Radi taj ciko za Renana i za klubmnon46 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 10:54Mislim da ovaj čiko i nama videe uređuje
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U srijedu prijateljska protiv Stupcanice, u Butmiru. Zatvorena za javnost.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
U inat g.ovnima da nas osakate sa podrskom otici ce nas 300+, ja cu prvi dan slobodan uzeti 

Tačno se koristi bilo kakva mogućnost da nas sakate.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Lose ti ide.f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:05Da, tako je Dogan isto postavio pa znamo kako se zavrsilo.
Uzas od formacije nemamo mi igrace za to.
Kad postavis formaciju i das ljudima zadatke koje trebaju obavljati, ovo je vrhunska formacija. A Dogan nije trener nit je covjek imao volje za to, samo je tu energiju prenio i na igrace i plus na sve to stavio Zeljkovica i Traku koji su visoki 180 i 187, na covjeka od 2 metra..
belosevic23 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:14Volio bih ovo vidjet makar i na treningu:
Rogic
Mulalic(u21)-Serbecic-Soldo-Radovic
Zeljkovic-Vrancic
Kyeremeh-Avram-Ziljkic
Oliveira
Ne znam samo mozel zbog broja stranaca
Ovaj sastav se mora uigrati. Po meni je ovo trenutno najbolje sto imamo na klupi. Mulalic mlad potencijalan momak, vjerujem da bi vise grizo nego beganovic.
Ako rozmanu ovo bude „temelj“ i svaku ovako pocne, osim ako su neke povrede ili kartoni u pitanju, mislim da bi svaku utakmicu maksimalno odigrali.
Avramovski zasluzuje biti u prvi 11. Ljudi ga pljuju kad udje 20 min u igru pa „nista ne uradi“. Daj momku 2-3 utakmice da bude starter i vidjecete o kakvom igracu se radi.
Radovica bi probo prije durakovica. Po meni durakovic u ovi 3-4 utakmica ama bas nista nije pokazo sto je izabran za najbolji 11 lige. Djeluje mi pogubljen na terenu, nesiguronost u odbrani svakako. Napad hajde tu i tamo, ali nista sad da kazes specijalno. Neko kaze treba strpljenja da je malo uplasen te brojne publike. Ali dokle cekati? Adaptirati se mora odmah a ne cekati jos 5 kola da prodje pa da se on „opusti“ i izadje iz grca.
Meni licno ponedjeljak pase, taj dan sam slobodan a i blizu sam Tuzle 
ABd sina pokupim iz vrtica i pravac Tusanj

ABd sina pokupim iz vrtica i pravac Tusanj

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- f0rest1946
- Kontakt:
Lose tebi ide cuj Baltu i Zeljkovica staviti na stopera i jos Besima lijevothebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:27Lose ti ide.f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:05Da, tako je Dogan isto postavio pa znamo kako se zavrsilo.
Kad postavis formaciju i das ljudima zadatke koje trebaju obavljati, ovo je vrhunska formacija. A Dogan nije trener nit je covjek imao volje za to, samo je tu energiju prenio i na igrace i plus na sve to stavio Zeljkovica i Traku koji su visoki 180 i 187, na covjeka od 2 metra..

Treba ti 3 top stopera za to, nemamo i nece se ni probavati sad za sad to.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znam da su šanse ravne nuli, ali ja bi baš volio vidjeti Ivana Bašića u našem dresu. Ne mislim da je redovan u Rusiji, a odličan igrač.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeppermintSA
- Kontakt:
U maju ulazim u apoteku kod katedrale, manji red. Ispred mene neke dvije plavke, avioni. Vidi se da su strankinje. Visoke, prezgodne. Kupuju neke lijekove i izlaze. Dolazim ja na red, uzimam paracetamole jer me prehlada spopala. Izlazim, kad na drugoj strani ulice Reno, neki njegov crni ahbab, Havaje košulje s te dvije trebe.
-
- Kontakt:
Da, gdje bi u fazi napada zeljkovic(balta) bio osigurac na sredini a u fazi odbrane sluzio kao 3 stoper.f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:43Lose tebi ide cuj Baltu i Zeljkovica staviti na stopera i jos Besima lijevothebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:27Lose ti ide.f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:05
Da, tako je Dogan isto postavio pa znamo kako se zavrsilo.
Kad postavis formaciju i das ljudima zadatke koje trebaju obavljati, ovo je vrhunska formacija. A Dogan nije trener nit je covjek imao volje za to, samo je tu energiju prenio i na igrace i plus na sve to stavio Zeljkovica i Traku koji su visoki 180 i 187, na covjeka od 2 metra..![]()
Ja pricam o trenutnom kadru kojeg imamo, a ne o "top" igracima, svakako da odbranu treba pojacati.
Znači treba opet eksperimentisati i izmišljati pozicije igračima? Zeljković i nekako na štoperu, ali Balta ne može nikako igrati tu.thebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:42Da, gdje bi u fazi napada zeljkovic(balta) bio osigurac na sredini a u fazi odbrane sluzio kao 3 stoper.f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:43Lose tebi ide cuj Baltu i Zeljkovica staviti na stopera i jos Besima lijevothebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:27
Lose ti ide.
Kad postavis formaciju i das ljudima zadatke koje trebaju obavljati, ovo je vrhunska formacija. A Dogan nije trener nit je covjek imao volje za to, samo je tu energiju prenio i na igrace i plus na sve to stavio Zeljkovica i Traku koji su visoki 180 i 187, na covjeka od 2 metra..![]()
Ja pricam o trenutnom kadru kojeg imamo, a ne o "top" igracima, svakako da odbranu treba pojacati.
-
- Kontakt:
Balta je igrao stopera tako da nije izmisljanje pozicije.tabba77 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:50Znači treba opet eksperimentisati i izmišljati pozicije igračima? Zeljković i nekako na štoperu, ali Balta ne može nikako igrati tu.thebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:42Da, gdje bi u fazi napada zeljkovic(balta) bio osigurac na sredini a u fazi odbrane sluzio kao 3 stoper.f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:43
Lose tebi ide cuj Baltu i Zeljkovica staviti na stopera i jos Besima lijevo![]()
Fino odigrao protiv Posusja na toj poziciji.
-
- Kontakt:
Čak mislim da mu bolje lezi ta pozicija obzirom da nije dovoljno brz za veznog, a ima snagu i visinu za stopera. Plus danas su najtraženiji takvi stoperi koji mogu igrati u vezi i znaju igrati lopte sto je i bitno kad smo u posjedu loptejohntravolta123 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 16:00Balta je igrao stopera tako da nije izmisljanje pozicije.tabba77 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:50Znači treba opet eksperimentisati i izmišljati pozicije igračima? Zeljković i nekako na štoperu, ali Balta ne može nikako igrati tu.thebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:42
Da, gdje bi u fazi napada zeljkovic(balta) bio osigurac na sredini a u fazi odbrane sluzio kao 3 stoper.
NO FEAR
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:01Znam da su šanse ravne nuli, ali ja bi baš volio vidjeti Ivana Bašića u našem dresu. Ne mislim da je redovan u Rusiji, a odličan igrač.

Prošle godine sam ga gledao par puta u Orenburgu. Prekoristan igrač, ne staje, legao bi nam ko budali šamar..
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
johntravolta123 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 16:00Balta je igrao stopera tako da nije izmisljanje pozicije.tabba77 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:50Znači treba opet eksperimentisati i izmišljati pozicije igračima? Zeljković i nekako na štoperu, ali Balta ne može nikako igrati tu.thebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:42
Da, gdje bi u fazi napada zeljkovic(balta) bio osigurac na sredini a u fazi odbrane sluzio kao 3 stoper.
Ma pusti civila, vidis da je jedan od onih "pametnjakovica", u narodu poznatih - doktor za sve, glup ko qrac. Balta je bolji od svih trenutnih stopera koje imamo.