Naravno, sad bi mnogi da peru ruke, al u tako manjem mjestu da se ne zna ko šta i s kim, pogotovo za ovakvog lika...mada sad nije poželjno znati.alemsa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:06@bundes
Slazem se, samo sto nisi imao mogucnosti da gradis indentiet u full-u, ovo je relativno mlado/mal vremenski period.
Ma i opcenito, mozda ti imas poznanika, jarana koji nedo Bog pukne i napravi sra.nje, pa ce biti @shate pio kafu s njim 2015, otkud ces ti znati da ce puci, posebno se radi o manjem gradu gdje ga je vecina morala poznavati na ovaj ili onaj nacin.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:50Pa evo i kod nas u Sa, sve je to povezano, Hadžibajrić, Šmrk, Stojnić...
Lud je ko misli da ovi likovi nisu bez političkih leđa.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Koševo Zapad
Ti si iz Gradačca vidim. Sjetih se one objave od ovog ubice, gdje je u opis napisao kako je samo želio ljubav, ali qurve sve sjeba.še. Da li postoji šansa da je pod tim "qurve" mislio na ovu policajku koju je qarao? Ta mrka koja mu je i informacije o boravištu žene odala.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:35Pa sad "redovno" kao da su besties, ne. Ali da jesu - jesu.ASD je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:29Pa kao da su redovno pili kafu.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:27
O cemu se radi? Nisam to upratio. A Vukovicka je sljam ljudski, ne mozes mi nista ispricat da me iznenadi
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- VivaLaStella
- Kontakt:
Mislim da se iz nekog razloga to odnosilo na rahmetli Nizamu. Al haj znaj sta se vrti u toj bolesnoj glavi.IceTea je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:49Ti si iz Gradačca vidim. Sjetih se one objave od ovog ubice, gdje je u opis napisao kako je samo želio ljubav, ali qurve sve sjeba.še. Da li postoji šansa da je pod tim "qurve" mislio na ovu policajku koju je qarao? Ta mrka koja mu je i informacije o boravištu žene odala.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:35Pa sad "redovno" kao da su besties, ne. Ali da jesu - jesu.
Ne znam zasto bi prozivao nju, ako mu je ona pomagala
Kasnije cu postaviti par slika koje pojacavaju teoriju da je ubijen od strane policije/snajpera
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Samo pitam jeli se on mozda javljo na tu temu, ili jos samo brani bosnjake od Dodika I Vucica.For5o bio na otvsranju SFF.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:57Koga boli .... za Bakirom? Ako Bog da više nikad da ne bude dio nijedne vlasti. Ja pričam o trenutnima na vlasti.

Oprosti, ne mogu se sjetiti objave, ali zar nije sa ženom i djetetom tu sliku postavio? Meni je logično da je htio ljubav sa njom, a ne sa ovom kvazipolicajkom. U prilog tome ide i činjenica da je ženu proganjao, vjerovatno molio, pa poslije i tjerao da mu se vrati. Zašto bi htio ljubav sa ženom koja svjesno krši zakon i osim toga spava sa zauzetim muškarcem?VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:55Mislim da se iz nekog razloga to odnosilo na rahmetli Nizamu. Al haj znaj sta se vrti u toj bolesnoj glavi.IceTea je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:49Ti si iz Gradačca vidim. Sjetih se one objave od ovog ubice, gdje je u opis napisao kako je samo želio ljubav, ali qurve sve sjeba.še. Da li postoji šansa da je pod tim "qurve" mislio na ovu policajku koju je qarao? Ta mrka koja mu je i informacije o boravištu žene odala.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:35
Pa sad "redovno" kao da su besties, ne. Ali da jesu - jesu.
Kasnije cu postaviti par slika koje pojacavaju teoriju da je ubijen od strane policije/snajpera
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kako im dodick uvali karu na politickom nivou kroz ovaj tragican slucaj,samo **** majstore 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Staša Košarac je bio najveći zagovornik da državni nivo ne proglasi Dan žalosti
Supruga ministra Košarca objavila da je muž vara i da joj prijeti
"Prema pisanju medija, bivša supruga ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staše Košarca (SNSD) svjedočila je u julu pred pravosudnom komisijom za korupciju i opisala ekstenzivno fizičko i verbalno zlostavljanje Košarca prema njoj i njihovoj djeci. Ona je rekla da je dosljedno prijavljivala zlostavljanje vlastima RS-a, koje nikada nisu reagovale, te je skrenula pažnju na poteškoće sa kojima se suočavaju preživjele nasilja u porodici da dobiju pravdu ili zaštitu od vlasti"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
Baš će nešto Košarac, Nešić i kompanija poduzeti.
Samo je pitanje koji su im poeni bitni, ovi politički ili pak šovinistički.
Al može kad je u pitanju BiH.
I kaže jesmo li za saradnju

Samo je pitanje koji su im poeni bitni, ovi politički ili pak šovinistički.
Jer ne treba talasati kad je u pitanju Srbija.Kada je prije nekoliko mjeseci donošena odluka o proglašenju dana žalosti u BiH zbog masovnog ubistva u Srbiji, niko se nije protivio, kao što i nije trebao. Tada Košarac nije potezao pitanje kako Dan žalosti trebaju proglasiti entiteti.
Al može kad je u pitanju BiH.
I kaže jesmo li za saradnju

Koševo Zapad
Pa jes ga roknula murija, msm lik je bio spreman svakako da gine al je htio još kojeg policajca sa sobom povest i ovi ga preduhitrili + čovjek što mu je corke uvalio mu pomrsio računeVivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:55Mislim da se iz nekog razloga to odnosilo na rahmetli Nizamu. Al haj znaj sta se vrti u toj bolesnoj glavi.IceTea je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:49Ti si iz Gradačca vidim. Sjetih se one objave od ovog ubice, gdje je u opis napisao kako je samo želio ljubav, ali qurve sve sjeba.še. Da li postoji šansa da je pod tim "qurve" mislio na ovu policajku koju je qarao? Ta mrka koja mu je i informacije o boravištu žene odala.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:35
Pa sad "redovno" kao da su besties, ne. Ali da jesu - jesu.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- Marsal
- Kontakt:
Šta su ti uradili?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Konaković i Nikšić 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ubili su ga specijalci to je sigurno, vidio sam slike njegove s lica mjesta dok leži u automobilu mrtav.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ASD
- Kontakt:
Predsjednica suda u Gradačcu sve prebacuje na policiju.
Kaže da se nije mogla zabrana prilaska uvesti bez dokaza, a nije bilo ni izjava.
Kaže da se nije mogla zabrana prilaska uvesti bez dokaza, a nije bilo ni izjava.
- Marsal
- Kontakt:
Evo u Kiseljaku uhapšeno 8 policajaca, nedavno u Kaknju 16 što je ukupno 24 u samo dvije PS u ovolišnoj državici. Nedavno su u Zenici uhapšena 4 inapektora i 2 policajca, a prije godinu dana jedan je osuđen na dvije godine zatvora jer je šumokradicama i ilegalnim kopačima uglja dojavljivao položaj patrola po gradu
zauzvrat dobijao cvaju i flašu viskija.
Mi smo nepovratno pokvaren narod i nema više tog mehanizma i zakona koji će stat ovoj korupciji u kraj. Na to se ili treba naviknut i naučit plivat u tim vodama ili spakovat kofere.
It is what it is.

Mi smo nepovratno pokvaren narod i nema više tog mehanizma i zakona koji će stat ovoj korupciji u kraj. Na to se ili treba naviknut i naučit plivat u tim vodama ili spakovat kofere.
It is what it is.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Javlja mi drugarica, neki levat joj sinoć stavio nešto u piće, doduše dernečila je - ali opet budite oprezni i upozorite svoje rodice/prijateljice, nikad više seljačina u Sarajevu negu sada.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Cuj zar se i to slika i dijelibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:21Ubili su ga specijalci to je sigurno, vidio sam slike njegove s lica mjesta dok leži u automobilu mrtav.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ASD
- Kontakt:
Ovo su veoma pozitivne stvari.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:25Evo u Kiseljaku uhapšeno 8 policajaca, nedavno u Kaknju 16 što je ukupno 24 u samo dvije PS u ovolišnoj državici. Nedavno su u Zenici uhapšena 4 inapektora i 2 policajca, a prije godinu dana jedan je osuđen na dvije godine zatvora jer je šumokradicama i ilegalnim kopačima uglja dojavljivao položaj patrola po graduzauzvrat dobijao cvaju i flašu viskija.
It is what it is.
Policajci napokon vide da ne mogu kako hoće.
Neki od ovih u Kaknju su puštali kamione sa ugljem za nargilu ili par maraka na Premieru. Taj sa cvajom i viskijem je barem nešto i hajrovao.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:25Evo u Kiseljaku uhapšeno 8 policajaca, nedavno u Kaknju 16 što je ukupno 24 u samo dvije PS u ovolišnoj državici. Nedavno su u Zenici uhapšena 4 inapektora i 2 policajca, a prije godinu dana jedan je osuđen na dvije godine zatvora jer je šumokradicama i ilegalnim kopačima uglja dojavljivao položaj patrola po graduzauzvrat dobijao cvaju i flašu viskija.
It is what it is.

Sve je kod nas naopako. Policiju treba graditi od lokalnih stanica na gore, a ne obrnuto. Džaba vježbe, saradnje, pčke materine.. kad sitna šuga pušta kriminalce da orgijaju.
The saddest thing in life is wasted talent.
Dublja tematika na sabahu, identitet se gradi vremenom, to sto ti govoris je pohlepnost covjeka, koja se pretvorila u zavrtanje, zbog mogucnosti u vremenu i prostoru. Imas nacija sa izgradjenim identitetom pa vlada mito i korupcija (aka Latinska Amerika), krade i Svabo i Amer ali ne moze ofirno, prvo moras imati fukcionalnu drzavi da bi stao u kraj tome= da je bolje biti posten nego prevarant. Identitet (manjak istog) je to drugo sto si rekao (dodvoravanje itd.).Bundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:40Ima smisla za Kosovo. Kod nas je veći problem od tog nacionalnog prefiksa identiteta. Problem je u samom identitetu, šta bi on trebao predstavljati. Imaš ove krimose o kojima govori @Vensan kojima je identitet varati, krasti, ubijati i ići u džamiju. A s druge strane imaš i ove koji se stide svoje nacije i koji sve rade da se dodvore svakome. A naš identitet bi trebao biti poštenje, pomaganje, ljubav i briga prema svojoj domovini, prema svojoj naciji ali i svim drugim nacijama koje vole ovu državu. A bez stava te neće niko poštovati.alemsa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:28Povezan sa Albanijom, isto da 300k Kineza preseli u Jajce, dobije autonomiju/drzavu, i ti kazes vidi kako su izgradili indentitet. Mi i da smo imali, 600 godina okupacije/vladavine, ga je pomrsilo. Posebno zadnjih 100 godina, kad nisi imo pravo ni na naciju.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 avg 2023, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Tesko je razumiti tok misli nekoga ko je potpuno izgorio od kokaina i steroida. Sa jednom je bejagi htio ljubav, a drugu da guzi.IceTea je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:58Oprosti, ne mogu se sjetiti objave, ali zar nije sa ženom i djetetom tu sliku postavio? Meni je logično da je htio ljubav sa njom, a ne sa ovom kvazipolicajkom. U prilog tome ide i činjenica da je ženu proganjao, vjerovatno molio, pa poslije i tjerao da mu se vrati. Zašto bi htio ljubav sa ženom koja svjesno krši zakon i osim toga spava sa zauzetim muškarcem?VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:55Mislim da se iz nekog razloga to odnosilo na rahmetli Nizamu. Al haj znaj sta se vrti u toj bolesnoj glavi.IceTea je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:49
Ti si iz Gradačca vidim. Sjetih se one objave od ovog ubice, gdje je u opis napisao kako je samo želio ljubav, ali qurve sve sjeba.še. Da li postoji šansa da je pod tim "qurve" mislio na ovu policajku koju je qarao? Ta mrka koja mu je i informacije o boravištu žene odala.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.