Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
to nije pepova izjava..AllGunsBlazing je napisao/la:ima li ko clanak u kojem pep kaze kako je omladinska skola barce puna igraca tipa i kvaliteta jack-a i kako ovaj ne bi zaigrao za barcu![]()
vec sam gore rekao, pitao sam ima li ko clanak, nisam znao jel istina ili nemake je napisao/la:to nije pepova izjava..AllGunsBlazing je napisao/la:ima li ko clanak u kojem pep kaze kako je omladinska skola barce puna igraca tipa i kvaliteta jack-a i kako ovaj ne bi zaigrao za barcu![]()
on je rekao da jack nebi mogao igrati u barci jer ga arsenal nikad nebi prodao
aj dobro je nek bude na klupi jer kako je bilo mislio sam opet 2-3 mjeseca pauze...kako god bit ce zanimljivo...Bosco je napisao/la:Edvine haj stavi neki avatar
Pintol
Ne znamo sigurno za Persija, bit će makar na klupi.
Neka bolan, forum i jeste za to.pintol_TM87 je napisao/la:aj dobro je nek bude na klupi jer kako je bilo mislio sam opet 2-3 mjeseca pauze...kako god bit ce zanimljivo...Bosco je napisao/la:Edvine haj stavi neki avatar
Pintol
Ne znamo sigurno za Persija, bit će makar na klupi.
p.s. jesmo se raspricali ja i ti
Ma jesam, eto onako radi rekreacije dodjemMegamon je napisao/la:Je li Edvin ovaj Blazing
A ja ti avatara, daj nešto bolje.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma jesam, eto onako radi rekreacije dodjemMegamon je napisao/la:Je li Edvin ovaj Blazing![]()
Dobar ti avatar, valjda ce nam srecu donijeti
![]()
@bosco evo jbt avatar
Hos denilsona???Bosco je napisao/la:A ja ti avatara, daj nešto bolje.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma jesam, eto onako radi rekreacije dodjemMegamon je napisao/la:Je li Edvin ovaj Blazing![]()
Dobar ti avatar, valjda ce nam srecu donijeti
![]()
@bosco evo jbt avatar
Hehe, da hoće u nas neko otvorit to ko što u Sarajevu u BBI centru ima MaN United kafić.AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
E bosco hajmo i mi u gunners pub![]()
ustvari hajmo svi sa foruma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.