Znam da je bila bomba, pred kraj utakmice je bilo, možda 87 ili 88 minuta, tako nekako. Ima li negdje video?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rodjeni su pitarske picke!
- dubioza144
- Kontakt:
Sve kazne sto smo uplatili za bakljade Vico nam vrati za grijace 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sta li je bilo sa ismarbeton, to mi je omiljeni kanal na youtubeu bio

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Vremena kad su se sazeci i golovi gledali na ismarbeton, a snimci tekmi na TV Vogosca
I onda neko kaze liga nije napredovala. Ma gdje nije, kad se sjetim onog jada i cemera. To je i dobro kako je ranije bilo. Top Gol, Dnevnik i Avaz jedini izvor informacija, kvote na sve domacine 1.05. 

1921
sjecam se ko danas, jedna od rijetkih tekmi zadnjih 15ak godina sto sam fulio, sjedim kuci pod temperaturom tresem se, ne mogu sebi doc ali gledam Želju, radni dan bio i to se sjecam, slabo raje bilo na tekmi i golcina Beslije za pobjedu

FKŽ !
Super, nisam mogao pronaći, lijepo je prisjetiti se tih nekih vremena.
Rodjeni su pitarske picke!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Mah druže, napredovali su tehnologija, komunikacije itd.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑15 avg 2023, 12:43Vremena kad su se sazeci i golovi gledali na ismarbeton, a snimci tekmi na TV VogoscaI onda neko kaze liga nije napredovala. Ma gdje nije, kad se sjetim onog jada i cemera. To je i dobro kako je ranije bilo. Top Gol, Dnevnik i Avaz jedini izvor informacija, kvote na sve domacine 1.05.
![]()
Za fudbal i ne znam baš…
Ne računajući povratnike, kvaliteta baš i nema da možeš uporedit sa, evo npr Bešlijom.
Evo sad imaju skoro svi premijerligaši dobre terene, pa da vidimo…
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑15 avg 2023, 12:43Vremena kad su se sazeci i golovi gledali na ismarbeton, a snimci tekmi na TV VogoscaI onda neko kaze liga nije napredovala. Ma gdje nije, kad se sjetim onog jada i cemera. To je i dobro kako je ranije bilo. Top Gol, Dnevnik i Avaz jedini izvor informacija, kvote na sve domacine 1.05.
![]()
Kakav komentator. Kakav snimak.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ja nostalgije
Sve mirise na lijepe stvari
to jeste bolje sutraa
Sve mirise na lijepe stvari
to jeste bolje sutraa
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Austinpowers
- Kontakt:
Bice jos uspona i padova, tezak je put pred nama.
Ali da se osjeti napredak, osjeti.
VTZ
Uvreda ga uporediti sa Sabanadzovicem.Stanceski je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:21Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
Fk Željezničar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nedo Turkovic rece u videu da ce Jaber biti u rosteru za Posusje, a da Allyson jos nije dobio vizuplavi033 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:44Alison će biti u rosteru za Posušje, a Al-JAber neće još, dok ne dobije vizu. Šteta, nadao sam se njemu prije, ali hajde svaki dodatni igrač je super, taman dok Abdulmalik dobije, tad bi se i Ovčina trebao vratiti.
I fakat godišnje se nisu skenirale, ali hajd nek pričaju koliko hoće. Mogu reći i 3000 da je bilo, nama je bitno da smo mi napunili stadion opet, a da su pare od ulaznica opet usle u klub, samo nastaviti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Znaci nista od pojacanja, valjao bi nam dado i neko sposobno krilo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
a ja udaram po kospama na istoku

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Cwirek, MrkiMedo, voltron30 i 43 gosta.