Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Surreal
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Surreal » 16 avg 2023, 20:00

Al koliko je ovaj Uk rendom lik
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 avg 2023, 20:13

Bundesliga je napisao/la:
16 avg 2023, 19:31

Nemaš ovdje pravo, a ovdje ti lopovi rijetko kada upadaju u kuće gdje ima ljudi. Prate, i onda kada nikoga nema upadaju. Ta tvoja priča me podsjetila na jednog komšiju, 7 puta mu obijali kuću, čovjek živi u Italiji samo nekad dolazi. I isto tako mu ukrali kombi čini mi se i zvali ga kasnije kao da otkupi. Čovjek imao osiguranje, kaže no thanks.
Pa sama cinjenica da te neko prati ono svatas... jeste ali ne pokriva osiguranje alat recimo, k'o sto ti je @nerko reko kad dozivis vidjet ces osjecaj, ono otkud mu pravo da dira tvoje. Nije mi ih zao, i ko god ih sprijeci podrzavam.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 avg 2023, 20:15

alemsa je napisao/la:
16 avg 2023, 19:20
16 avg 2023, 19:15
alemsa je napisao/la:
16 avg 2023, 19:06
Kad su u pitanju lopovi tu se gleda kroz prste, nekad ces pasti, ali u vecini slucajeva ces proci ok. Ne voli narod lopove sta da ti kazem, nemoj krasti pa neces dolaziti u takve situacije. Imas izbor, da li da kradem pa da me neko rokne ili da ne kradem.
Ne voli ih niko. Evo ovdje kod nas se masovno obijaju i pljačkaju kuće. Pogotovo ljudima što žive vani, pa stoji prazno. Samo, ovdje ako nekog upucaš dok bježi najebo si.
Ne znam, u Bosni cini mi se da nemas pravo (ako niste promjenili zakon), imas pravo i u kuci da ga kao drzis dok ne dodje policija Lol nigdje veze.
Dok je kod mene vikendica bila u izgradnji, dolazio je jedan stariji cigo i 2 puta je obio. Ono naidje navece, preskoci ogradu i obije je.
Mi na donji sprat stavili prozore i unutra držali radnu odjeću.
Ne ukrade nešto posebno, ali napravi štetu. Razbije prozor i ukrade ti kais iz pantalona :oops:

Pitam ja jednog policajca smijemo li ga sačekati navece i nekom letvom preko ledja, da ga malo smirimo.
Kaze ne smiješ, može te tužiti za napad :puke:
Pa reko na mom imanju, u mojoj vikendici, moje stvari krade, kaže takav je zakon.
Lijepa Amerika i njihovi zakoni :kafa:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 avg 2023, 20:18

Vjerovatno kod nas ne ide tako jer se moze vrlo lahko zloupotrijebit. Dovedem te na posjed i proglasim da si upo, i malo te namaram. Ne znam, djeluje mi pravo gadno navi pravi sud u takvim slucajevima.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 avg 2023, 20:25

kraljttbvb je napisao/la:
16 avg 2023, 20:15
alemsa je napisao/la:
16 avg 2023, 19:20
16 avg 2023, 19:15

Ne voli ih niko. Evo ovdje kod nas se masovno obijaju i pljačkaju kuće. Pogotovo ljudima što žive vani, pa stoji prazno. Samo, ovdje ako nekog upucaš dok bježi najebo si.
Ne znam, u Bosni cini mi se da nemas pravo (ako niste promjenili zakon), imas pravo i u kuci da ga kao drzis dok ne dodje policija Lol nigdje veze.
Dok je kod mene vikendica bila u izgradnji, dolazio je jedan stariji cigo i 2 puta je obio. Ono naidje navece, preskoci ogradu i obije je.
Mi na donji sprat stavili prozore i unutra držali radnu odjeću.
Ne ukrade nešto posebno, ali napravi štetu. Razbije prozor i ukrade ti kais iz pantalona :oops:

Pitam ja jednog policajca smijemo li ga sačekati navece i nekom letvom preko ledja, da ga malo smirimo.
Kaze ne smiješ, može te tužiti za napad :puke:
Pa reko na mom imanju, u mojoj vikendici, moje stvari krade, kaže takav je zakon.
Lijepa Amerika i njihovi zakoni :kafa:
Pa da, to bukvalno stiti lopova, kad ce ga murija ufatit na djelu, nikad.

sljivo je napisao/la:
16 avg 2023, 20:18
Vjerovatno kod nas ne ide tako jer se moze vrlo lahko zloupotrijebit. Dovedem te na posjed i proglasim da si upo, i malo te namaram. Ne znam, djeluje mi pravo gadno navi pravi sud u takvim slucajevima.
Ne ide to tako buraz, ne mogu te pozvati kuci, pa roknut i reci provalio Lol, idem u zatvor za ubistvo. Ispita se sve, a danas je vrlo lahko dokazati da li sam te poznavao ili ne, posebno s telefonima, mogu provjeriti jesam li te ikad nazvo itd.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 avg 2023, 20:28

slika

Jedna greska samo, bosnjaci vs jugobalije vs komunjare.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 avg 2023, 20:38

Ne znam, aleme, nesto ne pije vode tu. Eto lik ti uso da ti ukrade tv a ti ga poslao na drugi svijet. Kakav god da je zakon vjerujem da ne mozes proci nekaznjeno.

Ispravi me ako grijesim, taj amandman, clan u ustavu o nosanju oruzja ste nasljedili iz doba kad je to bilo potreba. Danas to nije. Mozda negdje jeste gdje je i dan danas divlji zapad i anarhija ali ne znam gdje to jeste.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 avg 2023, 20:41

Ja sam apsolutno za. Zateknem provalnika, kako mi uzima moje lične stvari, metak u čelo odma.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 avg 2023, 20:42

sljivo je napisao/la:
16 avg 2023, 20:18
To je otmica ako nekoga dovedes, posebno ako je na silu i bez njegove dozvole.

Američkih zakona se boje samo lopovi i kriminalci, poštenom narodu ti drakonski zakoni ne smetaju.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 avg 2023, 20:43

sljivo je napisao/la:
16 avg 2023, 20:38
Ne znam, aleme, nesto ne pije vode tu. Eto lik ti uso da ti ukrade tv a ti ga poslao na drugi svijet. Kakav god da je zakon vjerujem da ne mozes proci nekaznjeno.

Ispravi me ako grijesim, taj amandman, clan u ustavu o nosanju oruzja ste nasljedili iz doba kad je to bilo potreba. Danas to nije. Mozda negdje jeste gdje je i dan danas divlji zapad i anarhija ali ne znam gdje to jeste.
Jel fakat ne znas za taj americki zakon. Doduse ne znam u kojim je stateovima. Ali cim neko nepozvan zakoraci na tvoje imanje imas pravo da ga preselis na drugi svijet.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 avg 2023, 20:44

Ja sam za ne. Ne mogu ubiti covjeka jer nesto htio ukrasti ili prosetati kroz moje. Drugo je ako branim.svoj zivot. A ocigledno da ima kauboja koji se na to loze.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 avg 2023, 20:45

Super, pomozi im još da iznesu tv.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 avg 2023, 20:47

sljivo je napisao/la:
16 avg 2023, 20:44
Ja sam za ne. Ne mogu ubiti covjeka jer nesto htio ukrasti ili prosetati kroz moje. Drugo je ako branim.svoj zivot. A ocigledno da ima kauboja koji se na to loze.
Ljepsi ovi nasi zakoni :thumbup:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2023, 20:48

Nisam ljubitelj skupih stvari, tako da nemam ništa posebno u stanu bez čeg ne bih mogao. Sve se nadomjesti. Ali sama činjenica da ti Einsteini se izvuku poslije tog čina i idu tražiti drugu žrtvu je najbolnija.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 avg 2023, 20:48

Jarane ko nije doživio da uđe u kuću sve ti od plafona do poda okrenuto, isprljano, neke ekonomski ne vrijedne ali sentimentalno itekako vrijedne nedostaju. Pa i finansijski. Fuj, udarao bi ga do smrti.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 avg 2023, 20:53

Udaro bi do smrti ako smatras da cilim vrijedi vise od ljudskog zivota. (sve govorim ovo pod pretpostavkom da ti ne ugrozava zivot). Za amere me to ne cudi, oni imaju tu kulturu da pojedine rase vrijede manje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2023, 20:56

KrinhabZamemlek je napisao/la:
16 avg 2023, 20:56
kolega sljivo ne odustaje od uloge forumskog Denisa Becirovica, samo teorija i teorija :mrgreen:
Username :tokralju: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2023, 20:56

Arvid je napisao/la:
16 avg 2023, 20:48
Jarane ko nije doživio da uđe u kuću sve ti od plafona do poda okrenuto, isprljano, neke ekonomski ne vrijedne ali sentimentalno itekako vrijedne nedostaju. Pa i finansijski. Fuj, udarao bi ga do smrti.
Doduše, ako se ne osiguram na vrijeme s podacima na laptopu pa mi neko mazne laptop sa svim podacima koje sam skupljao čitav život. Mislim da bih umro od muke.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 avg 2023, 20:57

sljivo je napisao/la:
16 avg 2023, 20:53
Udaro bi do smrti ako smatras da cilim vrijedi vise od ljudskog zivota. (sve govorim ovo pod pretpostavkom da ti ne ugrozava zivot). Za amere me to ne cudi, oni imaju tu kulturu da pojedine rase vrijede manje.
Od ološevog života i krpa više vrijedi.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 avg 2023, 20:59

sljivo je napisao/la:
16 avg 2023, 20:38

Pa de logicki hos ti vagat jel doso da ti uzme televizor, pojede tanjir graha ili je doso da ti naudi tebi i porodici, ako je spreman da ti provali Bog zna na sta he jos spreman. Ti trebas ono vagati, popricati s njim djes ljudino, de ne zezaj. Dok se drze amandmana i ustava uspjet ce, jer je pisano kao da je covjek zivotinja. Sad koliko ce im trajati ne znam ali ocigledno da su Thomas Jefferson i ostali dobro studirali/izucavali Rimsko carstvo jer je dosta stvari copy-paste i korekcije od prve Rimske republike koja je trajala 500 godina. Patricians - Plebians = demokrate- republikanci, predsjednik, vrhovni sud i congress, bukvalno copy paste od njih, i oni su mijenjali/glasali glavnog svako 2 godine (dok im nije propalo), ovi svako 4, electoral college isto prepisano i kod njih se moglo desiti da neko ko ne dobije glas naroda bude izabran. Korekcije u vojsci, ovi kad su formirali profesionalnu vojsku pustili su da najimucniji ljudi ih finansirsju pa su im se desavali gradjanski ratovi gdje je vojska vise bila odana generalnu nego reoublici, kod ovih sve fondiranje vojske snosi drzava itd. Tako da ti se historija ponavlja, moderni Rimljani. Jebga zaneso se :rol:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 16 avg 2023, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fera i 5 gostiju.