Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Matip na 6icu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jedva čekam koga će nam uvaliti na deadline day, možda Vrancic iz Sarajeva na posudbu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bez zeze, nikad se klub ovako nije obrukao oko transfera
Dobro je znaci ipak ga ne zele.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ona psihopata iz Chelsea previše personalno ušla u ovo, počeli izmišljotine puštati. Ne bi me začudilo da dovede bilo koju sljedeću metu Liverpoola.
We were offered Enzo Fernandez for 15m. We turned it down and he went to Benfica. The question is should we take more risks and bring in players before their value explodes
(Joyce)

(Joyce)

A ne zna Joyce kako je Ox trenirao tada.
Treba mi neki jeftin transfer trac pa makar izvor bio caughtoffside
To ono ljeto kad smo dali 4m Juventusu za Arthura

O **** ti oče dan kad me izdrka
He explained: "We have midfielders, we have still enough midfielders. It is not that we lack midfielders, but it’s just some of them are injured. This is not a good situation, I don’t like it at all, but we have to see how we react on that - but for sure not panicking."
Ovaj covjek kao da trenira neki klub u odnosu na to sta on misli i govori a sta na kraju ovaj transfer tim odradi
Ako dovedu ove afrikance sto nece igrat pola sezone zbog afcona bolje da ih i ne dovedu
"Fabinho, Henderson, Thiago, Milner, Keita, Curtis Jones, Harvey Elliott, Fabio Carvalho, Oxlade-Chamberlain [are our midfield options]. Now you tell me what kind of player are we missing?
Koliko je ovo sad smijesno s ovog aspekta

Jbt dobro smo mi ikako zavrsili u top5 Klopp je mađioničar.
Keita is at Bremen
Ox is at Besiktas
Fabinho is at Al Ittihad
Henderson is at Al Ettifaq
Milner is at Brighton
Arthur is at Fiorentina
S obzirom da nam se smiješi fijasko sezona ne bi me čudilo da Klopp na kraju iste preuzme odgovornost i sam spakuje kofere.Edwards did not want to renew Henderson and Milner. He had identified Guimarães (from Lyon) and Enzo (from river) as players to buy. Klopp has screwed up massively
#XabiAlonso2024
NEW:
Liverpool could now turn to Tyler Adams. - @_pauljoyce
Mi smo komedija.
Liverpool could now turn to Tyler Adams. - @_pauljoyce
Mi smo komedija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.