Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mow
Kontakt:

Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Mow » 16 avg 2023, 01:49

Trebao je kondicijskog mijenjati, da se ne setkaju vise po terenu kao trudne zene...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 avg 2023, 07:33

Mow je napisao/la:
16 avg 2023, 01:49
Trebao je kondicijskog mijenjati, da se ne setkaju vise po terenu kao trudne zene...
Fizicka sprema se stice u klubu, a ne na 3 treninga pred utakmicu sa reprezentacijom. To je problem iskljucivo igraca sto ne mogu odigrati 2 tekme u 4 dana.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 16 avg 2023, 10:57

Isključivi krivac za šetkanje je Hadžibegić. Pjanić ti igra 180 minuta u 4 dana kao da je 2016. godina, a ne godina kad se ovaj bavi fudbalom na amaterskom nivou. Krunića povrijeđenog držiš na terenu, Saničanin je nezaobilazan faktor u odbrani iako redovno grije klupu u Partizanu.

I dodaj vanjski faktor da su sezone u junu završile, a naše selektor vodi kod Seje na ručak pred avion sa Portugalom.

I majku mu više i Rahimića, izrazito ga poštujem kao igrača, ali čime je on zaslužio da bude kod svakog selektora u štabu?

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 16 avg 2023, 11:11

CAGarfia je napisao/la:
16 avg 2023, 10:57
Isključivi krivac za šetkanje je Hadžibegić. Pjanić ti igra 180 minuta u 4 dana kao da je 2016. godina, a ne godina kad se ovaj bavi fudbalom na amaterskom nivou. Krunića povrijeđenog držiš na terenu, Saničanin je nezaobilazan faktor u odbrani iako redovno grije klupu u Partizanu.

I dodaj vanjski faktor da su sezone u junu završile, a naše selektor vodi kod Seje na ručak pred avion sa Portugalom.

I majku mu više i Rahimića, izrazito ga poštujem kao igrača, ali čime je on zaslužio da bude kod svakog selektora u štabu?
Ma Rahimic je zasluzio, jer samo suti i Klima glavom!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 16 avg 2023, 11:15

U intervalu od Prosinečki do Kodre, samo kod Bajevića nije radio. Znači 4 selektra će ispratiti

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 avg 2023, 11:17

Nigdje on nije spomenuo Vladana KOvacevica samo je na pitanje novinara reko da sa svakim treba pricati jer nam fali igraca,a nigdje nije spomeno da ce zvati nekog niti da ce ici s nekim maksuz da prica na razgovor..

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 16 avg 2023, 15:07

ma gdje to, koji intevju

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 avg 2023, 17:15

Varg je napisao/la:
16 avg 2023, 15:07
ma gdje to, koji intevju
Gostovao je valjda na UNA TV, a ima na par portala ta izjava o 'novim' imenima.

https://s.port1.ba/fudbal/reprezentacij ... ora-885009

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 avg 2023, 10:19

na pitanje o potencijalnim igracima koji se dvoume, vagaju...
Fake: "nadam se da cemo igrati dobro i pobjedjivati pa da onda oni nas mole i ganjaju da igraju za nas"!
Meho: " naravno da cemo ih pratiti, pricati sa njima, nemamo toliki fond igraca da se olako odricemo bilo koga. Nadam se da cemo igrati dobro i tako ih lakse privoliti da igraju za nas"!

primjeti razliku:-)

ovaj kodro svakom izjavom dobija sve vise pluseva kod mene. Stvarno mi djeluje kao cool lik i ono iz 2008. mi daje neku nadu da bi ovo mogla biti lijepa prica.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 17 avg 2023, 11:45

misteriozni saradnik u ss je slaven musa, rahimic ostaje

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 avg 2023, 12:31

Razocarao me je Kodro ovim izborima. Ocekivao sam jos bar jednog bivseg igraca, Ibisevica ili Bajramovica
Zadnja izmjena: 19vendetta87, dana/u 17 avg 2023, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 avg 2023, 12:36

Postojili li mogućnost da dotični nisu bili zainteresovani da napuštaju svoje pozicije u Svabiji?!
Ovo me podsjeća na priču gdje se Meho napao zbog Kovačevića, ni kriv ni dužan.

Meho je rijetko inteligentan i elokventan selektor koji je sjedio na našoj klupi, uz to krajnje ozbiljan.
On ako ocijeni da sutra treba na golu biti Kovačević, nemamo mi tu sta palamuditi, jer ako ga pozove i ovaj se odazove, to znači da je u toku cijele priče i da zna pitanja "zašto, ko, sta i sl.".

Vjerujem da ce ovo biti jedna lijepa priča.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 avg 2023, 12:52

Steta sto Ibisevic nije ukljucen u pricu..
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 17 avg 2023, 13:49

Niko ne sumnja u Mehinu ozbiljnost, odgovornost u radu i patriotizam, ali većina nas sumnja u njegov selektorski kapacitet i stručno znanje.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 17 avg 2023, 14:07

Imajednabrigada je napisao/la:
17 avg 2023, 13:49
Niko ne sumnja u Mehinu ozbiljnost, odgovornost u radu i patriotizam, ali većina nas sumnja u njegov selektorski kapacitet i stručno znanje.
Pa barem ti bi trebao znat da sa budzetom kojim savez raspolaze ne moze se dovesti selektor koji ima kapacitet i stručno znanje. :crazy:
Jedino da neki naš klub proizvede kvalitetno trenersko ime pa da mu iskorak u karijeri bude selektorska pozicija, ali i to se još nije desilo niti će se desiti vjerovatno.

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 17 avg 2023, 14:50

Kodro je i 2008. obecavao samom pojavom mnogo toga. Pristao je da odigra bezze prijateljsku protiv Japana, ali samim tim pokusao vec tada da vrati i uvjeri igrace koji su potpisali famozno pismo. Protiv Makedonije mu je to bolje islo od ruke i vratio je cak i navijace, te izazvao euforiju kakvu samo pred historijskim utkamicama poznajemo (msm da je stadion bio rasprodat i trazila se karta viska). Onda je dosao Iran, dakle jos jedna prijateljska koja nije isla u prilog Kodri jer je se trebalo igrati u Teheranu, a vjerovatno je savez odbio puno povoljnije i blize protivnike u to doba.
Hocu da kazem, da ako bude sa istim zarom i entuzijazmom radio kao tada, onda mu nece moci niko nista zamjeriti ni prigovoriti za njegov ovaj CV u zadnjih 15 godina. I zato ponavljam: puna podrska Kodri i igracima, mozda se neuspijemo plasirati preko kvalifikacija, ali neka iz njih izvuce maksimum i pripremi ekipu za baraz, pa da i njega vise prodjemo, ha ja...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 17 avg 2023, 15:27

BenjooJutub je napisao/la:
17 avg 2023, 14:07
Imajednabrigada je napisao/la:
17 avg 2023, 13:49
Pa barem ti bi trebao znat da sa budzetom kojim savez raspolaze ne moze se dovesti selektor koji ima kapacitet i stručno znanje. :crazy:
Jedino da neki naš klub proizvede kvalitetno trenersko ime pa da mu iskorak u karijeri bude selektorska pozicija, ali i to se još nije desilo niti će se desiti vjerovatno.

To je sad potpuno druga stvar i nema puno veze s tim sto sam napisao
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 17 avg 2023, 18:39

babino je napisao/la:
17 avg 2023, 10:19
Fake: "nadam se da cemo igrati dobro i pobjedjivati pa da onda oni nas mole i ganjaju da igraju za nas"!
Meho: " naravno da cemo ih pratiti, pricati sa njima, nemamo toliki fond igraca da se olako odricemo bilo koga. Nadam se da cemo igrati dobro i tako ih lakse privoliti da igraju za nas"!

ovaj kodro svakom izjavom dobija sve vise pluseva kod mene. Stvarno mi djeluje kao cool lik i ono iz 2008. mi daje neku nadu da bi ovo mogla biti lijepa prica.
To je to. Bas djeluje da je ozbiljan i karakteran. Nek to odmah potvrdi upucenim pozivom za ministra, ako ima petlju zbog Vice, Misketa i Dzeke. :kafa:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 avg 2023, 18:57

Ghuraba je napisao/la:
17 avg 2023, 18:39
babino je napisao/la:
17 avg 2023, 10:19

To je to. Bas djeluje da je ozbiljan i karakteran. Nek to odmah potvrdi upucenim pozivom za ministra, ako ima petlju zbog Vice, Misketa i Dzeke. :kafa:
Dan nakon poziva Begovicu: Kodro smijenjen sa pozicije selektora :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 18 avg 2023, 13:03

Mene će kupiti ako ne pozove Saničanina, to ce mu biti veliku plus kod mene i mislim i vecine vas, ali eto cekamo utorak!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Normus90 i 17 gostiju.