Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nema sumnje da ce Alem opet zaokruziti Trumpa lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa dan te **** tek sad ovo vidim

- ASD
- Kontakt:
Ako si imao depresiju, ne bi mogao dobiti dozvolu?alemsa je napisao/la: ↑15 avg 2023, 01:10Za taj loophole (privatne prodaje), trebaju samo uvesti da moras otici u instituciju da se uradi provjera dosjea prije prodaje i sve spada sa ispravnog covjeka. Onda jedini nacin da ga neko kupi sto ne treba je k'o drogu.AshburtonG je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:54Pa ti ne bi, jer ne planiras ubijat narod. Ovog sto planira boli rinaka je li vec ubijeno 10 ljudi s tim oruzjem ili ne. Bitno je da ga moze nabavit dosta lakse nego bilo gdje drugo na svijetu, cak i u mnogo nerazvijenijim zemljama. Uporiste tog fakta je u cinjenici da postoji ogromna kolicina oruzja u opticaju. Zbog cega? Zato sto se prodaje. Zasto se prodaje? Zasto sto neces dobit dozvolu, samo ako si kaznjavan i zato sto Ameri imaju opsjednutost oruzjem, te nekom prividnom slobodom.
Evo citam, za 20-30 minuta ti ljudi izdaju potvrdu da mozes kupit oruzje.![]()
20-30 minuta, ispunis papire odgovaras na 2-3 stranice pitanja, onda ide na kompjuter gdje se izbaci cijeli tvoj dosje, onda i medicinski rekord se pogleda (ako si uzimao tablete za depresiju itd.) Ako sve bude ispravno kupit ces oruzje koje mozes drzati u kuci. Ako hoces da nosis sa sobom onda moras izvaditi dozvolu, to te kosta oko $200, casovi sa instruktorom, pucanje, tvoja prava, i test na kraju od 50-100 pitanja, ako padnes bilo sta, ili instruktor procjeni da nisi siguran sa oruzjem, nema dozvole.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
"AVAZ" SAZNAJE
Niko ne želi preuzeti tijelo ubice Nermina Sulejmanovića, poznanici kažu da je njegov otac rekao: Ne interesuje me to go**o
Niko ne želi preuzeti tijelo ubice Nermina Sulejmanovića, poznanici kažu da je njegov otac rekao: Ne interesuje me to go**o
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- ASD
- Kontakt:
Nek ga istovare kod onog što ga je branio.VivaLaStella je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:02"AVAZ" SAZNAJE
Jbt vijest dana da su uhvatili nekakvog šofera na granici sa 30 mobitela. Mislim naravno neka odgovara svako ko je kriv, ali kakve se vijesti plasiraju ko da smo Švica majke mi 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VivaLaStella
- Kontakt:
On je u istražnom ja mislimASD je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:07Nek ga istovare kod onog što ga je branio.VivaLaStella je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:02"AVAZ" SAZNAJE
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Nek mu tijelo preuzme ona policajka sto se guzio s njom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Univerzalno iz Madjarske uvozi tako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
je emti teoriju zavjere..
De nek mi neko posalje sliku njegovu iz auta. Prica jaran kako mrtav sklonili s oni niega sa strane
Joj
De nek mi neko posalje sliku njegovu iz auta. Prica jaran kako mrtav sklonili s oni niega sa strane
Joj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- dubioza144
- Kontakt:
Ova Dženana policajka kao pobjegla u Italiju, a jel se u Italiji nalazi i ona druga Dzenana sto je reklamirala onu njegovu teretanu?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kupit oruzje, ako si pod receptom i ako je aktivno. Sad ne znam koliko treba proci nakon.
Ne znam, ove sam vidio da formiraju militantsku grupu direktno protiv federalne vlade (doduse malih razmjena) ili ono kad su bili protesti kad su se lupali izlozi, palilo i zarilo. Kad ni policija nije smijela, izasli su momci s puskama da cuvaju.
a jel ko upratio sto se tice ovih huligana iz Zgareba u Atini,do prije nekoliko dana pise prebili ga mucki pustili da iskrvari,fin decko pomaze zajednici.
sad izadje snimak covjek sa kacigom kreno prema bojsima a vraca se krvav i otrca u neku piljaru i tu krvav cekao hitnu.
lud zbunjenog
sad izadje snimak covjek sa kacigom kreno prema bojsima a vraca se krvav i otrca u neku piljaru i tu krvav cekao hitnu.
lud zbunjenog
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nadam se da će IZ to srediti sama od sebe. Iako bi bilo najbolje da bar neko iz familije ode po tijelo I da mu njih 7 otklanja dzenazu I kraj. Ne mora niko ni znati ni gdje ni kad ni nista osim njih sto moraju biti tu.VivaLaStella je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:02"AVAZ" SAZNAJE
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa poznato je da Univerzalno tako nabavlja telefone i ostalu opremu. Univerzalno kriminalci. Platit kod njih karticom uz popust je umjetnost

- VivaLaStella
- Kontakt:
Nije taj imao familiju, samo potrčke i ulizicenerkolfc je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:16Nadam se da će IZ to srediti sama od sebe. Iako bi bilo najbolje da bar neko iz familije ode po tijelo I da mu njih 7 otklanja dzenazu I kraj. Ne mora niko ni znati ni gdje ni kad ni nista osim njih sto moraju biti tu.VivaLaStella je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:02"AVAZ" SAZNAJE
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
U fazonu Balvan revolucije.alemsa je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:08Kupit oruzje, ako si pod receptom i ako je aktivno. Sad ne znam koliko treba proci nakon.
Ne znam, ove sam vidio da formiraju militantsku grupu direktno protiv federalne vlade (doduse malih razmjena) ili ono kad su bili protesti kad su se lupali izlozi, palilo i zarilo. Kad ni policija nije smijela, izasli su momci s puskama da cuvaju.

Srbi su u top 5 posjedovanja oružja po glavi stanovnika.
-
- Kontakt:
Sto se ti neponudis? Ja cu platit da ti ga dostave.nerkolfc je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:16Nadam se da će IZ to srediti sama od sebe. Iako bi bilo najbolje da bar neko iz familije ode po tijelo I da mu njih 7 otklanja dzenazu I kraj. Ne mora niko ni znati ni gdje ni kad ni nista osim njih sto moraju biti tu.VivaLaStella je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:02"AVAZ" SAZNAJE
Da je tvoja cerka ili tvoj otac i brat i majka bili u pitanju, qurac bi ovake pizdarije pisao.
Ne znam u cemu je problem. Reis izdao izjavu da ce se klanjati dzenaza, ef. Jusuf Dzafic napisao članak kako se odvija proces prije I za vrijeme klanjanja u ovakvim situacijama, hodza u dzematu gdje je on placao vazifu nema opcije nego da ju klanja.samoposmatram je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:28Sto se ti neponudis? Ja cu platit da ti ga dostave.nerkolfc je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:16Nadam se da će IZ to srediti sama od sebe. Iako bi bilo najbolje da bar neko iz familije ode po tijelo I da mu njih 7 otklanja dzenazu I kraj. Ne mora niko ni znati ni gdje ni kad ni nista osim njih sto moraju biti tu.VivaLaStella je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:02"AVAZ" SAZNAJE
Da je tvoja cerka ili tvoj otac i brat i majka bili u pitanju, qurac bi ovake pizdarije pisao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.