FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako neko ima stabilan stream Rakow-a nek' šibne u p.p. ruke mu se pozlatile.
Ako Bog malo pogleda ovaj Rakow, igraju ligu prvaka.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Rakow u play offu LP
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prošli su, dvije pobjede.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ljudi prvi put osvojili titulu i u sva tri pretkola Lige prvaka dobili najlakse protivnike.To se zove sreca, koju mi nikada nismo, niti cemo imati.
Ide im fino, a po trenutnom, Sparta Prag ih čeka.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Claesson se u Ole Gunara pretvori
Nije mi jasno kako Dinamo, koji je vazda u evropi, nema mjesto u LS a Zvijezda ima? Ljudi su igrali grupe kad niko nije sa ovih prostora, sjecam se one godine mujcin igrao protiv scholesa i keane 

Tako sto samo Dinamo igra grupe, a iz srbije pored zvezde, partizan također igra grupe, pa se sakupi više bodova za državni koeficijent
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Nocas sam sanjao da smo igrali 2. pretkolo Konferencijske lige protiv Benfice na Koševu. Pobijedili mi 2-0, oba gola dao Fanimo. Drugi gol dao iz penala kojeg je izborio Radović. Istu večer željo igrao protiv Sheriffa u Konjicu, izgubio 3-1. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nadam se da će šef dobro pripremiti ekipu za Tuzlu. Jako nam je bitno biti tu neporažen i dočekati Velež u nekom dobrom ritmu. Moramo održati ovu bazu od 6-10 k na Koševu, biće naravno teško sa prvom kišom 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Nismo mi mogli Bate proći kad smo dobili da igramo s njima. Znam, nije to onaj Bate.
A ne bi prošli ni ovog Arisa.
Koševo Zapad
Mi u Tuzli moramo pobijediti, ako ne zelimo da nam svaka naredna utakmica bude na noz. Ne bi valjalo da nakon 5-6 kola nam Zrinjski (ili neko drugi) vec bjezi 6 bodova.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Shategabri
- Kontakt:
Ništa se ne mora.
Naravno, svi bi mi voljeli pobjedu, ali nema čovjek čarobni štapić.
Ko je gledao utakmicu s Posušjem zna da ovih 3-0 ne da je nerealno u odnosu na ono šta se dešavalo na terenu.
Zato kažem, pitanje je šta se to promijenilo za 7 dana?
Naravno, svi bi mi voljeli pobjedu, ali nema čovjek čarobni štapić.
Ko je gledao utakmicu s Posušjem zna da ovih 3-0 ne da je nerealno u odnosu na ono šta se dešavalo na terenu.
Zato kažem, pitanje je šta se to promijenilo za 7 dana?
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Ni Dinamo Brest nije bio tezak protivnik. U dvomecu bismo prosli 99%. Onda u trecem pretkolu EL Buducnost, takoxje vrlo lagan protivnik. Jest da nas je u playoffu pos.ralo sve sa Celticom al jbg.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2023, 09:02Nismo mi mogli Bate proći kad smo dobili da igramo s njima. Znam, nije to onaj Bate.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
Eh, gledati druge i kakav im je žrijeb...sve super izgleda.napoleon72 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 09:18Ni Dinamo Brest nije bio tezak protivnik. U dvomecu bismo prosli 99%. Onda u trecem pretkolu EL Buducnost, takoxje vrlo lagan protivnik. Jest da nas je u playoffu pos.ralo sve sa Celticom al jbg.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2023, 09:02Nismo mi mogli Bate proći kad smo dobili da igramo s njima. Znam, nije to onaj Bate.
Raditi, raditi, puno raditi, pa će doći i rezultati.
Izgovori nikog ne zanimaju.
Loša sreća, crna mačka, slomljeno ogledalo...koga to briga?!
Kad si dole, gledaju da ti se smiju.
Koševo Zapad
Znam da smo u mahali svi molilo Boga da nam u play offu dođe Brest, svjesni da bi ih pojeli.napoleon72 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 09:18Ni Dinamo Brest nije bio tezak protivnik. U dvomecu bismo prosli 99%. Onda u trecem pretkolu EL Buducnost, takoxje vrlo lagan protivnik. Jest da nas je u playoffu pos.ralo sve sa Celticom al jbg.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2023, 09:02Nismo mi mogli Bate proći kad smo dobili da igramo s njima. Znam, nije to onaj Bate.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nesto tipa Fletchera. Balta je spor ali se zato pametno krece i onako dugim koracima pokrije 5 kvadrata odmah. I ja mislim da je u top 3 lige po osvojenim duelima.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 avg 2023, 16:15Bas
Covjek je tenk.Volio bi vidjeti ako ima negdje statistika dobijeni duela.Ja se ne sjecam da je jedan duel izgubio i mislim da je u top 3 najjaca igraca u ligi.Niko ga ne moze dobiti u duelu.
Posljednje vrijeme citam o nekoj brzini. pa nije ovo atletika. Trebaju ti nadprosjecno brzi bekovi i krila, napadac eventualno.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bosniacum Lilium, budzak, edgarallanpoe04, fera, samoFKS, Velaxsa i 61 gost.