English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Zaboravljamo kakvu je poziciju dobio lik koji je kod gola Nodgaarda protiv Arsenala zaboravio povući linije na metarski offside
Ma nisam rekao čist gol. Više mislim na udarac prema golu. Ne bi trebalo biti diskusije kad neko zaustavi udarac prema golu rukom. Penal yebote. Odeš, vidiš na ekranu, sve jasno, penal. Zar je to teško?
Tacno tako, nijedna nije bila za penal, i to se vecinom slazu i komentatori, punditi, bivsi suci, al za mesarenje Onane e to je vec kazu penal.
Pokusavaju neobjektivni navijaci mancestera opravdati gresku suca za penal (postojeci) opravdati "greskom" suca za raniji "penal".
CPOJ
Pa ja kako vidim poolovi navijaci ne kmece a niti je jackson napravio tijelo vece rukom. Tak da sam misljenja da je postena odluka
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A kad se ovo sviralo kao penal

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Dosta su nas zakidali. Prosle sezone smo izgubili cistih 6 bodova zbog najgrubljih mogucih gresaka sudija (CP vani, Southamton kuci, Newcastle kuci).
Moze se diskutovati je li ovo penal. Mada nakon sto je Argentini svirano ono protiv Poljske na SP u Qataru ... a jako je slicno ovome, 95% sportske javnosti i vas ovdje ste se ismijavali sa sudijama.
Moze se diskutovati je li ovo penal. Mada nakon sto je Argentini svirano ono protiv Poljske na SP u Qataru ... a jako je slicno ovome, 95% sportske javnosti i vas ovdje ste se ismijavali sa sudijama.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
navijaci uniteda ko moja bivsa, konstantno zrtve
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gdje je i šta radi trenerski mag Graham Potter? Kako to da taj vrhunski trener ne može da nađe angažman, čak ni u Saudiji!?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Prvo Timber, sad i KDB
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
KDB je svakako gotov još od prošle sezone, samo se čekala nova povreda.
Ode Mitro, 50m 
On i Neymar, kakav kombo

On i Neymar, kakav kombo
Michael Olise to Chelasea 35m release clause activated.
Ovo je komedija šta rade i šta im se dopušta.
Ovo je komedija šta rade i šta im se dopušta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.