Hahahah jok eto nece je niko htjeti zbog njegDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 avg 2023, 15:30Mene samo zanima da li ce se iko ikada upustati sa ovom policajkom s obzirom da je sada u javnosti poznata po tome sto ju je tamburao ovaj orangutan.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislis kad je mogao neko onu Alisu Mutap ozeniti, moze i ovu..StevieG8 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 15:31Hahahah jok eto nece je niko htjeti zbog njegDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 avg 2023, 15:30Mene samo zanima da li ce se iko ikada upustati sa ovom policajkom s obzirom da je sada u javnosti poznata po tome sto ju je tamburao ovaj orangutan.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Da Allah uputi i mene i tebe na ono sto je najispravnije!
Poslusaj ova dva predavanja, da vidis resetanje dokaza i serijatskih i logickih koji izuvaju svakog maturidiju iz cipela. Da vidis sta je akida ashaba/selefa, jok zabludjelih skupina koje se mahom pojavise u 3. hidzretskom stoljecu.
Kako su se zvale maturidije u 3 stoljecu?Federer17 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 15:38Da Allah uputi i mene i tebe na ono sto je najispravnije!
Poslusaj ova dva predavanja, da vidis resetanje dokaza i serijatskih i logickih koji izuvaju svakog maturidiju iz cipela. Da vidis sta je akida ashaba/selefa, jok zabludjelih skupina koje se mahom pojavise u 3. hidzretskom stoljecu.
Plus proglasiti esarije I maturidije zabludjelim sektama I mozes se odreci 90% islamske historije.
Religija I religijske price nisu primjerene ovom forumu, jednako kao i one koje su kontra
Haha, da sam ovo malo mladji i naivniji ja, vjerovatno bih se sad i razvezao u diskusiju s tobom. Admin svakako upozorava, iako ga nigdje kad su u pitanju druge zabranjene teme.
Nisam ja nikoga direktno imenovao u kontekstu zabludjelih skupina, a bilo ih je i prije maturidija/esarija s puno ozbiljnijim akidetskim devijacijama. Maturidije/esarije su jos i najblize ehlu sunnetu.
Medjutim, tu tezu o 90% islamske historije, ocigledno ti prosipaju i podvaljuju ti koje slusas. Meni je tu pricu i te postotke malo teze provlaciti.
Kako god, selamim te i dobar si lik

Jeste vala opleli ko da ste u mektebu.
The saddest thing in life is wasted talent.
U pravu si, za kurban posebno, ima slucajeva gdje su i baceni. U Bosni kad sam ga klao nosio sam porodicama za koje znam da su u teskoj financijskoj situaciji. Kojim sam i vitre davo halal bilo. I to valjda tako i treba. Jer je to i svrha istog, barem po mom shvatanju.Shategabri je napisao/la: ↑15 avg 2023, 15:14
Ma puno toga nije kad bi se gledalo kako je izvorno.
Recimo kurban, zna se kako i kome, a kod nas ide ti meni-ja tebi, to nema nikakve veze s vezom.
Tako i ovo sa dženazama, došlo da se klanjaju dženaze onima koji nisu vjernici. Čemu to?
Šta imaš klanjati dženazu onom ko nije bio u vjeri? Koja je tu logika?
A za zadnju recenicu, vjerovatno se vode time da nismo mi ti koji sudimo, tako da mi ima smisla.
They lost me negdje kod hanefijskog mezheba.

The saddest thing in life is wasted talent.
Allah te nagradio, ispade admin ovdje ne upozorava svaka tri dana na ovoj temi za oftopic svake vrste. Za takav krinhab se moze u sulafijama zamemlečit.Federer17 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 16:00Haha, da sam ovo malo mladji i naivniji ja, vjerovatno bih se sad i razvezao u diskusiju s tobom. Admin svakako upozorava, iako ga nigdje kad su u pitanju druge zabranjene teme.
Nisam ja nikoga direktno imenovao u kontekstu zabludjelih skupina, a bilo ih je i prije maturidija/esarija s puno ozbiljnijim akidetskim devijacijama. Maturidije/esarije su jos i najblize ehlu sunnetu.
Medjutim, tu tezu o 90% islamske historije, ocigledno ti prosipaju i podvaljuju ti koje slusas. Meni je tu pricu i te postotke malo teze provlaciti.
Kako god, selamim te i dobar si lik![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Interesantno ne može se rezervisati let za Abu Dhabi u novembru iz Sarajeva , je li i to WizzAir usrao nakon što su potopili prošle godine Fly Dubai i otjerali Air Arabiu
?
[/quote]
Kao što sam i pretpostavio WizzAir ukida liniju AbuDhabi - Sarajevo od 28 oktobra .
Pretpostavlja se da 31 marta opet krenuti sa letovima , ali poznavajući WizzAir sve je nemoguće

[/quote]
Kao što sam i pretpostavio WizzAir ukida liniju AbuDhabi - Sarajevo od 28 oktobra .
Pretpostavlja se da 31 marta opet krenuti sa letovima , ali poznavajući WizzAir sve je nemoguće

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Amin, i tebe!

Jos jedan dokaz da je novi admin u pitanju, puno bolji na prvu!

Ne znam, ne pratim temu osim u povremenim navratima, ali znam da sigurno nakon 2-3 sasvim obicna, opustena posta, ne upozoravas.
Meni je postalo srednje ime upozoreni koliko sam opomena dobio.
Ma mijenjaju se izgleda po smjenama ili danima, ovaj je mladji i tolerantniji, onaj stariji se voli prepirati

- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma samo kad bi saznao gdje je, a u Gradačcu se sve sazna kad želiš, prvi bih nabio onaj nišan volejom i to sa bismiletom
Ja opet kazem, ovaj lik nit je imao familiju, niti je imao prijatelje. Imao je samo one koji su mu "valjali" i koji "nisu valjali". To je njegov world view.
Ja opet kazem, ovaj lik nit je imao familiju, niti je imao prijatelje. Imao je samo one koji su mu "valjali" i koji "nisu valjali". To je njegov world view.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.