Kad već spomu Sanjina Mešića, sjećam se najave igrača i ono kad oficijelni spiker reče Sanjiiin, a čitav stadion RADOOONJAAA.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad već spomu Sanjina Mešića, sjećam se najave igrača i ono kad oficijelni spiker reče Sanjiiin, a čitav stadion RADOOONJAAA.
https://www.transfermarkt.com/malaga-cf ... cht/983100RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 avg 2023, 22:55Deli Valdes i Kiki Musampa, mi bolji bili na Lavoru, pogodili stativu, u revansu nepostojeci penal i Tica fulio nemoguce za prolaz.MrAmarOsim je napisao/la: ↑14 avg 2023, 22:27Ja se Alihodžića sjećam iz igračkih dana samo po žvaci, on je na zagrijavanju već spremio paket
Ako se ne varam i Sablja je tu tekmu igrao sa njim u paru.
Sjećam se i ja da smo se gurali kako smo znali i umjeli, ako se ne varam neki su stajali na stolicama, a neki ispod njih na onom betonu. Ko je visočiji na beton, ko je manji na stolicu, da svi vidimo kolko tolko![]()
Ne samo da je 21 godina prošla od tog nekog punjenja Koševa, nego je prošla i 21 godina od najveće utakmice ikad koju je neki naš klub odigrao, jer poslije toga, nikad niko nije dobio ovako velikog protivnika.
Što je najtužnije, kakve smo sreće bili je to da nas u prvom kolu Kupa UEFA dočeka Malaga, a kad pogledaš i ta Malaga je dosta zvučnija od svih ostalih protivnika koji su igrali protiv naših ekipa.
Mislim da je to bila jedina evropska utakmica za koju nije bio prijenos.jointunija je napisao/la: ↑15 avg 2023, 09:09
Tad je ova Malaga demolirala Real i Barcu,igrao je još Dario Silva i Ivan Leko.
Senad Žerić ih budalama pravio,toliko smo ih stisli da je čitav stadion počeo zviždati.
Ja se patim godinama trazim neki snimak al nistaVirtu4l je napisao/la: ↑15 avg 2023, 09:23Mislim da je to bila jedina evropska utakmica za koju nije bio prijenos.jointunija je napisao/la: ↑15 avg 2023, 09:09
Senad Žerić ih budalama pravio,toliko smo ih stisli da je čitav stadion počeo zviždati.
Gledaj postave, Koke imao 19 godina.![]()
Jarane svaka cast na postu. Bio sam na Istoku i uzivao u igri naseg Zelje, ni sudija im nije mogao pomoci i ako je navlacio koliko je mogao navuci. Pisati te gluposti o Amoahu je bez veze. Takva negodovanja se desavaju na svim stadionima i kod velikih zvijezda a valjda je to normalno ko voli da igra fudbal a Hamo voli i to se vidi. Podrzavam Basica i strucni stab i oni najbolje znaju kad koga treba zamijeniti a ne da mi na forumu pametujemo. Suma sumarum, Zeljo je pokazao da je u ovim trenucima bolji tim od Borca i to je cinjenica. A ako nastave s ovakvim igrama imamo se cemu nadati. Hvala bogu da je proslo vrijeme kad smo molili boga da budemo u sredini tabele a to vrijeme nije davna proslost. Zato moramo se ujediniti svi i mi navijaci, strucni stab, igraci i uprava u tom slucaju ce doci i rezultati jer kad nam se vrate povrijedjeni igraci i ako dobijemo jos koje pojacanje mi se nikog necemo bojati. Zeljo je filozofija zivota i to nek nam bude vodilja….Virtu4l je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:02Da, da, pa zato nema pet postova o utakmici, a ima 15 o Amaru i Amoahu.Valter je napisao/la: ↑13 avg 2023, 09:56Ali osnovna razlika je ta što tamo piše 80% navijača Želje i 20% pitara i botova, a na ovom 70% pitara i botova a samo 30% navijača Želje. Vjerovatno ima neki razlog što je ovdje ovolikom broju pitara sa više nickova omogučeno da pišu. Dakle nazivati onih tamo 80% skupinom kretena i idiota je bruka i sramota.![]()
Ovo je najopularniji sportski forum na balkanu pa je logično da kvantitet donosi i određeni nekvalitet.
Da se ponovim, da ti bude jasnije, svako ko nakon sinoćnje igre Željezničara piše o Amoahu i Amaru u tom kontekstu je maliciozni kreten i idiot.
Prenos bio na onom studentskom radiu,nekih 20-tak minuta prvog poluvremena,raja baš negodovala.Virtu4l je napisao/la: ↑15 avg 2023, 09:23Mislim da je to bila jedina evropska utakmica za koju nije bio prijenos.jointunija je napisao/la: ↑15 avg 2023, 09:09
Gledaj postave, Koke imao 19 godina.![]()
Ma ima dosta izvješta od raje koja je bila tamo, ali eto, nigdje nijedan snimak sa te utakmice, baš šteta.jointunija je napisao/la: ↑15 avg 2023, 10:36Poslije sam upoznao likove koji su bili tamo,pa su mi pričali dešavanja.
Cuj to
To je ta anegdota, znam da su ga baš dugo, dugo zezali, da ni on sam ni dan danas ne zna kako je započeo tu utakmicu. Čak je i Baho čini mi se pričao o tome u prenosu kako je čudno da Šilić nije započeo, a da je tu Mešić. Faktor iznenađenja.voltron30 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 07:18Kad već spomu Sanjina Mešića, sjećam se najave igrača i ono kad oficijelni spiker reče Sanjiiin, a čitav stadion RADOOONJAAA.Niko do tada nije ni čuo za tog Mešića. Jbg, druga vremena bila, bez interneta, foruma. Jedini izvori informacija mahala i Avazov Sport.
NoDi80 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:05Cuj to
Evo sad ya Borac
Ljudi cekaju u redu
A oni prilaze ljudima u redu i prodaju karte za 20, 30 maraka
Ja mislim za istok da su im prodavali
Ovi tapkarosi se bas
Ubezobrazili
Barbare jel to s dva profila pises brate
Ja odgovorio toxin
Ti umjesto njega mi objasnio hahahaua
Ne pise ja sam sam za sebe hahahahha nego ne mogu povezat ko za sta vise prica nisam skontao da o Malagi govoreNoDi80 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:05Cuj to
Evo sad ya Borac
Ljudi cekaju u redu
A oni prilaze ljudima u redu i prodaju karte za 20, 30 maraka
Ja mislim za istok da su im prodavali
Ovi tapkarosi se bas
Ubezobrazili
Barbare jel to s dva profila pises brate
Ja odgovorio toxin
Ti umjesto njega mi objasnio hahahaua