FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znači Aničić bi mogao biti zdrav i prav za ponedjeljak?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Treba nam u ovim utakmicama dosta srece i nekih pobjeda i bodova na neku foru da bi dobili na samopouzdanju a trener na vremenu da u miru moze uvoditi novitete. Ocigledno je da imamo dobre pojedince...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Bitno je nizati pobjede, kakve god. Sjecam se kad je Cala dosao u sezoni 16/17, nakon uzasnog starta sezone smo dobili Vitez u gostima 0:1 i to nekim autogolom onog crnca na golu ako se dobro sjecam. Onda Olimpic golom u prvoj minuti. Al ekipa dobila na samopouzdanju, do kraja polusezone samo jedan poraz, i imali smo onaj rekordni niz od 8-9 pobjeda. Slicna stvar sa Husrefom i sezonom 18/19, dobijemo Slobodu jedva 0:1 nakon Atalante, kasnije smo uhvatili zalet koji nije stao nikako.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jedva sam iskopao ovaj post, Trivante Stewart potpisao za Salernitanu, brate daj da te preporucimo da radis za klub.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Zaostala sa Borcem 27.09
Znaci od 16.09 do 30.09(14 dana) gostujemo Borcu i Sirokom,a dolaze Zrinjski,Zeljo i Zvijezda 09
Uh hahaha
Znaci od 16.09 do 30.09(14 dana) gostujemo Borcu i Sirokom,a dolaze Zrinjski,Zeljo i Zvijezda 09
Uh hahaha
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Plus sto unosi nemir u ekipi, svadalica jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma samo da ne bude kartoniranih i dobar zdravstveni bilten, nista to nije srkletli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:03Zaostala sa Borcem 27.09
Uh hahaha
Ne znam otkud vam to da je neko svadjalica? To sto je srcan na terenu nije nista lose. Svako ko jr igrao malo ozbiljniji fudbal to zna. Pa i Bilbija je srcan pa doduse nama je smeto tacnije ovakvim navijacima. Ne mogu svi sutit i raditi uvijek imas starije koji su agresivniji glasniji i ostalo. Dajte ljudi popustite vise momke ba. Bavimo se da napunimo stadion i dovedemo clanstvo bar do 5K sto je smijesno al eto. Dosta vise glupih komentara sa istoka i pljuvanja svakog ko napravi neku gresku. Zbog toga sam se vratio na Sjever i rahat sam. Grmimo i bodrimo bez obzira na rezultat,bitna je volja trud zalaganje... SVI KO JEDAN!Pitaristok je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:20Plus sto unosi nemir u ekipi, svadalica jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
-
- Kontakt:
Pa dok smo imali igrace koji su srcani, kao sto je bio Rahmanovic, Tatomirovic i tako slicni njima licili smo na ekipu. I dok je Ilija bio tu, sa Baltom, imao je ko da zagalami i "pobudi" igrace. Smatram da nam uvijek treba takvih igraca. I za Baltu, sve mu se moze osporiti, i brzina i okretnost, ali uvijek je ginuo na terenuPitaristok je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:20Plus sto unosi nemir u ekipi, svadalica jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
-
- Kontakt:
I da se nadovezem, ja bih prije 11 Balti u ekipi, nego Avramovskog, TSS-a, Tatara, Anicica, Letica i slicnih zvijezdica koje smo cekali da im se digne k da pocnu igrati i pokazu svoj kvalitet.thebain666 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:47Pa dok smo imali igrace koji su srcani, kao sto je bio Rahmanovic, Tatomirovic i tako slicni njima licili smo na ekipu. I dok je Ilija bio tu, sa Baltom, imao je ko da zagalami i "pobudi" igrace. Smatram da nam uvijek treba takvih igraca. I za Baltu, sve mu se moze osporiti, i brzina i okretnost, ali uvijek je ginuo na terenuPitaristok je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:20Plus sto unosi nemir u ekipi, svadalica jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
Nesto kontam o ovoj poziciji desetke pa se sjetih Stojceva. Sjo kako bi nam dobro dosao sada ali da mu je 26.
U novi boj ...
Ma jeste apsolutno, nemoguće je očekivati neku tiki taku u prvih par mjeseci s Rozmanom. Dobijati mečeve, ako treba na guzove, skupljati bodove, pa tek kad se prođe jedan rok, ovaj januarski što ide, od iduće polusezone se mogu očekivati neke naznake sistema i ljepše, efikasnije igre.napoleon72 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 11:41Bitno je nizati pobjede, kakve god. Sjecam se kad je Cala dosao u sezoni 16/17, nakon uzasnog starta sezone smo dobili Vitez u gostima 0:1 i to nekim autogolom onog crnca na golu ako se dobro sjecam. Onda Olimpic golom u prvoj minuti. Al ekipa dobila na samopouzdanju, do kraja polusezone samo jedan poraz, i imali smo onaj rekordni niz od 8-9 pobjeda. Slicna stvar sa Husrefom i sezonom 18/19, dobijemo Slobodu jedva 0:1 nakon Atalante, kasnije smo uhvatili zalet koji nije stao nikako.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čajić više ne valja i ne dovodi se u bilo kakav kontekst s nama?
Zna li neko kakva je situacija trenutno u Velezu za njihove strance? Vidim da su doveli ove brazilce, valjda nam nece Gulisha ispastat pa sjedit na tribinama dok je na posudbi, a poslali ga dole da se bas to ne bi desavalo kod nas.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pisao je o tome nedavno ovdje momak iz Mostara, neke koje su potpisali idu odmah na posudbu.
Ma igrat će Guli prvu postavu 100%, nemaju boljeg krila od njega.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Imaju jako dobro desno krilo, Krajnc! Nece Guliju bit bas tako lako..
Max Allegri
-
- Kontakt:
Klub cine: navijači + vlasnik "dionica" + SŠ + igračiShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2023, 09:13Ništa se ne mora.
Naravno, svi bi mi voljeli pobjedu, ali nema čovjek čarobni štapić.
Ko je gledao utakmicu s Posušjem zna da ovih 3-0 ne da je nerealno u odnosu na ono šta se dešavalo na terenu.
Zato kažem, pitanje je šta se to promijenilo za 7 dana?
Nešto se ipak mora. Recimo navijači po mogućnosti finansijski pogurati i biti na utakmicama (opet po mogucnosti). Vlasnik upravljačkih prava treba odabrati prave ljude, stručne koji će odabrati SŠ i zajedno odabrati pravi roster igrača.
Ne mora se pobjediti TC, ne moramo biti ni prvaci,ali prethodno sto se "mora" to se mora.Moraju svi sastavni dijelovi
Kluba raditi za dobrobit Kluba i onda će se i što se "ne mora" ostvariti.
Posusje. Mi koji smo bili na utakmici smo pod utjecajem loših rezultata bili "uplaseni" i nezadovoljni. Medjutim kad pogledaš opušteno snimak na tv, vidis dominaciju u šansama, posjedu,borbenosti. Protivnik imao jednu šansu i dvije "poklonjene" kontre. Nije lijepo reci, ali treba ići putem kojim je išao Zrinjski. Bez razlike na njihove grupe mi imamo veći potencijal, veći smo Klub, sad imamo dobrog vlasnika, imamo dobru posjetu i rekao bih dobar SŠ i uz male korekcije dobar roster . Neki igrači nisu za FKS (bolesni), a još 1-2 igrača umjesto njih i ono što se "ne mora" ostvari će se aBd.
Sabra treba navijačima, vlasnik vala sabura.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Beli98, boki86, bordobijeli, budzak, Ferrante071, gh0stHZ, Giuseppe1, Hamagara, head88, Hrasno15, HyperOS, Jadnimi, keli, KimJongEsmer, Kyle88, ledesma, Lokomotifa, miguelramos, Mourinhokilledbarca, Posejdon, relativizam, riki46, Rodman, sekac, Serha, Shategabri, siroliver69, strahmeipomisliti, Tarapi, THEC, USB i 327 gostiju.