OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 18:24
Ja sam neutralan. Tuzla je ljepši grad od Zenice. BP je ljepši stadion. Sloboda je veći klub. Robijaši su bolji navijači.
Prvo i drugo si upravu, treće također. Četvrto je nedorečeno jer Fukare na utakmicama nikad nisu 100% spojeni, dosta toga se desilo u grupi pa i u podgrupama. Znaš i sam kad je bila borba za PL prošli put, pa ona sezona kad smo se borili za titulu i kup da je sjever bio full krcat što je više nego što Robijaši napune jug.
Što se krezavo-ozračenih navijača petoligaša tiče i njihovog smogovsko-smrdljivog grada, mogu reći da mi ih je žao. Dotučeš ih argumentima u svemu, jedan piše o nekoj krmetini, drugi o utakmici reprezentacije, treći o nekom kvaziskandalu na jezeru itd.
Eto vama drugovi vaša zenica, bez pravog hotela za prenoćit, sa 300 kružnih, sa klošarima po ulicama, bez jezera, bez mjesta za kupanje, bez turizma, bez aerodroma i mogućnosti za putovanje avionima, bez ičeg korisnog. Zeničanima turistička atrakcija Bilino Polje i Arena.

Mi ćemo zadržati sve što imamo i grabiti još jače ka poboljšanju na svim frontovima. Gradimo se sve više, sve smo ljepši za posjetiti, turizam je u špicu. Dođite nam nekad i vi, nemojte slati djevojke da ih qaramo samo, bujrum na to Panonsko da se okupate nekad da ne smrdite, bujrum na Korzo na najjače ćevape, na bosansku kafu, šetnju Banjom, roštilju na Kopu itd itd.
SMRDIŠ ZENICOOO, SMRDIŠ ZENICOOOO

075