Kako znam Krajnc je lijevo krilo, nije desno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da Kranjc je lijevo krilo, ali Velez je doveo Yaroslava, neki Bjelorus, desni srednji, igra nesto povucenije za razliku od Gulia ali je kvalitetan igrac.
U novi boj ...
Dok je ovakvog razmisljanja nama nece biti dobro i za pojedine nista nece valjati. Gledam pojedini se na temi vec bave “strukom” i izbacuju koji je sastav najbolji i ko treba igrati umjesto koga. Samo da vas pitam, jel ste vi svjesni da ne mozete donositi zakljucke na osnovu jedne ili dvije tekme o tome ko je bolji na kojoj poziciji, pa valjda Ss provodi vise vremena sa ekipom nego mi sto ih gledamo jednom sedmicno.Lucas je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:59Da se ovaj forum slušao za mnoge stvari u zadnje 2,5 godine, mi ne bi prokockali +13, imali bi vjerovatno grupe KL, osvojen kup, izbacili bi Milsami i Torpedo.....O tome da bi skoro svaki forumaš odavde bolje vodio Sarajevo od Sablica, Dudica i Varešanovića je suludo spominjati._weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:47Ma trebaju Rozman i Ibricic konsultovati forumski puk, nisu njima dostupne informacije o nastupima, formi, kvalitetu…
Oni samo kupuju naslijepo.
Ovdje se sve analizira fino detaljno, taktike, korisnost igraca. A od fudbala macke sutnuli mnogi nisu u zivotu, kamol lopte…
Boze sacuvaj, ko nas je kleo nije stedio.
Ovo je jedini strucni stab sad za sad kome ja potpuno vjerujem da su “strucni” da nisu tu da se uce poslu nego da znaju sta rade i u to sam se uvjerio nacinom na koji je Rozman vodio ekipu protiv Posusja. Sve mi je top bilo od toga kako je postavio ekipu, ucestvovanje u toku citavih 90 minuta, od pravovremenih izmjena pa i od izjave poslije utakmice a i izjava prije utakmice. Sve je na mjestu. Vjerujem da ce probuditi najbolje u ekipi i da ce im podici samopouzdanje sto je najbitnije.
Mi kao navijaci se ne smijemk mjesati u izbor ekipe, takticko postavljanje itd. Na nama je da damo iskrenu podrsku, uclanimo se, kupimo rekvizite iz fan shopa i to je sve sto je do nas.
imal kakve novine kod nas nesto pozitivno 
ne mogu vise citat ove vase negativne komentare ama nikako

ne mogu vise citat ove vase negativne komentare ama nikako
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Super je kad je igrac srcan i kad daje moralnu podrsku ekipi kad se pogrijesi. Kad Balta naziva nekog majmunom i debilom jer je pogrijesio, kao Mirzu u prosloj utakmici, ili Sahinovica, i dere se na njega kao psihopata, to nema veze sa srcanoscu i dizanjem ekipe.thebain666 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:47Pa dok smo imali igrace koji su srcani, kao sto je bio Rahmanovic, Tatomirovic i tako slicni njima licili smo na ekipu. I dok je Ilija bio tu, sa Baltom, imao je ko da zagalami i "pobudi" igrace. Smatram da nam uvijek treba takvih igraca. I za Baltu, sve mu se moze osporiti, i brzina i okretnost, ali uvijek je ginuo na terenuPitaristok je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:20Plus sto unosi nemir u ekipi, svadalica jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E sad Ako Rožman zna...
Bakir Koso priključen prvom timu. Ne mogu da tražim post gdje sam pisao da bi momka za nagradu trebalo bar na pripreme povesti s prvim timom. Pa su ovdje neki cirkuzali s tim, među prvim @Zukanović
Bakir Koso priključen prvom timu. Ne mogu da tražim post gdje sam pisao da bi momka za nagradu trebalo bar na pripreme povesti s prvim timom. Pa su ovdje neki cirkuzali s tim, među prvim @Zukanović
-
- Kontakt:
Ne znam odakle ti to da ga je nazvao majmunom ?Pitaristok je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:24Super je kad je igrac srcan i kad daje moralnu podrsku ekipi kad se pogrijesi. Kad Balta naziva nekog majmunom i debilom jer je pogrijesio, kao Mirzu u prosloj utakmici, ili Sahinovica, i dere se na njega kao psihopata, to nema veze sa srcanoscu i dizanjem ekipe.thebain666 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:47Pa dok smo imali igrace koji su srcani, kao sto je bio Rahmanovic, Tatomirovic i tako slicni njima licili smo na ekipu. I dok je Ilija bio tu, sa Baltom, imao je ko da zagalami i "pobudi" igrace. Smatram da nam uvijek treba takvih igraca. I za Baltu, sve mu se moze osporiti, i brzina i okretnost, ali uvijek je ginuo na terenu
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ubipara je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:14Dok je ovakvog razmisljanja nama nece biti dobro i za pojedine nista nece valjati. Gledam pojedini se na temi vec bave “strukom” i izbacuju koji je sastav najbolji i ko treba igrati umjesto koga. Samo da vas pitam, jel ste vi svjesni da ne mozete donositi zakljucke na osnovu jedne ili dvije tekme o tome ko je bolji na kojoj poziciji, pa valjda Ss provodi vise vremena sa ekipom nego mi sto ih gledamo jednom sedmicno.Lucas je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:59Da se ovaj forum slušao za mnoge stvari u zadnje 2,5 godine, mi ne bi prokockali +13, imali bi vjerovatno grupe KL, osvojen kup, izbacili bi Milsami i Torpedo.....O tome da bi skoro svaki forumaš odavde bolje vodio Sarajevo od Sablica, Dudica i Varešanovića je suludo spominjati._weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:47Ma trebaju Rozman i Ibricic konsultovati forumski puk, nisu njima dostupne informacije o nastupima, formi, kvalitetu…
Oni samo kupuju naslijepo.
Ovdje se sve analizira fino detaljno, taktike, korisnost igraca. A od fudbala macke sutnuli mnogi nisu u zivotu, kamol lopte…
Boze sacuvaj, ko nas je kleo nije stedio.
Ovo je jedini strucni stab sad za sad kome ja potpuno vjerujem da su “strucni” da nisu tu da se uce poslu nego da znaju sta rade i u to sam se uvjerio nacinom na koji je Rozman vodio ekipu protiv Posusja. Sve mi je top bilo od toga kako je postavio ekipu, ucestvovanje u toku citavih 90 minuta, od pravovremenih izmjena pa i od izjave poslije utakmice a i izjava prije utakmice. Sve je na mjestu. Vjerujem da ce probuditi najbolje u ekipi i da ce im podici samopouzdanje sto je najbitnije.
Mi kao navijaci se ne smijemk mjesati u izbor ekipe, takticko postavljanje itd. Na nama je da damo iskrenu podrsku, uclanimo se, kupimo rekvizite iz fan shopa i to je sve sto je do nas.
+1
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sto rece ubipara ljudi se svaki dan gledaju dok ih mi gledamo jednom sedmicno. jarane pa nisu svi isti karakterom kao Pidro a nisu ni kao Rahmanovic.thebain666 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:14Ne znam odakle ti to da ga je nazvao majmunom ?Pitaristok je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:24Super je kad je igrac srcan i kad daje moralnu podrsku ekipi kad se pogrijesi. Kad Balta naziva nekog majmunom i debilom jer je pogrijesio, kao Mirzu u prosloj utakmici, ili Sahinovica, i dere se na njega kao psihopata, to nema veze sa srcanoscu i dizanjem ekipe.thebain666 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:47
Pa dok smo imali igrace koji su srcani, kao sto je bio Rahmanovic, Tatomirovic i tako slicni njima licili smo na ekipu. I dok je Ilija bio tu, sa Baltom, imao je ko da zagalami i "pobudi" igrace. Smatram da nam uvijek treba takvih igraca. I za Baltu, sve mu se moze osporiti, i brzina i okretnost, ali uvijek je ginuo na terenu
potpuno povjerenje strucnom stabu. Ne zelim da prigovaram bilo sta makar Sahinovic stoper bio. Pomaci su vidljivi i to za kratko vrijeme.
Ps:Ali Balta s visinom moze biti taj stoper-vezni dok Djokan to nije mogao.
- 1 9 4 6 -
Šta je sa malim Nurkovićem?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kako mu se sjeti imena brate? Haha hvala ali prvo fakultet da završim pa onda posao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oprosti mu kad ga stavi u prvi tim na tmMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:41E sad Ako Rožman zna...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa ti si fakultet

Max Allegri
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Igramo li? Zna li se sta?
- 1 9 4 6 -
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BordoBBoja
- Kontakt:
Previse je nesto mirno zadnjih dana
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, deda, ErosViverosViv, Google [Bot], Grk1234, Kaunas, Kyle88, mosarajvosa83, Mourinhokilledbarca, relativizam, SamoDaKazeem, StarmoCity, VolimoSarajevo i 168 gostiju.