Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Trebao je kondicijskog mijenjati, da se ne setkaju vise po terenu kao trudne zene...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- Goalgetter
- Kontakt:
Isključivi krivac za šetkanje je Hadžibegić. Pjanić ti igra 180 minuta u 4 dana kao da je 2016. godina, a ne godina kad se ovaj bavi fudbalom na amaterskom nivou. Krunića povrijeđenog držiš na terenu, Saničanin je nezaobilazan faktor u odbrani iako redovno grije klupu u Partizanu.
I dodaj vanjski faktor da su sezone u junu završile, a naše selektor vodi kod Seje na ručak pred avion sa Portugalom.
I majku mu više i Rahimića, izrazito ga poštujem kao igrača, ali čime je on zaslužio da bude kod svakog selektora u štabu?
I dodaj vanjski faktor da su sezone u junu završile, a naše selektor vodi kod Seje na ručak pred avion sa Portugalom.
I majku mu više i Rahimića, izrazito ga poštujem kao igrača, ali čime je on zaslužio da bude kod svakog selektora u štabu?
Ma Rahimic je zasluzio, jer samo suti i Klima glavom!CAGarfia je napisao/la: ↑16 avg 2023, 10:57Isključivi krivac za šetkanje je Hadžibegić. Pjanić ti igra 180 minuta u 4 dana kao da je 2016. godina, a ne godina kad se ovaj bavi fudbalom na amaterskom nivou. Krunića povrijeđenog držiš na terenu, Saničanin je nezaobilazan faktor u odbrani iako redovno grije klupu u Partizanu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
U intervalu od Prosinečki do Kodre, samo kod Bajevića nije radio. Znači 4 selektra će ispratiti
Nigdje on nije spomenuo Vladana KOvacevica samo je na pitanje novinara reko da sa svakim treba pricati jer nam fali igraca,a nigdje nije spomeno da ce zvati nekog niti da ce ici s nekim maksuz da prica na razgovor..
ma gdje to, koji intevju
Gostovao je valjda na UNA TV, a ima na par portala ta izjava o 'novim' imenima.
https://s.port1.ba/fudbal/reprezentacij ... ora-885009
na pitanje o potencijalnim igracima koji se dvoume, vagaju...
Fake: "nadam se da cemo igrati dobro i pobjedjivati pa da onda oni nas mole i ganjaju da igraju za nas"!
Meho: " naravno da cemo ih pratiti, pricati sa njima, nemamo toliki fond igraca da se olako odricemo bilo koga. Nadam se da cemo igrati dobro i tako ih lakse privoliti da igraju za nas"!
primjeti razliku:-)
ovaj kodro svakom izjavom dobija sve vise pluseva kod mene. Stvarno mi djeluje kao cool lik i ono iz 2008. mi daje neku nadu da bi ovo mogla biti lijepa prica.
Fake: "nadam se da cemo igrati dobro i pobjedjivati pa da onda oni nas mole i ganjaju da igraju za nas"!
Meho: " naravno da cemo ih pratiti, pricati sa njima, nemamo toliki fond igraca da se olako odricemo bilo koga. Nadam se da cemo igrati dobro i tako ih lakse privoliti da igraju za nas"!
ovaj kodro svakom izjavom dobija sve vise pluseva kod mene. Stvarno mi djeluje kao cool lik i ono iz 2008. mi daje neku nadu da bi ovo mogla biti lijepa prica.
misteriozni saradnik u ss je slaven musa, rahimic ostaje
-
- Kontakt:
Razocarao me je Kodro ovim izborima. Ocekivao sam jos bar jednog bivseg igraca, Ibisevica ili Bajramovica
Zadnja izmjena: 19vendetta87, dana/u 17 avg 2023, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Postojili li mogućnost da dotični nisu bili zainteresovani da napuštaju svoje pozicije u Svabiji?!
Ovo me podsjeća na priču gdje se Meho napao zbog Kovačevića, ni kriv ni dužan.
Meho je rijetko inteligentan i elokventan selektor koji je sjedio na našoj klupi, uz to krajnje ozbiljan.
On ako ocijeni da sutra treba na golu biti Kovačević, nemamo mi tu sta palamuditi, jer ako ga pozove i ovaj se odazove, to znači da je u toku cijele priče i da zna pitanja "zašto, ko, sta i sl.".
Vjerujem da ce ovo biti jedna lijepa priča.
Ovo me podsjeća na priču gdje se Meho napao zbog Kovačevića, ni kriv ni dužan.
Meho je rijetko inteligentan i elokventan selektor koji je sjedio na našoj klupi, uz to krajnje ozbiljan.
On ako ocijeni da sutra treba na golu biti Kovačević, nemamo mi tu sta palamuditi, jer ako ga pozove i ovaj se odazove, to znači da je u toku cijele priče i da zna pitanja "zašto, ko, sta i sl.".
Vjerujem da ce ovo biti jedna lijepa priča.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Steta sto Ibisevic nije ukljucen u pricu..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Niko ne sumnja u Mehinu ozbiljnost, odgovornost u radu i patriotizam, ali većina nas sumnja u njegov selektorski kapacitet i stručno znanje.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa barem ti bi trebao znat da sa budzetom kojim savez raspolaze ne moze se dovesti selektor koji ima kapacitet i stručno znanje.Imajednabrigada je napisao/la: ↑17 avg 2023, 13:49Niko ne sumnja u Mehinu ozbiljnost, odgovornost u radu i patriotizam, ali većina nas sumnja u njegov selektorski kapacitet i stručno znanje.

Jedino da neki naš klub proizvede kvalitetno trenersko ime pa da mu iskorak u karijeri bude selektorska pozicija, ali i to se još nije desilo niti će se desiti vjerovatno.
Kodro je i 2008. obecavao samom pojavom mnogo toga. Pristao je da odigra bezze prijateljsku protiv Japana, ali samim tim pokusao vec tada da vrati i uvjeri igrace koji su potpisali famozno pismo. Protiv Makedonije mu je to bolje islo od ruke i vratio je cak i navijace, te izazvao euforiju kakvu samo pred historijskim utkamicama poznajemo (msm da je stadion bio rasprodat i trazila se karta viska). Onda je dosao Iran, dakle jos jedna prijateljska koja nije isla u prilog Kodri jer je se trebalo igrati u Teheranu, a vjerovatno je savez odbio puno povoljnije i blize protivnike u to doba.
Hocu da kazem, da ako bude sa istim zarom i entuzijazmom radio kao tada, onda mu nece moci niko nista zamjeriti ni prigovoriti za njegov ovaj CV u zadnjih 15 godina. I zato ponavljam: puna podrska Kodri i igracima, mozda se neuspijemo plasirati preko kvalifikacija, ali neka iz njih izvuce maksimum i pripremi ekipu za baraz, pa da i njega vise prodjemo, ha ja...
Hocu da kazem, da ako bude sa istim zarom i entuzijazmom radio kao tada, onda mu nece moci niko nista zamjeriti ni prigovoriti za njegov ovaj CV u zadnjih 15 godina. I zato ponavljam: puna podrska Kodri i igracima, mozda se neuspijemo plasirati preko kvalifikacija, ali neka iz njih izvuce maksimum i pripremi ekipu za baraz, pa da i njega vise prodjemo, ha ja...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la: ↑17 avg 2023, 14:07Pa barem ti bi trebao znat da sa budzetom kojim savez raspolaze ne moze se dovesti selektor koji ima kapacitet i stručno znanje.Imajednabrigada je napisao/la: ↑17 avg 2023, 13:49Niko ne sumnja u Mehinu ozbiljnost, odgovornost u radu i patriotizam, ali većina nas sumnja u njegov selektorski kapacitet i stručno znanje.![]()
Jedino da neki naš klub proizvede kvalitetno trenersko ime pa da mu iskorak u karijeri bude selektorska pozicija, ali i to se još nije desilo niti će se desiti vjerovatno.
To je sad potpuno druga stvar i nema puno veze s tim sto sam napisao
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
To je to. Bas djeluje da je ozbiljan i karakteran. Nek to odmah potvrdi upucenim pozivom za ministra, ako ima petlju zbog Vice, Misketa i Dzeke.babino je napisao/la: ↑17 avg 2023, 10:19na pitanje o potencijalnim igracima koji se dvoume, vagaju...

Dan nakon poziva Begovicu: Kodro smijenjen sa pozicije selektoraGhuraba je napisao/la: ↑17 avg 2023, 18:39To je to. Bas djeluje da je ozbiljan i karakteran. Nek to odmah potvrdi upucenim pozivom za ministra, ako ima petlju zbog Vice, Misketa i Dzeke.babino je napisao/la: ↑17 avg 2023, 10:19na pitanje o potencijalnim igracima koji se dvoume, vagaju...
ovaj kodro svakom izjavom dobija sve vise pluseva kod mene. Stvarno mi djeluje kao cool lik i ono iz 2008. mi daje neku nadu da bi ovo mogla biti lijepa prica.![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mene će kupiti ako ne pozove Saničanina, to ce mu biti veliku plus kod mene i mislim i vecine vas, ali eto cekamo utorak!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, denza i 27 gostiju.