Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Halilovic je samo centar, ne moze i ne smije dijeliti minute sa jos jednim visokim igracem. Uzas
Ako sad nije prilika da se da šansa alibegovicu da vidimo kako će sa njim umjesto miralema ići ne znam kad je.
Bakir ovo vodi ko loptu u vakat.
Bakir ovo vodi ko loptu u vakat.
-
- Kontakt:
Roberson protiv Slovenije ubacio vise trica nego cijela nasa ekipa u ove dvije utakmice 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
haha...kolko izgubljenuh lopti, isforsiranih suteva...jednu uigranu akciju sam vidio jucer protiv portugala...danas sve na silu ...nurkic je toliko dominantan da se zabija ko vo u njihovu odbranu
-
- Kontakt:
Poštenije ko Jokić kupati se i piti nego sto ovi naši igraju i blamiraju se. Igraj kako treba ili nemoj nikako. Mi nemamo ni glavu ni rep, totalna nedisciplina.
Dobar trener svakog igrača čini boljim ali je kod Bekira obrnuto.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nema trenera na svijetu koji moze posloziti Jusufa Nurkica
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ocekujem uskoro postavu Gegic-Vrabac-Halilovic-Garza-Nurkic
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Na to Bekir: Hajd sad da ih vidim da zabiju za tri.
Ostavise poljaka samog po Bekirovom nalogu zabi tricu
Ostavise poljaka samog po Bekirovom nalogu zabi tricu
-
- Kontakt:
Obavezno, bez toga nista nema. Moze se nesto i na silu dobiti, ali ovdje nema nikakve igre ni u napadu ni u odbrani.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zadnja izmjena: IceTea, dana/u 14 avg 2023, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Dajte ljudi, na celu s Azizom, otkazi neki ako ikako moze
Ne mogu da vjerujem da ovaj Aziz 2 i 2 ne konta i ovakvu postavku igre/postave forsira. Allaha mi strasno

Ne mogu da vjerujem da ovaj Aziz 2 i 2 ne konta i ovakvu postavku igre/postave forsira. Allaha mi strasno
Ovo je cirkus za reprezentaciju koja je ko fol dobra defanzivno, pa ljudi su imali 20 otvorenih suteva. Dok se nasi u napadu smjenjuju s profulanim trojkama, zicerima, slobodnim bacanjima itd. Na sve to jos dodaj guranje od strane sudija i imas 15-ak razlike.
Na stranu sve, ali meni samo nije jasno odakle ovom covjeku ovakve rotacije. Odakle mu Alibegovic na 3, ako je covjek u Cedeviti cak znao biti centar umjesto Omica?! Ne znam da je ikad u zivotu igrao SF, a on ga gura u nesto gdje se ne snazali. To se odrazi i na odbranu, gdje jednostavno sve puca jer ovaj nije navikao cuvati brze i tehnicki bolje igrace. A, kamo srece da je to jedina besmislenost veceras...
Na stranu sve, ali meni samo nije jasno odakle ovom covjeku ovakve rotacije. Odakle mu Alibegovic na 3, ako je covjek u Cedeviti cak znao biti centar umjesto Omica?! Ne znam da je ikad u zivotu igrao SF, a on ga gura u nesto gdje se ne snazali. To se odrazi i na odbranu, gdje jednostavno sve puca jer ovaj nije navikao cuvati brze i tehnicki bolje igrace. A, kamo srece da je to jedina besmislenost veceras...
Ovaj trener jest amater, ali su i ovi patrioti vodeći obični bezobrazi koji su jaki na jeziku, al kad treba dobiti šugavu Poljsku nigdje ih nema.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Znao sam da je bilo bolje da Madjarska uzme Portugala. Ovako ako nas ovi natamburaju u zadnjem kolu ne zavisimo sami od sebe.
Kod nas nijedqn igrac ne zna gdje su mi limiti, jedino mozda Lazic svjestan sta moze i to radi. Svi ostali divljaju od ludih trojki, pa koji nerezonski pas. Bukvalno postovanje lopte 0 bodova.
Ovdje cijeli dan o izuzetnoj odbrani Vrabca, prva odbrana na utrcavanju ostao iza Ponitke 2 m i lagani poeni. Kakav on i dobar defanzivac, to sto udje s energijom ne znaci da je i kanalise u pravom smjeru. Mada i ostali nisu nista bolji. Juka voli pripalit trojku vise vec ista. Znam da ga dole ubise, ali tuci se ljudino. Musa isto bar 3 nerezonske trojke. Sto je najgore i takvi su njih dvojica tri koplja iznad svih.
Bekirov ekspirement sa dva centra i cetvorkom pokazao se kao ocajan.
Kod nas nijedqn igrac ne zna gdje su mi limiti, jedino mozda Lazic svjestan sta moze i to radi. Svi ostali divljaju od ludih trojki, pa koji nerezonski pas. Bukvalno postovanje lopte 0 bodova.
Ovdje cijeli dan o izuzetnoj odbrani Vrabca, prva odbrana na utrcavanju ostao iza Ponitke 2 m i lagani poeni. Kakav on i dobar defanzivac, to sto udje s energijom ne znaci da je i kanalise u pravom smjeru. Mada i ostali nisu nista bolji. Juka voli pripalit trojku vise vec ista. Znam da ga dole ubise, ali tuci se ljudino. Musa isto bar 3 nerezonske trojke. Sto je najgore i takvi su njih dvojica tri koplja iznad svih.
Bekirov ekspirement sa dva centra i cetvorkom pokazao se kao ocajan.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kao sto rekoh, raspustena bagra.Nista drugo.Od selektora, pa nadalje.
Šta li će sad biti izgovor? Diranje nogicama u sobici ili trener?
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.