotovo ne u velikim gradovima kao što je Sarajevo. Mada je kod nas dobro, kada kriminalca napuniš olovom, ni majka mu neće na dženazu otići. U Americi ili Francuskoj desetine hiljada Crnaca odnosno Arapa će protestvovat.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da je taj zakon bio u Gradaccu prosle sedmice i da je tetka od Nizame imala sacmaricu iza ulaznih vrata, kurko bi onaj lagano usetao joj u kucu i oteo Nizamu i ono dijete.
Bilo bi jedno ubistvo (tetka bi ohladila onog debila) i to je to. Ovako si imao 4 ubistva, neduzni ljudi stradali...

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne možeš ubiti nekoga a još nije ništa napravio. Cijelo vrijeme pretpostavljate šta bi neko mogao uraditi i na osnovu toga da se djeluje (rokanjem). Pa gdje je to normalno? Možeš davati zabrane, možeš ukoravati za određena djela, ali ne možeš nekoga roknuti i reći ja mislim da bi on bio loš po mene.
Recimo da ja tebi sad kažem da ću sutra nekome napraviti loše, i ti dođeš i rokneš me. Murija te uhvati i ti kažeš on mi je rekao to i da bih spasio par ljudi ja ga rokno, pa me sad pustite. Pa to nije moglo ni na divljem zapadu.
Recimo da ja tebi sad kažem da ću sutra nekome napraviti loše, i ti dođeš i rokneš me. Murija te uhvati i ti kažeš on mi je rekao to i da bih spasio par ljudi ja ga rokno, pa me sad pustite. Pa to nije moglo ni na divljem zapadu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ocam' nikad vise ovih nacionalistackih tema, ruznih dogadjaja i svega slicnog sto dominira svakodnevnicom, i to zadnjih 2-3 mjeseca, mislim bilo je i prije ali ovo je bas pretjerano
prije si imao onu nanu sto joj je crkva bila u dvoristu i to je to
Don't believe the hype.
Vracaju se 90te na velika vrata.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:06ocam' nikad vise ovih nacionalistackih tema, ruznih dogadjaja i svega slicnog sto dominira svakodnevnicom, i to zadnjih 2-3 mjeseca, mislim bilo je i prije ali ovo je bas pretjerano
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Buraz lik ti provalio u kucu, izgleda da namjerno zanemarujes tu cinjenicu, ili je jednostavno ne prihvatas. Kakve predpostavke od cinjenice da ti je neko provalio u kucu a ti u kuci. Provalio da se isprica s tobom? Ne kontam. Ubistva koja se dese u Usa povodom toga se dese odma na licu mijesta, ne ide ga taj lik traziti.sljivo je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:05Ne možeš ubiti nekoga a još nije ništa napravio. Cijelo vrijeme pretpostavljate šta bi neko mogao uraditi i na osnovu toga da se djeluje (rokanjem). Pa gdje je to normalno? Možeš davati zabrane, možeš ukoravati za određena djela, ali ne možeš nekoga roknuti i reći ja mislim da bi on bio loš po mene.
- akisarajevo92
- Kontakt:
def. nista nije slucajno a i dosta ovih "incidenata" su plod politike koju vodi M.D.L-Train je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:09Vracaju se 90te na velika vrata.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:06ocam' nikad vise ovih nacionalistackih tema, ruznih dogadjaja i svega slicnog sto dominira svakodnevnicom, i to zadnjih 2-3 mjeseca, mislim bilo je i prije ali ovo je bas pretjerano
Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je jer Srbija nije ponizena devedesetih kao Njemacka 1945.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:06ocam' nikad vise ovih nacionalistackih tema, ruznih dogadjaja i svega slicnog sto dominira svakodnevnicom, i to zadnjih 2-3 mjeseca, mislim bilo je i prije ali ovo je bas pretjerano
To su sve pretpostavke. Kazem, ne mogu ubiti nekoga zbog pretpostavke i ćilima. Neko može, i sretno mu.alemsa je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:09Buraz lik ti provalio u kucu, izgleda da namjerno zanemarujes tu cinjenicu, ili je jednostavno ne prihvatas. Kakve predpostavke od cinjenice da ti je neko provalio u kucu a ti u kuci. Provalio da se isprica s tobom? Ne kontam. Ubistva koja se dese u Usa povodom toga se dese odma na licu mijesta, ne ide ga taj lik traziti.sljivo je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:05Ne možeš ubiti nekoga a još nije ništa napravio. Cijelo vrijeme pretpostavljate šta bi neko mogao uraditi i na osnovu toga da se djeluje (rokanjem). Pa gdje je to normalno? Možeš davati zabrane, možeš ukoravati za određena djela, ali ne možeš nekoga roknuti i reći ja mislim da bi on bio loš po mene.
Ma nije samo on,kompletna politika u regionu je uzasno zapaljiva.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:10def. nista nije slucajno a i dosta ovih "incidenata" su plod politike koju vodi M.D.L-Train je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:09Vracaju se 90te na velika vrata.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:06ocam' nikad vise ovih nacionalistackih tema, ruznih dogadjaja i svega slicnog sto dominira svakodnevnicom, i to zadnjih 2-3 mjeseca, mislim bilo je i prije ali ovo je bas pretjerano
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- tuzlak1987
- Kontakt:
One Americke kuce od kartona sa puno prozora i slabim vratima, nije ni cudo sto se znaju usetati u kuce.
U ove Bosanske moze ali uz dosta buke i truda, zato i pljackaju u BiH vikendice neke i zabacena sela gdje se dosta odselilo pa kuce prazne.
U ove Bosanske moze ali uz dosta buke i truda, zato i pljackaju u BiH vikendice neke i zabacena sela gdje se dosta odselilo pa kuce prazne.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije samo to sto su im kuce kartonske nego tamo rijetko ces vidjeti i gelendere na prozorima, uz to imaju neki fetish da ostavljaju otvorene prozore i nezakljucana vrata koliko god se zlocina desavalo u blizoj okolini, a ako si provalnik cesto ti se posreci da naidjes na pusku naslonjenu uz straznja vratatuzlak1987 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 22:15One Americke kuce od kartona sa puno prozora i slabim vratima, nije ni cudo sto se znaju usetati u kuce.
Don't believe the hype.