Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
VivaLaStella u sljedećoj sezoni NCIS-a
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Protesti vlasti protiv samih sebe i Benjaminih 16 zahtjeva vlasti tj samoj sebi. 

41:34
- ASD
- Kontakt:
Ček ček, ova dvojica ubijenih su otac i brat od bivše žene? To nisam vidio da je iko pisao?VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 19:43Kćerka komandira PU Gradačac Zehrudina Hasića, Mediha, je u petak podijelila ovu sliku (tvrdi da je bila zezancija, ali sama činjenica da kćerka komandira policije ispija kafe sa ovim nečovjekom dovoljno govori)Here comes the twist: Ona i policajka Dženana Selimović su najbolje drugarice.
Još jedan fun fact:
Sulejmanovićeva bivša žena, čiji su otac i brat ubijeni, te majka teško ranjena, zove se Dženana Onder. Potencijalna ljubavnica sleš qrava sleš policajka se takodjer zove Dženana. Jedna od njegovih fitness klijentica koja je skoro svaki dan s njim ispijala kafe i izlazila se također zove Dženana(Prezime ću izostaviti jer nije poznato jel izmedju njih bilo šta više, ali svakako je djelovalo kao da jest)
Ma dobro, ne možemo osuđivati nikoga jer je pio kafu s njim ili se družio, i sama žrtva je to radila, bila i u braku s njim.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tuzioc mora biti obavijesten, i narediti policiji sta ce da rade, iz ovog brifinga sa suda ocito ne spominju tuzilastvo i svaljuju svu krivicu na policiju, a tuzilastvo je to koje rukovodi istragama i dezurni tuzilac je morao biti upoznat sa tom prijavom od pocetka i morao je uputiti policiju sta mogu i trebaju da rade. Sutkinja bez tih dokaza sama ne moze nista, zato je trebao tuzilac to sa rukovodi i zna sta treba da bi se te mjere izrekle.Kajzer10 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 17:59Pa nisu dok neko o tome ne posvjedoci. Ko ce posvjedociti, mediji iz buducnosti?tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 17:49Pravnici ko pravnici gledaju ono sto pise na papiru i interpretiraju, pobijaju.. naprave od jednog problema tri nova itd. Posao za koji treba sto manje da koristis mozak.
Zena vjerovatno nije mogla ni da se slika, nije mogla ni do bolnice ili nije smjela, nije mogla da koristi telefon, krila se. U njihovom svijetu je to nisu dostavljeni dokazi. Uglavnom drustveni paraziti, ljencuge i gluplji od 95% ljudi bez fakulteta.
A kako takve osobe ohrabriti da svjedoce sam objasnio u proslom postu.
Sud ne provodi istragu. Ovdje je i pored cinjenice da je odbila svjedociti postojala obaveza policije, a i tuzioca ako je obavijesten, da poslikaju povrede i ostecenu odvedu kod doktora koji ce saciniti nalaz. I to je propusteno koliko vidim.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VivaLaStella
- Kontakt:
Prije nekoliko godina je oženio tu Dženanu Onder i nagovorio je da pokrade sve pare od roditelja iz kuće i da pobjegnu zajedno u Njemačku. Ona je to i učinila, s tim da kad su stigli tamo on joj je uzeo pare i nogirao je. Kasnije je njen otac njega tužio za te pare, nekoliko desetina hiljada maraka je u pitanju i nemam pojma šta je poslije bilo, uglavnom to je 99.9% razlog zašto je išao da pobije čitavu porodicu Onder
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj Denis Onder, developer bio hebotee. Ovi ljudi nisu bas Turci, vec i pola Bošnjaci.
Kakav steroidni monstrum. Da mu nije kakva TRT doza prisjela pa je krenuo u Roid Rage?
Kakav steroidni monstrum. Da mu nije kakva TRT doza prisjela pa je krenuo u Roid Rage?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Eto sad si skonto sto Ameri nedaju oruzje i sto su naoruzani do zuba, ne sto su ludi k'o sto resto svijeta zeli predstaviti, nego da uvijek mogu formirati militantsku grupu gradjanja pa i udarit protiv sopstvene vlade ako treba.scholsey je napisao/la: ↑14 avg 2023, 19:59Jasno je to meni brate. Niti mora niti je moguće odmah sve promijeniti, ali ima da radi 24/7 da ljudima koji ga plaćaju prezentira neke rezultate.Dovoljan je napisao/la: ↑14 avg 2023, 19:47A brate razumijem al nemos ti u sredinama gdje se godinama nije ništa radilo da se to tek tako promjenischolsey je napisao/la: ↑14 avg 2023, 19:39
Brate, nevezano za stranke. Likovi su vlast. Pogotovo se to odnosi na nabildanog šefa policije - iste policije koja je velikim dijelom kriva za to što se desilo.
Umjesto da stanu pred ljude i kažu uradili smo to i to, uradićemo to i to, ne možemo to i to zbog tog i tog, shvatamo vas, radimo na tome da popravimo stanje.. oni se priključili narodu, ko biva i oni su protiv nečeg. Pa koji će nam onda qrac?
Njihovo je da rješavaju probleme, nije naše.
Sam primjer su ti stranke da udjes sa zdravom pričom u beku stranku i da kreneš nesto mijenjat unutra trebalo bi ti min 8 godina (ako te ne pojedu)
Tako ti je u manjim gradićima kao što su Gradačac i slično..
Imaš ljude u sudu, tužilaštvu, policiji da kreneš tamo nesto S promijeniš niko ne bi osto na svojoj poziciji jer svi plivaju u mutnom zajedno s lokalnim kabadahijama
Jedini ispravan način za nas je diktatura na kraju krajeva kad za demokratiju očigledno nismo
Lik je ba pucao ženi u glavu u lajvu. Majke mi to ni karteli ne rade.
On je odmah iduće jutro npr. morao znati je li neko iz policije i ko dojavio majmunu gdje je žena. Nije Gradačac Meksiko da je nemoguće saznati. I o tome obavijestiti javnost, jer su ljudi sa pravom uznemireni.
Ako ne smiješ ili te neko opstruira, reci nam.. da i mi iskopamo puške pa nek sve ide u pčku materinu.
Mani me šatro podrške, šetnje i izjava.
prof. dr. populizma, rijetko odvratna njuška.
Don't hate what you don't understand.

Šts tek reći onda za potpredsjednika vlade FBiH? Šta je njegov posao uopšte sem što je letao po ambasadama do aprila?
41:34
Benjamina
Ona kockasta glava sto je ubio dvije doktorice i drogiran bio.

Ona kockasta glava sto je ubio dvije doktorice i drogiran bio.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Eh da su svi kao Benjamina, a manje kao Konakovic
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Bast tako, ona je meni sasvim OK.
I kakva im je glupa rasprava, eto ne bi smjela da protestuje jer su njezini na vlasti? Pa da mi je caca na vlasti ako ne valja, onda ans valja .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Najbolja gradonačelnica nekog grada u BiH ikad.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 avg 2023, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ASD
- Kontakt:
Koliko samo imaš gradova u Americi imenovanih po evropskim gradovima.
Ovaj se recimo zove Stuttgart i nalazi se u Arkansasu.

Kako je lijepo vidjeti ove široke ulice u Americi. Gledaj, možeš sebi dječije igralište zacrtati, a da te kola opet imaju gdje zaobići.
Ovaj se recimo zove Stuttgart i nalazi se u Arkansasu.

Kako je lijepo vidjeti ove široke ulice u Americi. Gledaj, možeš sebi dječije igralište zacrtati, a da te kola opet imaju gdje zaobići.
Meni je jači Novi Hamburg u Brazilu 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda da ali ne mogu nikako da svarim taj robotski nacin obavljanja posla. I taj manjak predanosti i nedostatak prostora da nesto procijenis.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 18:01bas valaMarsal je napisao/la: ↑14 avg 2023, 17:56Al' ga i ti usra sad.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 17:49Pravnici ko pravnici gledaju ono sto pise na papiru i interpretiraju, pobijaju.. naprave od jednog problema tri nova itd. Posao za koji treba sto manje da koristis mozak.
Zena vjerovatno nije mogla ni da se slika, nije mogla ni do bolnice ili nije smjela, nije mogla da koristi telefon, krila se. U njihovom svijetu je to nisu dostavljeni dokazi. Uglavnom drustveni paraziti, ljencuge i gluplji od 95% ljudi bez fakulteta.
@Duljevinho imas pp
Zato sto su prvo pravili put pa objekte, dok je u Evropi obrnuto.
To znači da mogu dobiti državljanstvo? Ponijeću ja i svoju pušku.alemsa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 21:05Eto sad si skonto sto Ameri nedaju oruzje i sto su naoruzani do zuba, ne sto su ludi k'o sto resto svijeta zeli predstaviti, nego da uvijek mogu formirati militantsku grupu gradjanja pa i udarit protiv sopstvene vlade ako treba.scholsey je napisao/la: ↑14 avg 2023, 19:59Jasno je to meni brate. Niti mora niti je moguće odmah sve promijeniti, ali ima da radi 24/7 da ljudima koji ga plaćaju prezentira neke rezultate.Dovoljan je napisao/la: ↑14 avg 2023, 19:47
A brate razumijem al nemos ti u sredinama gdje se godinama nije ništa radilo da se to tek tako promjeni
Sam primjer su ti stranke da udjes sa zdravom pričom u beku stranku i da kreneš nesto mijenjat unutra trebalo bi ti min 8 godina (ako te ne pojedu)
Tako ti je u manjim gradićima kao što su Gradačac i slično..
Imaš ljude u sudu, tužilaštvu, policiji da kreneš tamo nesto S promijeniš niko ne bi osto na svojoj poziciji jer svi plivaju u mutnom zajedno s lokalnim kabadahijama
Jedini ispravan način za nas je diktatura na kraju krajeva kad za demokratiju očigledno nismo
Lik je ba pucao ženi u glavu u lajvu. Majke mi to ni karteli ne rade.
On je odmah iduće jutro npr. morao znati je li neko iz policije i ko dojavio majmunu gdje je žena. Nije Gradačac Meksiko da je nemoguće saznati. I o tome obavijestiti javnost, jer su ljudi sa pravom uznemireni.
Ako ne smiješ ili te neko opstruira, reci nam.. da i mi iskopamo puške pa nek sve ide u pčku materinu.
Mani me šatro podrške, šetnje i izjava.

The saddest thing in life is wasted talent.
ma komedija i onaj Igor 15 god supljator al dobro je rekao na vlasti su kakve zahtjeve radite konkretno nesto .. Ovaj Nip sukobi izmedju sebe, SDP sukobi izmedju sebe, NS slicno samo sto je Mandic izvisio na startu kad su bili izbori im unutar stranke pa i on i njegovi se smirili malo ..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.