Cernica22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 00:12
Zemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:33
opalaopala je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:29
On ne pije ima 3 godine, on saljeva.
Da si rekao da nije popio kafe vjerovao bi ti, al da ne pije laz je svjetska.
Veoma ga dobro znam, tako da nemaš šta pricat. Kad prestane biti pjan konstantno i poradi malo na sebi bujrum, do tad vrata zapečaćena!
Ti si ko sta I ko tebe pita ista ?Pitas se nesto?Nema nikako covjek namjeru da bude u velezu sta ovo pisete svasta majke mi.Ti ga znas ?Kako bola?Znas li da se mrva skida go po daleko?**** vas dado pintul kacketlija
A tako reci aa pa ti si onaj picic za kojeg se prica da u dalekoj ne smije sam do wca otic pa cenera dajes zastitarima da te odvedu. Pa rajola kako ne skontasmo odma da si ti, pored ovoliko karanja muskaraca koje spominjes… ovaj mazlum je prije par godina u jednom objektu izjavljivao da nabija Hasica na kur.ac i slicne gluposti. Ljudima pricas nesto sta je ko , a u japankama po gradu u novembru hodas mazlume jedan.
Dajte ljudi nemojte ga, znate i sami da tesko zivi, i da mu je i zena otisla sa djetetom, labilan je nedo Bog da sebi nesto ucini snosili bi dio krivice..
Meni je covjeka zao, neobrazovan, poslije karijere, ostao ni tamo ni vamo, bez para, bez posla, bez icega..
Ovo je generalno problem ovakvih ljudi na nasim prostorima, uvijek misle da im je neko duzan nesto, pa onda ocekuju od kluba da ih ubaci na bilo kakvu platu, ne shvatajuci da djecu treba da treniraju, najbolji moguci kadrovi, a ne neki uhljebljenici, koji im ne mogu dati nijedan primjer niti iz zivota, niti iz odgoja, morala, ma nicega.
Jedino da im lazu kako ih je nekad AC Milan trazio, ali su ostali iz ljubavi prema Velezu, necemo da nam takvi treniraju djecu, hocemo uspjesne skolovane i ostvarene mlade ljude..