Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Al koliko je ovaj Uk rendom lik
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa sama cinjenica da te neko prati ono svatas... jeste ali ne pokriva osiguranje alat recimo, k'o sto ti je @nerko reko kad dozivis vidjet ces osjecaj, ono otkud mu pravo da dira tvoje. Nije mi ih zao, i ko god ih sprijeci podrzavam.Bundesliga je napisao/la: ↑16 avg 2023, 19:31
Nemaš ovdje pravo, a ovdje ti lopovi rijetko kada upadaju u kuće gdje ima ljudi. Prate, i onda kada nikoga nema upadaju. Ta tvoja priča me podsjetila na jednog komšiju, 7 puta mu obijali kuću, čovjek živi u Italiji samo nekad dolazi. I isto tako mu ukrali kombi čini mi se i zvali ga kasnije kao da otkupi. Čovjek imao osiguranje, kaže no thanks.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dok je kod mene vikendica bila u izgradnji, dolazio je jedan stariji cigo i 2 puta je obio. Ono naidje navece, preskoci ogradu i obije je.alemsa je napisao/la: ↑16 avg 2023, 19:20Ne znam, u Bosni cini mi se da nemas pravo (ako niste promjenili zakon), imas pravo i u kuci da ga kao drzis dok ne dodje policija Lol nigdje veze.Bundesliga je napisao/la: ↑16 avg 2023, 19:15Ne voli ih niko. Evo ovdje kod nas se masovno obijaju i pljačkaju kuće. Pogotovo ljudima što žive vani, pa stoji prazno. Samo, ovdje ako nekog upucaš dok bježi najebo si.
Mi na donji sprat stavili prozore i unutra držali radnu odjeću.
Ne ukrade nešto posebno, ali napravi štetu. Razbije prozor i ukrade ti kais iz pantalona

Pitam ja jednog policajca smijemo li ga sačekati navece i nekom letvom preko ledja, da ga malo smirimo.
Kaze ne smiješ, može te tužiti za napad

Pa reko na mom imanju, u mojoj vikendici, moje stvari krade, kaže takav je zakon.
Lijepa Amerika i njihovi zakoni

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Vjerovatno kod nas ne ide tako jer se moze vrlo lahko zloupotrijebit. Dovedem te na posjed i proglasim da si upo, i malo te namaram. Ne znam, djeluje mi pravo gadno navi pravi sud u takvim slucajevima.
Pa da, to bukvalno stiti lopova, kad ce ga murija ufatit na djelu, nikad.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 20:15Dok je kod mene vikendica bila u izgradnji, dolazio je jedan stariji cigo i 2 puta je obio. Ono naidje navece, preskoci ogradu i obije je.alemsa je napisao/la: ↑16 avg 2023, 19:20Ne znam, u Bosni cini mi se da nemas pravo (ako niste promjenili zakon), imas pravo i u kuci da ga kao drzis dok ne dodje policija Lol nigdje veze.Bundesliga je napisao/la: ↑16 avg 2023, 19:15
Ne voli ih niko. Evo ovdje kod nas se masovno obijaju i pljačkaju kuće. Pogotovo ljudima što žive vani, pa stoji prazno. Samo, ovdje ako nekog upucaš dok bježi najebo si.
Mi na donji sprat stavili prozore i unutra držali radnu odjeću.
Ne ukrade nešto posebno, ali napravi štetu. Razbije prozor i ukrade ti kais iz pantalona
Pitam ja jednog policajca smijemo li ga sačekati navece i nekom letvom preko ledja, da ga malo smirimo.
Kaze ne smiješ, može te tužiti za napad
Pa reko na mom imanju, u mojoj vikendici, moje stvari krade, kaže takav je zakon.
Lijepa Amerika i njihovi zakoni![]()
Ne ide to tako buraz, ne mogu te pozvati kuci, pa roknut i reci provalio Lol, idem u zatvor za ubistvo. Ispita se sve, a danas je vrlo lahko dokazati da li sam te poznavao ili ne, posebno s telefonima, mogu provjeriti jesam li te ikad nazvo itd.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne znam, aleme, nesto ne pije vode tu. Eto lik ti uso da ti ukrade tv a ti ga poslao na drugi svijet. Kakav god da je zakon vjerujem da ne mozes proci nekaznjeno.
Ispravi me ako grijesim, taj amandman, clan u ustavu o nosanju oruzja ste nasljedili iz doba kad je to bilo potreba. Danas to nije. Mozda negdje jeste gdje je i dan danas divlji zapad i anarhija ali ne znam gdje to jeste.
Ispravi me ako grijesim, taj amandman, clan u ustavu o nosanju oruzja ste nasljedili iz doba kad je to bilo potreba. Danas to nije. Mozda negdje jeste gdje je i dan danas divlji zapad i anarhija ali ne znam gdje to jeste.
Ja sam apsolutno za. Zateknem provalnika, kako mi uzima moje lične stvari, metak u čelo odma.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
To je otmica ako nekoga dovedes, posebno ako je na silu i bez njegove dozvole.
Američkih zakona se boje samo lopovi i kriminalci, poštenom narodu ti drakonski zakoni ne smetaju.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jel fakat ne znas za taj americki zakon. Doduse ne znam u kojim je stateovima. Ali cim neko nepozvan zakoraci na tvoje imanje imas pravo da ga preselis na drugi svijet.sljivo je napisao/la: ↑16 avg 2023, 20:38Ne znam, aleme, nesto ne pije vode tu. Eto lik ti uso da ti ukrade tv a ti ga poslao na drugi svijet. Kakav god da je zakon vjerujem da ne mozes proci nekaznjeno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ja sam za ne. Ne mogu ubiti covjeka jer nesto htio ukrasti ili prosetati kroz moje. Drugo je ako branim.svoj zivot. A ocigledno da ima kauboja koji se na to loze.
Super, pomozi im još da iznesu tv.
Ljepsi ovi nasi zakoni

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- ASD
- Kontakt:
Nisam ljubitelj skupih stvari, tako da nemam ništa posebno u stanu bez čeg ne bih mogao. Sve se nadomjesti. Ali sama činjenica da ti Einsteini se izvuku poslije tog čina i idu tražiti drugu žrtvu je najbolnija.
Jarane ko nije doživio da uđe u kuću sve ti od plafona do poda okrenuto, isprljano, neke ekonomski ne vrijedne ali sentimentalno itekako vrijedne nedostaju. Pa i finansijski. Fuj, udarao bi ga do smrti.
Udaro bi do smrti ako smatras da cilim vrijedi vise od ljudskog zivota. (sve govorim ovo pod pretpostavkom da ti ne ugrozava zivot). Za amere me to ne cudi, oni imaju tu kulturu da pojedine rase vrijede manje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UsernameKrinhabZamemlek je napisao/la: ↑16 avg 2023, 20:56kolega sljivo ne odustaje od uloge forumskog Denisa Becirovica, samo teorija i teorija![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Doduše, ako se ne osiguram na vrijeme s podacima na laptopu pa mi neko mazne laptop sa svim podacima koje sam skupljao čitav život. Mislim da bih umro od muke.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od ološevog života i krpa više vrijedi.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa de logicki hos ti vagat jel doso da ti uzme televizor, pojede tanjir graha ili je doso da ti naudi tebi i porodici, ako je spreman da ti provali Bog zna na sta he jos spreman. Ti trebas ono vagati, popricati s njim djes ljudino, de ne zezaj. Dok se drze amandmana i ustava uspjet ce, jer je pisano kao da je covjek zivotinja. Sad koliko ce im trajati ne znam ali ocigledno da su Thomas Jefferson i ostali dobro studirali/izucavali Rimsko carstvo jer je dosta stvari copy-paste i korekcije od prve Rimske republike koja je trajala 500 godina. Patricians - Plebians = demokrate- republikanci, predsjednik, vrhovni sud i congress, bukvalno copy paste od njih, i oni su mijenjali/glasali glavnog svako 2 godine (dok im nije propalo), ovi svako 4, electoral college isto prepisano i kod njih se moglo desiti da neko ko ne dobije glas naroda bude izabran. Korekcije u vojsci, ovi kad su formirali profesionalnu vojsku pustili su da najimucniji ljudi ih finansirsju pa su im se desavali gradjanski ratovi gdje je vojska vise bila odana generalnu nego reoublici, kod ovih sve fondiranje vojske snosi drzava itd. Tako da ti se historija ponavlja, moderni Rimljani. Jebga zaneso sesljivo je napisao/la: ↑16 avg 2023, 20:38Ne znam, aleme, nesto ne pije vode tu. Eto lik ti uso da ti ukrade tv a ti ga poslao na drugi svijet. Kakav god da je zakon vjerujem da ne mozes proci nekaznjeno.

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 16 avg 2023, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.