Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Arsenal
A zato je opala kvota na Barcelonu. Arsenal igra sa 9 igrača. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Arsenalisation
- Kontakt:
@ensadek
Sto Sagne nema povreda ili kartoni znam da je trebalo bit' 2 tekme kazne zbog crvenog protiv Partizana ali otkud na spisku...?
@Arnelinho fali ti 2 igraca....
Sto Sagne nema povreda ili kartoni znam da je trebalo bit' 2 tekme kazne zbog crvenog protiv Partizana ali otkud na spisku...?
@Arnelinho fali ti 2 igraca....

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Ispravio sam seMonolog je napisao/la:A zato je opala kvota na Barcelonu. Arsenal igra sa 9 igrača.

A da je i tako,opet trica im se pise

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
[quote="Arsenalisation"]@ensadek
Zbog crvenog odrađuje suspenziju,zato ga i nema
ensadek je napisao/la:Arsenalisation je napisao/la:@ensadek
Sagna je na spisku igraca koji su otputovali u Barselonu...stvarno ne vidim zasto bi isao ako ne moze igrati?

- Megamon
- Kontakt:
Joj pa meni je veca utakmica ja ekipom iz fudbalske NBA nego iz ove fildjan lige.Znaci momci ce veceras odraditi rutinsku utakmicu.
Arshavin i kompanija ce zabiti go za ocekivani prolaz,pa nismo mi smjesni poluklub Real Madrid da ne mozemo da prodjemo osminu finala
Arshavin i kompanija ce zabiti go za ocekivani prolaz,pa nismo mi smjesni poluklub Real Madrid da ne mozemo da prodjemo osminu finala

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Je li tebi možda paja sta u rodu?Megamon je napisao/la:Joj pa meni je veca utakmica ja ekipom iz fudbalske NBA nego iz ove fildjan lige.Znaci momci ce veceras odraditi rutinsku utakmicu.

zato je kvota na Arsenal preko 8, a kladionice su inace poznate kao humanitarne organizacije koje postavljaju tako visoke kvote na siguriceMegamon je napisao/la:Joj pa meni je veca utakmica ja ekipom iz fudbalske NBA nego iz ove fildjan lige.Znaci momci ce veceras odraditi rutinsku utakmicu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Aj da vidimo i ta volovska muda, otidji u kladionicu i stavi kakvu paru na Arsenal.Megamon je napisao/la:Joj pa meni je veca utakmica ja ekipom iz fudbalske NBA nego iz ove fildjan lige.Znaci momci ce veceras odraditi rutinsku utakmicu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Megamon
- Kontakt:
Volovska muda mozete biti samo vi iz Spanije,zna se koji je vas tradicionalni sport
Sto se tice kladionice nisam se kladio ima tri mjeseca a i prestao sam sa tim
Nije mi jasno zasto se javljate i ispravljate krivu rijeku ako smatrate da je ona prava.Znaci da vas ipak bole moje rijeci
I da za kraj,nije ovo tema kladionica nego tema najdominantnijeg kluba na svijetu.

Sto se tice kladionice nisam se kladio ima tri mjeseca a i prestao sam sa tim

Nije mi jasno zasto se javljate i ispravljate krivu rijeku ako smatrate da je ona prava.Znaci da vas ipak bole moje rijeci

I da za kraj,nije ovo tema kladionica nego tema najdominantnijeg kluba na svijetu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bosco, Paja i Megamom veceras 22:45:

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Zapravo Dino malo sam krupniji od ovih dječačića sa slike.D1n0 je napisao/la:Bosco, Paja i Megamom veceras 22:45:

Šta je to Valdes izjavio ljubi ga van Persie u čelo ???
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
kaze nije cuo za chamacka pa ce ga pripaziti,isto sto je i persija u prvoj 

Rođen s tobom da budem
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
ima li ko clanak u kojem pep kaze kako je omladinska skola barce puna igraca tipa i kvaliteta jack-a i kako ovaj ne bi zaigrao za barcu

Celik!3,2,2.
evo gledam nesto ovaj sastav i prvo sto sam pomislio jadna li vam majkaArnelinho je napisao/la:Eurosport:
-------------------Szczesney-----------------------
Sagna-------Djuro--------Koscielny---------Clichy
----------------------Diaby--------------------------
-------------Cesc-------------Wilshire-------------
Eboue------------------------------------------Nasri
---------------------Nicklas--------------------------
Eto vam sastav
Edit:zaboravio sam cijeli vezni red

salu na stranu...
zelim i vama i nama dobru utakmicu i nek pobjedi, pardon prodje bolji (nadam se Barca

uzivajte...

Por que ? Por que somos los mejores...
Pa i ne bi nikada zaigrao jer je davno prerastao smradalonske hobite.AllGunsBlazing je napisao/la:ima li ko clanak u kojem pep kaze kako je omladinska skola barce puna igraca tipa i kvaliteta jack-a i kako ovaj ne bi zaigrao za barcu![]()
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... h-u-B-timuAllGunsBlazing je napisao/la:ima li ko clanak u kojem pep kaze kako je omladinska skola barce puna igraca tipa i kvaliteta jack-a i kako ovaj ne bi zaigrao za barcu![]()
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To Pep nije rekao. A ako ti vjerujes ovim novinarima sa indexa i neta, onda vjeruj i u to da je CR7 otac 18-godisnjeg djeteta iz Lisabona.AllGunsBlazing je napisao/la:ima li ko clanak u kojem pep kaze kako je omladinska skola barce puna igraca tipa i kvaliteta jack-a i kako ovaj ne bi zaigrao za barcu![]()
''He (Wilshere) is a great player - a great player for Arsenal,'' the Barca coach said. ''And in any case, (Arsenal manager) Arsene Wenger doesn't sell his best players.''
Guardiola claimed he expects a stern test from Wenger's side in the return leg of their Champions League clash at the Nou Camp.
''Arsenal are a wonderful side,'' he said. ''You will not hear me discredit Arsenal - they are a great side with a great coach and they will be a very difficult opponent. It will be a great game against a great team.''
There had been talk in Spain of a mini-crisis for Barcelona after the Catalans had failed to beat Sporting Gijon last weekend and then lost at Arsenal, but a hard-fought 2-1 win over Athletic saw normal order restored.
Barca were not at their best but still moved back five points ahead of Real Madrid in the Primera Division with 14 league games left.
''To be five points ahead of Madrid is a total success,'' Guardiola said. ''They are a great team and they have a coach who has not lost a home game for nine years. For me, there is no better team in Europe.''
Barca face their arch-rivals in the final of the Copa del Rey in April and could yet meet Jose Mourinho's side in the latter stages of the Champions League. Guardiola said winning becomes more difficult every year.
''People say that it's easier because we have been together for longer,'' he said. ''But every year it gets harder; you don't see Rafael Nadal beating Roger Federer 6-0, 6-1, 6-0, just like you didn't see the Chicago Bulls winning easily when Michael Jordan was playing - sometimes they won with the last shot of the game.''
Ja bi sva ta novinarska djubrad poobjeso za muda i izboo 15x nozem, kako samo neko moze napisati onakvu idiotariju i izvuci nesto potpuno besmisleno iz konteksta.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.