Jel se smirio Gradačac?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gefufna je nedavno bio ovdje u BiH, bili smo na kafi i ručku, legenda

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- numanumaye22
- Kontakt:
Sve ti znas, i da jezik ne znam iako mi je B2 trebao minimalno da odem. Vjerovatno sam to lazirao, znas ti iz pouzdanih razloga.Bundesliga je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:07Jest evo sve me kopkanumanumaye22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:00Ko se pati, pa ja mogu doci u svoju zemlju kad god pozelim, sa parama, vjerovatno to tebe najvise kopka.![]()
Ovo je inace najjaci argument, sad sto zivim i radim u nekoj drugoj drzavi trebam zaboravit svoju gdje sam rodjen i gdje moji zive. Pa ti nemas nikakva veca prava od mene, isti pasos imamo.![]()
![]()
Takvi kao ti trebaju zaboraviti, samo pljuješ po svome, znači da ne cijeniš ni svoj narod ni državu.
A u pravu si, ima i tog.

- VivaLaStella
- Kontakt:
Nisam toliko u toku, u Tuzli sam ovih dana. Kako cujem ona Selimovicka se vratila na posao danas
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- kraljttbvb
- Kontakt:
Cijenio bi on državu da je ovdje normalno živio.
Obzirom da je (kako sam jednom reče) iz neke zabiti iz srednje Bosne, gdje nestane struje čim vjetar puhne, nema se tu šta cijeniti. Bježiš kud te noge nose, samo da si što dalje od sela iz kojeg bježiš.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
A kako si ti to uspio povezati? Niko njega ni ismijava kao glupog dijasporca nego glupog čovjeka.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:52Jedan u Njemačkoj, drugi u Austriji, a obojica ismijavaju jedan drugog, kao glupe dijasporce.
I onda ispadne da ja pljujem po dijaspori![]()
A ti si svakako dokazani mrzitelj dijaspore.

-
- Kontakt:
Ma brate, ja bih razumio to tvoje "flexanje" da zivis u Svicarskoj ili Americi gdje se ne moze tako lako otici. Ali ti zivis u Njemackoj kralju, svako ko hoce moze otici tamo da radinumanumaye22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:57Leo bio nepozeljan jer je zaradjivao vise od 99 % foruma a ja jer sam u Njemackoj. Jako dobar razlog da se prestane pisati na nekom tamo forumu sa anonimcima.![]()

Uglavnom, i kao troll si dobar, lako povuces za zivac dosta forumasa svoji postom
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa ne znam, po slikama koje je leo postavljao i po onom sta je pisao i radio, ja bi iskreno rekao da je zivio bolje od 99 % ljudi u Bejha. Pa on je zivio bolje nego ja ovdje u Njemackoj. Kako sad to? Sami ste sebi kontradiktorni.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:18Cijenio bi on državu da je ovdje normalno živio.
Obzirom da je (kako sam jednom reče) iz neke zabiti iz srednje Bosne, gdje nestane struje čim vjetar puhne, nema se tu šta cijeniti. Bježiš kud te noge nose, samo da si što dalje od sela iz kojeg bježiš.

-
- Kontakt:
Ne valja ni tebi to ponižavanje ljudi iz drugih dijelova države. Nije niko birao gdje će se roditi i gdje će živjeti. Treba cijeniti ako ništa zbog roditelja koji su ga donijeli na svijet ovdje i zbog ljudi koji su izginuli da bi iko bio živ. Svoju kuću cijeniš taman da se raspada. Nije kuća kriva već ljudi.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:18Cijenio bi on državu da je ovdje normalno živio.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- numanumaye22
- Kontakt:
Whahahaha moralnih vertikala bokte. Pa po ovom sto se pise, reklo bi se da smo najbolji narod na svijetu, da ne cekamo da komsiji crkne krava i slicno. Pa da je to tako kako ti pises, nama bi drzava bila uredjena. Kakav narod takva vlast, to je uvijek bilo.Bundesliga je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:23Ne valja ni tebi to ponižavanje ljudi iz drugih dijelova države. Nije niko birao gdje će se roditi i gdje će živjeti. Treba cijeniti ako ništa zbog roditelja koji su ga donijeli na svijet ovdje i zbog ljudi koji su izginuli da bi iko bio živ. Svoju kuću cijeniš taman da se raspada. Nije kuća kriva već ljudi.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:18Cijenio bi on državu da je ovdje normalno živio.
Ma il se radi o komplexima covjeka, gdje ima potrebu da bude bolji od nekog, ili dobro poznaje mentalitet balkana, pa zna da ce se na cinizam upecat masa i eo 2-3 stranice o njemu i u diskusiji s njim 

Cijenio bi on državu da je normalno odgojen. Nema to veze sa uslovima života.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:18Cijenio bi on državu da je ovdje normalno živio.
On ne samo da je neodgojen, nego je i glup, a i vjerovatno ima neku šifru.
The saddest thing in life is wasted talent.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma on je samo papakscholsey je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:33Cijenio bi on državu da je normalno odgojen. Nema to veze sa uslovima života.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:18Cijenio bi on državu da je ovdje normalno živio.
Sumirano.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:38Ma on je samo papakscholsey je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:33Cijenio bi on državu da je normalno odgojen. Nema to veze sa uslovima života.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:18
Cijenio bi on državu da je ovdje normalno živio.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne ulazeći u to odakle je i šta je... Jednostavno svojim upisima i karakterno papak i to verzija iz udžbenika.scholsey je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:43Sumirano.![]()
Jes pravi onaj papan. Treba mu Vijećnicu prodat kad dođe ojre trošit.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:46Ne ulazeći u to odakle je i šta je... Jednostavno svojim upisima i karakterno papak i to verzija iz udžbenika.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ne može to, to je provaljeno. Ali npr Despića kuću mu podvalitischolsey je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:02Jes pravi onaj papan. Treba mu Vijećnicu prodat kad dođe ojre trošit.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:46Ne ulazeći u to odakle je i šta je... Jednostavno svojim upisima i karakterno papak i to verzija iz udžbenika.

- ASD
- Kontakt:
Ma ne mora cijeniti ni državu, njegova stvar. Samo nek ne bude naporan i glup.scholsey je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:33Cijenio bi on državu da je normalno odgojen. Nema to veze sa uslovima života.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:18Cijenio bi on državu da je ovdje normalno živio.
Zanimljiv segment o Celi Bajramovicu
11:20
Čuj Delića, nemam komentara

Kakva komisija, kakva inspekcija, pokreni u roku od odmah smjenu svih koji tamo sjede, imaš sve poluge od kantona do federacije preko države.
41:34
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.