Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Kada smo dosli na -5 izveo je Juku,Garzu i Atica?,a uveo Gegu,Halilovica i Kamenog,to je bas bio porazan potez.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ali ironija kad smo imali dobre selektore ekipa bila goli ****,sad i imas neke ekipe ,moglo bi se tu nesto ali imas ovog pokusaja od selektora..
Ne mogu se nacuditi kad sam na Eurobasketu citao ovdje da je bolji od Bosnica i slicne budalastine.Bas je cudan nas mentalitet.
Ne mogu se nacuditi kad sam na Eurobasketu citao ovdje da je bolji od Bosnica i slicne budalastine.Bas je cudan nas mentalitet.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa uvijek nas nesto ****, ne samo u kosarci nego u svakom sportu.
Pa kakvu smo generaciju fudbalera imali dzeko, ibisevic, misimovic, lulic, pjanic, besic, kolasinac, spahic itd (zukanovic koji nije ni pozvan), a imali smo tele po fudbalskom trenerskom znanju na klupi.
Prokleti, ukleti, idioti.
Pa kakvu smo generaciju fudbalera imali dzeko, ibisevic, misimovic, lulic, pjanic, besic, kolasinac, spahic itd (zukanovic koji nije ni pozvan), a imali smo tele po fudbalskom trenerskom znanju na klupi.
Kakva generacija ybtNeutral je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:05Pa uvijek nas nesto ****, ne samo u kosarci nego u svakom sportu.

Tek sad se moze skontat

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
delinjo je napisao/la: ↑14 avg 2023, 23:59Ali ironija kad smo imali dobre selektore ekipa bila goli ****,sad i imas neke ekipe ,moglo bi se tu nesto ali imas ovog pokusaja od selektora..
Bekir je kriv za shut 7 od 36 za 3

btwm,Poljaci su protiv Madara sve promasili ,i izvukli se na kraju .
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 15 avg 2023, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Bosnic je isto goli khurac koji kada je prvi put naletio na ozbiljnu,a u tom slucaju B ekipu Litve je izgubio obje utakmice,sa tog litvanskog spiska niko nije isao na EB.delinjo je napisao/la: ↑14 avg 2023, 23:59Ali ironija kad smo imali dobre selektore ekipa bila goli ****,sad i imas neke ekipe ,moglo bi se tu nesto ali imas ovog pokusaja od selektora..
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jest, al tad smo imali Robersona koji ce od 10 trica sam ubaciti sigurno 7. Ovi sad otvoren sut jedva mogu pogoditi. Neki ne bi mogli ni da su sami u dvorani. Daj Boze da imamo u srijedu tu srecu za 3 poenalumani je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:09Jest, al tad smo imali Robersona koji ce od 10 trica sam ubaciti sigurno 7. Ovi sad otvoren sut jeddelinjo je napisao/la: ↑14 avg 2023, 23:59Ali ironija kad smo imali dobre selektore ekipa bila goli ****,sad i imas neke ekipe ,moglo bi se tu nesto ali imas ovog pokusaja od selektora..
Bekir je kriv za shut 7 od 36 za 3Ljudi moji dobri ,procitao nas Protivnik i probao srecu ,sto ne znaci da necemo Madarima uvaliti 15 trica.Kao sto smo mi utrpali SLO i dobili ih
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:12Jest, al tad smo imali Robersona koji ce od 10 trica sam ubaciti sigurno 7. Ovi sad otvoren sut jedva mogu pogoditi. Neki ne bi mogli ni da su sami u dvorani. Daj Boze da imamo u srijedu tu srecu za 3 poenalumani je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:09Jest, al tad smo imali Robersona koji ce od 10 trica sam ubaciti sigurno 7. Ovi sad otvoren sut jeddelinjo je napisao/la: ↑14 avg 2023, 23:59Ali ironija kad smo imali dobre selektore ekipa bila goli ****,sad i imas neke ekipe ,moglo bi se tu nesto ali imas ovog pokusaja od selektora..
Bekir je kriv za shut 7 od 36 za 3Ljudi moji dobri ,procitao nas Protivnik i probao srecu ,sto ne znaci da necemo Madarima uvaliti 15 trica.Kao sto smo mi utrpali SLO i dobili ih
![]()
![]()
da imali smo ,ali vise nemamo...uzet cemo Madare bez problema, a ovakve noci se jednostavno desavaju u Kosarci .
Gegic 0-6 u dvije tekme 1-10
Ma dobro, nismo valjda toliki pehovi da Portugal dobije 9 razlike sa puno koseva na utakmici. Tesko je to ustimat, rizik je preveliki. A mislim da i Poljacima više paše da je i drugo polufinale jače nego da ovi pometu Portugal i odmorni igraju finale.
Bećiragić je počeo lutat s ovim visokim igračima od one utakmice sa Francuskom kad nam je Kamenjaš na 4 odigrao dobro spletom okolnosti. Za mene je jedan od dvojca Kamenjaš Halilovic višak u rotaciji. Na 4 treba da igra Alibegovic, čak i Lazic ili Vrabac prije Halilovica ili gluho bilo Kamenjaša. Mislim da Bećiragić ne prati naše igrače u klubovima On se bazira samo na ove pripreme i to je to. Da mi imamo vanjske igrace jake na lopti imalo bi smisla ovo igranje sa 2 centra donekle ali nama treba jedan brzi igrac radi protoka lopte.
Ne znam sta da ocekujem dalje, nisam vise optimista iako mislim da cemo se malo trznuti ali pitanje je koliko je to dovoljno da se osvoji turnir.
Bećiragić je počeo lutat s ovim visokim igračima od one utakmice sa Francuskom kad nam je Kamenjaš na 4 odigrao dobro spletom okolnosti. Za mene je jedan od dvojca Kamenjaš Halilovic višak u rotaciji. Na 4 treba da igra Alibegovic, čak i Lazic ili Vrabac prije Halilovica ili gluho bilo Kamenjaša. Mislim da Bećiragić ne prati naše igrače u klubovima On se bazira samo na ove pripreme i to je to. Da mi imamo vanjske igrace jake na lopti imalo bi smisla ovo igranje sa 2 centra donekle ali nama treba jedan brzi igrac radi protoka lopte.
Ne znam sta da ocekujem dalje, nisam vise optimista iako mislim da cemo se malo trznuti ali pitanje je koliko je to dovoljno da se osvoji turnir.
Satra se ovaj Sarajlijica da odbrani gov.no na klupi, kad ste vec postavili govedo na klupu, bar mu sugerisite stvari koje su vidljive na kilometar.
a koga da prati ,kada slabo ko igra u klubuyusufoh je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:17Ma dobro, nismo valjda toliki pehovi da Portugal dobije 9 razlike sa puno koseva na utakmici. Tesko je to ustimat, rizik je preveliki. A mislim da i Poljacima više paše da je i drugo polufinale jače nego da ovi pometu Portugal i odmorni igraju finale.

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 15 avg 2023, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
nije, ali je kriv sto Nurkic suta 5, Gegic 6, a Garza 2 recimo, koji je svjetlosnim godinama ispred ove dvojice sto se tice sutalumani je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:09delinjo je napisao/la: ↑14 avg 2023, 23:59Ali ironija kad smo imali dobre selektore ekipa bila goli ****,sad i imas neke ekipe ,moglo bi se tu nesto ali imas ovog pokusaja od selektora..
onda, ako sam dobro vidio(gledao sam na mob u kaficu jbg), poceo je sa Nurkicem i Kamenjasem, a na klupi mu Garza i Alibegovic, kakvo je to kombinovanje, zar ne moze neka kombinacija teskas/suter

a sta treba Gegic kada je na Terenu i sam na shutuJHam je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:21nije, ali je kriv sto Nurkic suta 5, Gegic 6, a Garza 2 recimo, koji je svjetlosnim godinama ispred ove dvojice sto se tice sutalumani je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:09delinjo je napisao/la: ↑14 avg 2023, 23:59Ali ironija kad smo imali dobre selektore ekipa bila goli ****,sad i imas neke ekipe ,moglo bi se tu nesto ali imas ovog pokusaja od selektora..

- AshburtonG
- Kontakt:
Od nas pesimista su samo gori ovi sto bi odbranili poraz i protiv Zanzibara. Ekipa je jako lose poslozena te je bas primjetno forsiranje nekih igraca zarad zasluga iz proslosti. Ovo sto Halilovic igra nije ni za poziva za repku, a covjek je starter i ima skoro 20 minuta po tekmi. Bas je grohnuo i treba ga vec od sljedece sedmice posadit na klupu, te koristit dok se odmara Alibegovic ili neko od Nurkic/Garza.
Ova dvojica cak centara cak i nisu toliki problem kad igraju zajedno, koliko je diskutabilno pozicioniranje istih. Umjesto da Nurkic bude taj koji ide na post, a Garzu ostavlja na otvorenim sutevima, on se raspucao kao da je ikad u zivotu imao dobar sut za tri.
Ova dvojica cak centara cak i nisu toliki problem kad igraju zajedno, koliko je diskutabilno pozicioniranje istih. Umjesto da Nurkic bude taj koji ide na post, a Garzu ostavlja na otvorenim sutevima, on se raspucao kao da je ikad u zivotu imao dobar sut za tri.
da skonta da ima razlog zasto je sam na sutu, i iskreira nesto ako je vec PG, ako je vec Nurkic bolji suter od tebe, a i mrsko mu trcati pod kos, da se mozda zamijene pa probaju neki blok pa pas Gegicu na utrcavanje..to treba trener, da postavi igru da do izrazaja dodju dobre strane svih igraca, a ne samo da vrsi izmjene a i to ne radi kako treba...zalosno al tako je, jbg, nemas bolje od nekih igraca, al bar probaj sakriti mane ovih sto imas..
Ali ako iko ima racionalno objašnjenje za momenat kad vadi Garzu i Jusufa a ubacuje Halilovica i Kamenjaša, ja mu skidam kapu. Momenat kad smo bili stigli na - 3 i onda sve ode nizbrdo.
JHam je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:27da skonta da ima razlog zasto je sam na sutu, i iskreira nesto ako je vec PG, ako je vec Nurkic bolji suter od tebe, a i mrsko mu trcati pod kos, da se mozda zamijene pa probaju neki blok pa pas Gegicu na utrcavanje..to treba trener, da postavi igru da do izrazaja dodju dobre strane svih igraca, a ne samo da vrsi izmjene a i to ne radi kako treba...zalosno al tako je, jbg, nemas bolje od nekih igraca, al bar probaj sakriti mane ovih sto imas..
mi mislimo da imamo ekipu za medalje,ali zbog cega

ma kakva ekipa za medalje, bas iz tog razloga nam treba trener koji ce znati postaviti ono sto ima i izvuci max iz tog, ja to iskreno ne vidim ovde, ni pokusaj da se izvuce max iz onog sto imas, samo sam se nadovezao na ono sto si spomenuo sut za 3 da on nije krivlumani je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:32JHam je napisao/la: ↑15 avg 2023, 00:27da skonta da ima razlog zasto je sam na sutu, i iskreira nesto ako je vec PG, ako je vec Nurkic bolji suter od tebe, a i mrsko mu trcati pod kos, da se mozda zamijene pa probaju neki blok pa pas Gegicu na utrcavanje..to treba trener, da postavi igru da do izrazaja dodju dobre strane svih igraca, a ne samo da vrsi izmjene a i to ne radi kako treba...zalosno al tako je, jbg, nemas bolje od nekih igraca, al bar probaj sakriti mane ovih sto imas..
mi mislimo da imamo ekipu za medalje,ali zbog cegagdje nam igraju igraci
Gegic/Atic/Lazic/Alibegovic/ sve su to OK igraci ali niko nije u Klubu starter niti prva violina.

Yebo majku, us.ra lik sa tim potezima utakmicu u 2 minute

Ne znam da se iko ikad brze odlijepio od +3 do +16...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Besmislenijeg igraca,od Nurkica u repci,moje oci vidjele nisu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!