Stoji to za anicica, ali evo opet povrijedjen, pitanje koliko on moze ruke dati dugorocno. Uostalom nijedan od njih nije dobar na lopti, a balta to jest, ima pas i zna iznijeti loptu, samim tim imas brzu tranziciju iz odbrane u napad. Mozda tako nesto trazi i rozman u igri.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da se ne lažemo, svi naši stoperi od reda ispadaju redovno, za razliku od ostalih, Balta bar ima neku skok igru, čvršći je u duelu i zna pogodit' pas duži od 5 metara.badboy je napisao/la: ↑15 avg 2023, 16:04Nisam upoznat zbog cega ili na osnovu cega. Na stranu to u kakvoj su formi / stanju trenutno stoperi koje imamo,to sto je, bar kod nas, Balta odigrao na stoperu, bilo je blago receno katastrofa. Sve sto je odigro da valja, a ruku na srce, dobar je bio, bilo je na zadnjem veznom, ispred stopera..
I da ne bude da rigam po zadnjoj liniji zbog njihovih igračkih kvaliteta jer tu kvaliteta svakako ima, za njihovu formu krivim isključivo zalizanu spodobu, daleko mu kuća bila.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 15 avg 2023, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoBBoja
- Kontakt:
U ovakvom sistemu koji igra Rozman, brz fudbal, dizelas kao balta nema sta trazit u vezi
Pa kmecite i pametuje koliko vam volja
Nekima je prirodnije da novi pazar prate
Pa kmecite i pametuje koliko vam volja
Nekima je prirodnije da novi pazar prate
-
- Kontakt:
Bas
Covjek je tenk.Volio bi vidjeti ako ima negdje statistika dobijeni duela.Ja se ne sjecam da je jedan duel izgubio i mislim da je u top 3 najjaca igraca u ligi.Niko ga ne moze dobiti u duelu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Smijao si se i nedavno, pa na kraju GiS( na moju žalost, i žalost svih navijača ) bi u pravu. Nisam ništa slagao. Momak je spor, a okreće se u slow motionu. Dobre strane mu je skok igra, i što koliko - toliko zna čitati igru.Bosniak10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 16:05HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa dobro, ne mozes sve strpat u jedan kos, Mustafic i Avram su ofanzivni vezni igraci, Balta i Zeljkovic defazivni vezni, kao i Grahovac.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pretežno su šestice takve kako si ih ti opisao spori i okretni ko doner, najbolji primjer je Busquets. Tu je bitno da ne gubiš loptu, znaš dobro uletit i uzet loptu, i iznijeti dobro loptu što sve Balta radi dobro. A uz to je i baš visok tako da mu niko ne može parirat u skoku. Ukratko idealna šestica. Ne znam zašto pravdate Grahovca istina je da je totalno nepotreban nama trenutno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 16:21Smijao si se i nedavno, pa na kraju GiS( na moju žalost, i žalost svih navijača ) bi u pravu. Nisam ništa slagao. Momak je spor, a okreće se u slow motionu. Dobre strane mu je skok igra, i što koliko - toliko zna čitati igru.Bosniak10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 16:05HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
-
- Kontakt:
Baš tako, svako nek zaradi platu. Malo odspavao i odmah sam pametniji

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma trebaju Rozman i Ibricic konsultovati forumski puk, nisu njima dostupne informacije o nastupima, formi, kvalitetu…
Oni samo kupuju naslijepo.
Ovdje se sve analizira fino detaljno, taktike, korisnost igraca. A od fudbala macke sutnuli mnogi nisu u zivotu, kamol lopte…
Boze sacuvaj, ko nas je kleo nije stedio.
Ovdje se sve analizira fino detaljno, taktike, korisnost igraca. A od fudbala macke sutnuli mnogi nisu u zivotu, kamol lopte…
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Svi smo bili skepticni na pocetku, a on je itekako pokazao da zna. Konstatno na nivou. Naravno da nije najbrzi, ali koliko se ovdje odjednom pocelo ukazivati na to ispade covjek invalid. Pametno je Rozman postupio sto hoce spustiti zadnjeg veznog na poziciju stopera. Pritome znacajno dobijemo i na visini, a to nam je rak rana vec duze vrijeme.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 avg 2023, 16:15Bas
Covjek je tenk.Volio bi vidjeti ako ima negdje statistika dobijeni duela.Ja se ne sjecam da je jedan duel izgubio i mislim da je u top 3 najjaca igraca u ligi.Niko ga ne moze dobiti u duelu.
Anicica ne uzimam za ozbiljno ni u jednoj kombinaciji, jer je dosada svaku utakmicu trazio izmjenu. Sto se tice Grahovca, da je zdrav svakako da bi bio pojacanje, ali ovako se ne isplati dovoditi ga.
Nase najvece pojacanje bi bilo kad bi Kyeremehu zavrsili srbijanske papire, da onda mogu igrati sva tri stranca.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Da se ovaj forum slušao za mnoge stvari u zadnje 2,5 godine, mi ne bi prokockali +13, imali bi vjerovatno grupe KL, osvojen kup, izbacili bi Milsami i Torpedo.....O tome da bi skoro svaki forumaš odavde bolje vodio Sarajevo od Sablica, Dudica i Varešanovića je suludo spominjati._weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:47Ma trebaju Rozman i Ibricic konsultovati forumski puk, nisu njima dostupne informacije o nastupima, formi, kvalitetu…
-
- Kontakt:
Haj dobroLucas je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:59Da se ovaj forum slušao za mnoge stvari u zadnje 2,5 godine, mi ne bi prokockali +13, imali bi vjerovatno grupe KL, osvojen kup, izbacili bi Milsami i Torpedo.....O tome da bi skoro svaki forumaš odavde bolje vodio Sarajevo od Sablica, Dudica i Varešanovića je suludo spominjati._weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:47Ma trebaju Rozman i Ibricic konsultovati forumski puk, nisu njima dostupne informacije o nastupima, formi, kvalitetu…

Kako odigrasmo protiv Stupčanice jel ima neko info možda?
- f0rest1946
- Kontakt:
Mene nešto prenijelo da je dns
-
- Kontakt:
Vidio sam ja da me nešto baca u horizontalu, grad u Švrakinuholyman je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:32Neka te bolan dje cesSamozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:04Kratko, jasno i ispravno![]()
Odoh ja malo prilično, Ahbab zakljuca temu.![]()
![]()

-
- Kontakt:
@bordobijeli ? ?
Vodili bi klub, nisu mogli biti ni predsjednik razreda u Osnovnoj skoli.Lucas je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:59Da se ovaj forum slušao za mnoge stvari u zadnje 2,5 godine, mi ne bi prokockali +13, imali bi vjerovatno grupe KL, osvojen kup, izbacili bi Milsami i Torpedo.....O tome da bi skoro svaki forumaš odavde bolje vodio Sarajevo od Sablica, Dudica i Varešanovića je suludo spominjati._weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:47Ma trebaju Rozman i Ibricic konsultovati forumski puk, nisu njima dostupne informacije o nastupima, formi, kvalitetu…
Nemoj se ofirati s ovim izjavama.
Kad bi jednom prepustili posao ljudima koji su struka (pritom nisu svi koji su bili na klupi Sarajeva struka, propusta je mnogo) kud i kamo bi bilo bolje.
Zrinjski je ocigledan primjer kluba koji bez mnogo pametovanja i uplitanja mahale sa kadrom koji je nivo ispod kvalitete koji trenutno ima Sarajevo, napravio cuda.
Ako je Rendulic neki nivo, Rozman je Ancelotti.
Sad je vrijeme da se distancira opste narodno veselje oko kluba i da se fokusiramo na placenu clanarinu, dolazak na tribinu, pjesmu, grla dlanove.
Sportski segment se prepusta onome ko je placen za to i treba da ima mir. Vjerujem da su Rozman a i Ibricic previse profesionalni da citaju ove gluposti s foruma kao sto su to radili neki prije njih.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bordobijeli, head88, Kaunas, laznokrilo, MaroonWhite1946, mire971, MokraKifla, NazorUso, nedimmmm1337, Vutra, Zeko87 i 122 gosta.