Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Najgori su mi komentari koji pozivaju na linč svih ljudi koji su imali kontakta sa Nerminom. I ubijene osobe su imale kontakt sa njim, ne znači da su zaslužile.
Kad god se desi ovakva ili slična situacija vidim u kakvoj kulturi linča mi živimo.
Kad god se desi ovakva ili slična situacija vidim u kakvoj kulturi linča mi živimo.
Sta bi s onim Husom sto je podrzavao nermina javno?
Jesul ga pustili kuci. Ima ovdje sigurno neko iz gradacca pa ima tih informacija
Isto tako krivim i roditelje ubijene Nizame.
Kad ti se kcerka mora kriti kod tetki valjda trebaju da znaju koliko je sati. Sta su oni poduzeli za svoju kcerku?
Ja bi zatvora zaradio ako treba da mi djeca zive na miru
Al jbg, sad su svi krivi, kasno je sada.
Jesul ga pustili kuci. Ima ovdje sigurno neko iz gradacca pa ima tih informacija
Kad ti se kcerka mora kriti kod tetki valjda trebaju da znaju koliko je sati. Sta su oni poduzeli za svoju kcerku?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja i dalje ne kontam ovog lika sto je ubio ovu Nizamu.
Kako sam ja skontao lik imao para, imao belih linija da vuce, dobro auto, razne zene vodao i ovu rokne da sam sebi zezne zivot, ko da je ona jedina na svijetu...
Kako sam ja skontao lik imao para, imao belih linija da vuce, dobro auto, razne zene vodao i ovu rokne da sam sebi zezne zivot, ko da je ona jedina na svijetu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma izgorio je lik u glavi. Nema drugog objasnjenja.
Ma nevjerovatno. Treba obavezno uvesti registar seksualnih prestupnika ko u svakoj normalnoj državi.FoSte95 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 10:00https://www.os.lobodjenje.ba/vijesti/cr ... v3-JjnRVOQ
Je li realno da se nakon ovakvih stvari ljudi puštaju na slobodu?
Mada bih ja, da se pitam, ovakvim maloumnicima na čelo istetovirao šta su uradili jer se nikad neće promijeniti.
The saddest thing in life is wasted talent.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pustite se šuplje. Kaže samo joj bio fitnes trener i ništa više... Ma nemoj. Fitnes trenera pun Gradačac, 5-6 teretana imaš. Nema opravdanja da jedna policajka ili kćerka komandira policije bude u bilo kakvom kontaktu sa tipom koji ima dosije deblji od telefonskog imenika.
Samo kod nas je tako nešto normalno.
@kraljttbvb kokain+steroidi. Lik se u osnovnoj tukao s vlastitim ocem, u srednjoj klao mačke. Nije uredan nikad bio
@soxx rekla-kazala, ali koliko sam cuo dobio je 5 mjeseci istražnog + su ga tuzlaci odrali od batina.
Ako kriviš Nizamine roditelje ili bilo kojeg "normalnog" stanovnika Gradačca, pogledaj šta o monstrumu misli njegov vlastiti otac:
https://www.haber.ba/vijesti/crna-hroni ... da-ga-tuce
Sad se javlja i ova Dženana Onder, kao priča da je ukrala novac od roditelja je laž.. Kakva glupača u pm, čitav Gradačac zna da je tako bilo. Udala se za Pazarca, vjerovatno se sad mora oprati pred mužem da ne zna kakvu je, da ne kažem šta, oženio.
Samo kod nas je tako nešto normalno.
@kraljttbvb kokain+steroidi. Lik se u osnovnoj tukao s vlastitim ocem, u srednjoj klao mačke. Nije uredan nikad bio
@soxx rekla-kazala, ali koliko sam cuo dobio je 5 mjeseci istražnog + su ga tuzlaci odrali od batina.
Ako kriviš Nizamine roditelje ili bilo kojeg "normalnog" stanovnika Gradačca, pogledaj šta o monstrumu misli njegov vlastiti otac:
https://www.haber.ba/vijesti/crna-hroni ... da-ga-tuce
Sad se javlja i ova Dženana Onder, kao priča da je ukrala novac od roditelja je laž.. Kakva glupača u pm, čitav Gradačac zna da je tako bilo. Udala se za Pazarca, vjerovatno se sad mora oprati pred mužem da ne zna kakvu je, da ne kažem šta, oženio.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Čisto sumnjam da se zbog outfita vrti u grobu,
prije da se vrti zbog promovisanja četništva u gradu u kojem vladaju dezerteri. Nekako mi to više za prevrtanja u grobu od nečijeg outfita

41:34
- VensanKasel
- Kontakt:
Vrti se i zbog jednog i zbog drugog . Najviše kada vidi za šta je život dao , da ratni profiteri tjeraju ljude iz države . Da časni i pošteni ljudi dožive da je bolji biti kriminalac , da država štiti kriminalce .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Shategabri
- Kontakt:
Da bi ga skontao, morao bi biti kao on.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 10:21Ja i dalje ne kontam ovog lika sto je ubio ovu Nizamu.
Zamisli se sa TNT-om u glavi umjesto mozga.
Ko zna što ga je puko prenos.
Možda loš trip, možda ovo, možda ono.
Uglavnom, lik je bio svakako tempirana bomba.
Tukao je rahmetli nesretnicu, policajce, ko zna koga sve što se i nije znalo.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Eh, pa tom logikom bi trebalo prvo kriviti rahmetli Nizamu, što se s budalom svezala.soxx je napisao/la: ↑16 avg 2023, 10:18Sta bi s onim Husom sto je podrzavao nermina javno?
Nije znala da je budala? Nije malo sutra.
Al hajd, toga je bilo i biće. Žestoki momci i zgodne djevojke. Šipka i bubanj.
Pa evo šta su zaradili ovaj otac i sin zbog kćerke, dva groba.
Koševo Zapad
Moguće ali i dalje ne vidim kako Zahiragić sa svojim outfirom izaziva nečiju vrtnju?VensanKasel je napisao/la: ↑16 avg 2023, 10:53Vrti se i zbog jednog i zbog drugog . Najviše kada vidi za šta je život dao , da ratni profiteri tjeraju ljude iz države . Da časni i pošteni ljudi dožive da je bolji biti kriminalac , da država štiti kriminalce .

Relativno kratko u politici, još nije imao mogućnost da odlučuje o bilo čemu, opozicija i u KSu i u Federaciji. Sumnjam da je on mogao otjerati bilo koga ili da je mogao zaštiti bilo koga.
41:34
- Shategabri
- Kontakt:
Pričaš gluposti.numanumaye22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 00:56Jakog festivala glavna zvijezda Miro iz Vize za buducnost i Senad Basic hahahahahah
Kojem li su sad glumcu poznatom iskesali da samo proseta tepihom?
Koja smo mi sirotiLJa sine moj, jedva cekam Deutsche Pass aBd.
Koševo Zapad
Kako negativan covjek dan te yebo, da imam ovakvog u drustvu il bi rokno sebe ili njega yebem i tebe i njemacku
- Shategabri
- Kontakt:
Meni se čini da on boluje za Sarajevom

Tipična dijaspora

Koševo Zapad
https://x.com/nenad_stevandic/status/16 ... 46720?s=46
Hoće li tužilaštvo i sud procesuirati ovaj ljudski ološ?
- ASD
- Kontakt:
“Ono što vam mogu reći je da moja branjenica, Dženana, nije imala nikakav kontakt s osobom koja je izvršila ova teška krivična djela niti je imala bilo kakva saznanja o tome gdje se nalazila osoba stradala u ovom događaju. Istražni organi Tuzlanskog kantona u saradnji s tužilaštvom provode istragu protiv Dženane, ali znamo da nema nikakvih indicija da je ona imala bilo kakvu vezu s ubicom. Policijska je službenica u Gradačcu, mjesto je malo i svako svakog zna pa se tako zna i da je ona uzorna službenica protiv koje nikad dosad nije poveden disciplinski postupak. Tvrdimo da ona nije nikome dala nikakve informacije o žrtvi, niti je, uostalom, ona bila raspoređena na radno mjesto gdje bi raspolagala takvim podacima”, rekao je za Jutarnjiadvokat Bakir Hećimović.
- bavariapivo
- Kontakt:
steta, sto taj nije poginuo za vrijeme rata...CAGarfia je napisao/la: ↑16 avg 2023, 11:12https://x.com/nenad_stevandic/status/16 ... 46720?s=46
Tipična debilčina drug. Novopečeni dijasporci koji se stide porijekla.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2023, 11:12Meni se čini da on boluje za Sarajevom![]()
Tipična dijaspora![]()
Dohvatio par milja eura i fol progledao. Konta da će se prestati družiti sa Albancima, Poljacima i ostalim kad dobije švabski pasoš.. a ne da će i dalje Švabu zvati Herr i razumjeti ga tek svaku petu riječ (obično samo glagole) koju kaže.
Ili to, ili trola. U svakom slučaju bolid.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Nanić i ljudi kao Nanić se borili i izginuli da bi ih likovi kao Zahiragić nosali po majicama i da bi se likovi kao leorey sprdali sa svim živim 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.