Ma kakvi, već sam u bilježnicu upisao onog Demira, Arsenalu baš fali jedan zadnji vezni. Mogu i tebi naći neko mjesto, ubacim te u onaj tim da brineš o travnjaku ili ako hoćeš oružar, meni je svejedno.legenda reala je napisao/la:pa sjeti se nas forumaša nekad ,kad budeš vodio Arsenal i odvedi kojeg našeg talenta u ArsenalBosco je napisao/la:Wenger i ja smo ko od istog oca.Ko ti kaže da već nisam poslao pismo odnosno svoj CV vođi ?
![]()
![]()
Football Manager 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2011
- pintol_TM87
- Kontakt:
Obavezno pogledajte moj gol sa Zeljznicarom godina 2016...odlican slobodnjak
I jel se mogu ovdje okacit neki dobri rezultati ili nesto tome slicno i ako neko hoce link od megapacka u kojem se nalazi preko 80 000 igraca trenera skauta agenata ama bas svih igraca nek javi...link je od torenta i radi

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Je li ovo igraš protiv Olimpika pa stadion prazan ? 

- pintol_TM87
- Kontakt:
kralj siBosco je napisao/la:Je li ovo igraš protiv Olimpika pa stadion prazan ?

Jašta radim bolan, mladost mi uze ova igrica.pintol_TM87 je napisao/la:kralj siBosco je napisao/la:Je li ovo igraš protiv Olimpika pa stadion prazan ?sta je on upazio...ma isto ko protiv olimpica...igrao sam protiv rudara prijedor..jel i ti igras fm?

- Radioglava
- Kontakt:
Nemoj mi Rudar dirati, sa njim igram.pintol_TM87 je napisao/la: kralj sista je on upazio...ma isto ko protiv olimpica...igrao sam protiv rudara prijedor..jel i ti igras fm?

Izašao zadnji patch 11.3.
http://community.sigames.com/showthread ... a8d330e4b3
- pintol_TM87
- Kontakt:
Radioglava je napisao/la:Nemoj mi Rudar dirati, sa njim igram.pintol_TM87 je napisao/la: kralj sista je on upazio...ma isto ko protiv olimpica...igrao sam protiv rudara prijedor..jel i ti igras fm?
Izašao zadnji patch 11.3.
http://community.sigames.com/showthread ... a8d330e4b3
opa za mustuluka si mi

- pintol_TM87
- Kontakt:
heh ma isti smo ti...komotno mogu biti trener i dovodite neke macke afrikanceBosco je napisao/la:Jašta radim bolan, mladost mi uze ova igrica.pintol_TM87 je napisao/la:kralj siBosco je napisao/la:Je li ovo igraš protiv Olimpika pa stadion prazan ?sta je on upazio...ma isto ko protiv olimpica...igrao sam protiv rudara prijedor..jel i ti igras fm?

eo sa zeljom cinim cuda...stanic i svraka mi najaci i onaj hadziosmanovic to je regen

- Radioglava
- Kontakt:
Još samo koji dan dok izađe nova verzija BH lige, i kreće se u avanturu.pintol_TM87 je napisao/la: opa za mustuluka si mievo ima dosta izmjena nadam se da ce popraviti ove crasheve a pise da su to sredili

Kreno bez posla pa dobio u Kolnu posao. Eto već skoro 6 godina, imaš na prošloj stranici neke skrinšotove. Inače volim vodit manje timove, a najcesce igram sa Nottm Forestompintol_TM87 je napisao/la: heh ma isti smo ti...komotno mogu biti trener i dovodite neke macke afrikance
eo sa zeljom cinim cuda...stanic i svraka mi najaci i onaj hadziosmanovic to je regens kim ti pucas

- pintol_TM87
- Kontakt:
kakva nova verzija nisam u toku...jel to sa fmbosnia ajd ako mozes daj mi link da vidim sa cim raspolazuRadioglava je napisao/la:Još samo koji dan dok izađe nova verzija BH lige, i kreće se u avanturu.pintol_TM87 je napisao/la: opa za mustuluka si mievo ima dosta izmjena nadam se da ce popraviti ove crasheve a pise da su to sredili

- pintol_TM87
- Kontakt:
ahaaa ti si one pobjede od 7 1 postavio nisam ni primjetioBosco je napisao/la:Kreno bez posla pa dobio u Kolnu posao. Eto već skoro 6 godina, imaš na prošloj stranici neke skrinšotove. Inače volim vodit manje timove, a najcesce igram sa Nottm Forestompintol_TM87 je napisao/la: heh ma isti smo ti...komotno mogu biti trener i dovodite neke macke afrikance
eo sa zeljom cinim cuda...stanic i svraka mi najaci i onaj hadziosmanovic to je regens kim ti pucas

ma i ja volim manje ekipe nije mi zanimljivo vodit jace timove...dovedes pastorea ili hamsika ili henriqea i pobjedjujes...postavit cu i ja od zelje neke SS xD
- Radioglava
- Kontakt:
Da sa FMBosnia. Napisali su da će 2-3 dana nakon patcha izaći v2.pintol_TM87 je napisao/la: kakva nova verzija nisam u toku...jel to sa fmbosnia ajd ako mozes daj mi link da vidim sa cim raspolazu
http://fmbosnia.com/forum/index.php?topic=14311.125
- legenda reala
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ma kakvi, već sam u bilježnicu upisao onog Demira, Arsenalu baš fali jedan zadnji vezni. Mogu i tebi naći neko mjesto, ubacim te u onaj tim da brineš o travnjaku ili ako hoćeš oružar, meni je svejedno.legenda reala je napisao/la:pa sjeti se nas forumaša nekad ,kad budeš vodio Arsenal i odvedi kojeg našeg talenta u ArsenalBosco je napisao/la:Wenger i ja smo ko od istog oca.Ko ti kaže da već nisam poslao pismo odnosno svoj CV vođi ?
![]()
![]()
šta god ti hoćeš meni svejedno

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Igram FM 10 sa BiH repkom, i ne znam zasto nema Ibisevica,Salihovica,Spahica,Jahica i Nadarevica.
Ne znam u cemu je problem, mozete li mi vi pomoci molim vas

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
-
- Kontakt:
Kako mislis nema ti Ibisevica, Salihovica, Spahica. Koja si godina, da se nisu povukli, da ih nisi izbacio iz national poola?Analiticar=Ahmo je napisao/la:Igram FM 10 sa BiH repkom, i ne znam zasto nema Ibisevica,Salihovica,Spahica,Jahica i Nadarevica.
Otvori ovdje temu, vjerovatno je neko imo slican problem :
http://fmbosnia.com/forum/index.php?board=555.0
-
E ovako skinuo sam ovaj novi patch FM i skinuo sam Bosnia patch jeli mi može neko objasnit gdje trebam zaljepiti tu datoteku od bosnia patch da počnem igrat s premier ligom bih
-
- Kontakt:
Imas sve upute u prvom postu :ultra gitano je napisao/la:E ovako skinuo sam ovaj novi patch FM i skinuo sam Bosnia patch jeli mi može neko objasnit gdje trebam zaljepiti tu datoteku od bosnia patch da počnem igrat s premier ligom bih
http://fmbosnia.com/forum/index.php?topic=14312.0
Vidis taj editor data folder, njega ako nemas, napravi novi folder i daj mu ime editor data pa tu ubaci.
-
E hvala ti velikaFMBosnia Admin je napisao/la:Imas sve upute u prvom postu :ultra gitano je napisao/la:E ovako skinuo sam ovaj novi patch FM i skinuo sam Bosnia patch jeli mi može neko objasnit gdje trebam zaljepiti tu datoteku od bosnia patch da počnem igrat s premier ligom bih
http://fmbosnia.com/forum/index.php?topic=14312.0
Vidis taj editor data folder, njega ako nemas, napravi novi folder i daj mu ime editor data pa tu ubaci.
-
- Kontakt:
Ima li iko crack za ovaj patch 11.3.0 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.