Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Bundesliga post sezone 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kad se sjetim kako su se takmičili ko će prije u Bg otići, kad se sjetim ljigavog smrada Forte kako se 10x oglašava jer su nekom izbušene gume srpskih tablica u Sarajevu, 25x jer je neko napadnut na turniru. Jel se oglasio ijednom išta vezano za ovo ili samo podijelio nečiju objavu na FB? Smrad raspali
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ASD
- Kontakt:
Navodno su i političari jedne stranke pili često kafu s njim, čak i predsjednik opštinskog odbora.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:26
Izvini, al u Sarajevu se i takve stvari znaju.
Ako ćemo realno, policija se s njim kurvala odavno, pa nije eksplodiralo.
Nije se on kod policije vodio kao monstrum. Vjerovatno su mnogi sa njim i kafu pili.
nije da ga pravdam shvatam ti poentu i meni je supljator .. al sto bi se sad oglasio tad je bio premier Sa sad ministarstvo suplje baca bez rominga, voz do praga itd vjerujem stranka da se oglasila …baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:43Kad se sjetim kako su se takmičili ko će prije u Bg otići, kad se sjetim ljigavog smrada Forte kako se 10x oglašava jer su nekom izbušene gume srpskih tablica u Sarajevu, 25x jer je neko napadnut na turniru. Jel se oglasio ijednom išta vezano za ovo ili samo podijelio nečiju objavu na FB? Smrad raspali
- Shategabri
- Kontakt:
Pa evo i kod nas u Sa, sve je to povezano, Hadžibajrić, Šmrk, Stojnić...ASD je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:45Navodno su i političari jedne stranke pili često kafu s njim, čak i predsjednik opštinskog odbora.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:26
Nije se on kod policije vodio kao monstrum. Vjerovatno su mnogi sa njim i kafu pili.
Lud je ko misli da ovi likovi nisu bez političkih leđa.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Sta je sa Bakirom?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:43Kad se sjetim kako su se takmičili ko će prije u Bg otići, kad se sjetim ljigavog smrada Forte kako se 10x oglašava jer su nekom izbušene gume srpskih tablica u Sarajevu, 25x jer je neko napadnut na turniru. Jel se oglasio ijednom išta vezano za ovo ili samo podijelio nečiju objavu na FB? Smrad raspali
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koga boli .... za Bakirom? Ako Bog da više nikad da ne bude dio nijedne vlasti. Ja pričam o trenutnima na vlasti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- numanumaye22
- Kontakt:
Sve to stoji, ali dosta toga je zbog naseg drzavnog uredjenja i ko nas vodi. Pa ne zaboravi da su nasi politicari (a i mnogi narod) prije samo 2 godine otisli u Beograd da se vakcinisu. A otisli su jer im nasa drzava nije omogucila to tada, a ne zato sto gotive Beograd.scholsey je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:36Svaka čast brate.Bundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:32E pa to je kriza identiteta Bošnjaka. Bošnjak prvo gleda šta će misliti Amerikanac, Nijemac o njemu nego šta je dobro za njega, njegovu državu i sunarodnjake. Ovdje su se činjenice svakako izvrtale i izvrću se konstantno uz aminovanje međunarodne zajednice. Tako da nas ne bi trebalo biti briga šta misli ko o nama, mi znamo da smo dobri ljudi, da nam je istina na prvom mjestu i da ćemo pomoći svakome. Ako koga zanima kakvi smo, fino dođe u Bosnu i vidi sam. Neće nikome faliti dlaka s glave i pomoći će se koliko može. Zato ja ne volim ove tipove kao što su Bešlagić koji se ulizuje kome stigne, a pljuje po svome isto kako stigne. Niti je u Hrvatskoj sve bajno niti je ovdje sve katastrofalno. Takvi ljudi mogu imati milione, ali nemaju identiteta, on ne pripada nikome, Hrvati na njega gledaju kao mi na kućne ljubimce. I koliko je takvih po svijetu koji se ulizuju svakome, a niko ih ne šljivi nijedan posto i natjerali bi ih da zaborave na svoju državu, ljude, pretke.![]()
I prisjest će nam takav pristup. Opet..
@bundes
Slazem se, samo sto nisi imao mogucnosti da gradis indentiet u full-u, ovo je relativno mlado/mal vremenski period.
Slazem se, samo sto nisi imao mogucnosti da gradis indentiet u full-u, ovo je relativno mlado/mal vremenski period.
Ma i opcenito, mozda ti imas poznanika, jarana koji nedo Bog pukne i napravi sra.nje, pa ce biti @shate pio kafu s njim 2015, otkud ces ti znati da ce puci, posebno se radi o manjem gradu gdje ga je vecina morala poznavati na ovaj ili onaj nacin.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:50Pa evo i kod nas u Sa, sve je to povezano, Hadžibajrić, Šmrk, Stojnić...ASD je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:45Navodno su i političari jedne stranke pili često kafu s njim, čak i predsjednik opštinskog odbora.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:26
- VensanKasel
- Kontakt:
Bošnjak prvo gleda kako da zayebe Bošnjaka , pa tek ostalo .Bundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:32E pa to je kriza identiteta Bošnjaka. Bošnjak prvo gleda šta će misliti Amerikanac, Nijemac o njemu nego šta je dobro za njega, njegovu državu i sunarodnjake. Ovdje su se činjenice svakako izvrtale i izvrću se konstantno uz aminovanje međunarodne zajednice. Tako da nas ne bi trebalo biti briga šta misli ko o nama, mi znamo da smo dobri ljudi, da nam je istina na prvom mjestu i da ćemo pomoći svakome. Ako koga zanima kakvi smo, fino dođe u Bosnu i vidi sam. Neće nikome faliti dlaka s glave i pomoći će se koliko može. Zato ja ne volim ove tipove kao što su Bešlagić koji se ulizuje kome stigne, a pljuje po svome isto kako stigne. Niti je u Hrvatskoj sve bajno niti je ovdje sve katastrofalno. Takvi ljudi mogu imati milione, ali nemaju identiteta, on ne pripada nikome, Hrvati na njega gledaju kao mi na kućne ljubimce. I koliko je takvih po svijetu koji se ulizuju svakome, a niko ih ne šljivi nijedan posto i natjerali bi ih da zaborave na svoju državu, ljude, pretke.alemsa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:17Sta ih libo, napravili da mogu kako hoce a ti ne mozes. Da nisi izglaso bilo bi da su ugrozeni, da ne mogu nista pa ni za djecu od Bosnjaka, a on moze i ne mora libo ga. Napravili sebi takoBundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:09Jedno je ne biti kao oni, a drugo je biti glup ko qrac. Treba razgraničiti te dvije stvari.
Fascinantno je da je Bošnjaku veći problem tuđe dvorište nego svoje . Kada Bošnjak sredi svoje dvorište ( ako ikad ) , e onda može da postavlja neke uslove i da se nešto pita za tuđe dvorište .
Mogu li četnici i ustaše da yebu ovu državu bez prodanih balija ?
Naravno da ne može . Imali smo šansu poslije rata , tone i tone pomoći , narod spreman da radi i da se bori . Nismo je iskoristili .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VivaLaStella
- Kontakt:
Puca on vec 20 godina. Sad je samo eksplodirao.alemsa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:06@bundes
Ma i opcenito, mozda ti imas poznanika, jarana koji nedo Bog pukne i napravi sra.nje, pa ce biti @shate pio kafu s njim 2015, otkud ces ti znati da ce puci, posebno se radi o manjem gradu gdje ga je vecina morala poznavati na ovaj ili onaj nacin.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:50Pa evo i kod nas u Sa, sve je to povezano, Hadžibajrić, Šmrk, Stojnić...
Koji su pili kafu s njim tada, isto kao i da piju dan danas. Nema mnogo razlike. Sto kazes, znali su ko je i sta je
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Imao si jašta, pogledaj kako Kosovari već imaju izgrađen identitet.
Ti pričaš o jednoj grupaciji koja se naziva Bošnjacima, a većinom su u jednoj stranci, nije teško pogoditi u kojoj. Nije znak jednakosti između Bošnjaka i SDA.VensanKasel je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:08Bošnjak prvo gleda kako da zayebe Bošnjaka , pa tek ostalo .
Fascinantno je da je Bošnjaku veći problem tuđe dvorište nego svoje . Kada Bošnjak sredi svoje dvorište ( ako ikad ) , e onda može da postavlja neke uslove i da se nešto pita za tuđe dvorište .
Mogu li četnici i ustaše da yebu ovu državu bez prodanih balija ?
Naravno da ne može . Imali smo šansu poslije rata , tone i tone pomoći , narod spreman da radi i da se bori . Nismo je iskoristili .
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- ASD
- Kontakt:
Jel istina za predsjednika im stranke u Gradačcu? A i zastupnicu L.V. vidim prozivaju po netu.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:13Puca on vec 20 godina. Sad je samo eksplodirao.alemsa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:06@bundes
Ma i opcenito, mozda ti imas poznanika, jarana koji nedo Bog pukne i napravi sra.nje, pa ce biti @shate pio kafu s njim 2015, otkud ces ti znati da ce puci, posebno se radi o manjem gradu gdje ga je vecina morala poznavati na ovaj ili onaj nacin.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:50
Pa evo i kod nas u Sa, sve je to povezano, Hadžibajrić, Šmrk, Stojnić...
Koji su pili kafu s njim tada, isto kao i da piju dan danas. Nema mnogo razlike. Sto kazes, znali su ko je i sta je
Ti trenuci kolektivnog ludila po meni nisu relevantni za ovu diskusiju.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:05Sve to stoji, ali dosta toga je zbog naseg drzavnog uredjenja i ko nas vodi. Pa ne zaboravi da su nasi politicari (a i mnogi narod) prije samo 2 godine otisli u Beograd da se vakcinisu. A otisli su jer im nasa drzava nije omogucila to tada, a ne zato sto gotive Beograd.scholsey je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:36Svaka čast brate.Bundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:32E pa to je kriza identiteta Bošnjaka. Bošnjak prvo gleda šta će misliti Amerikanac, Nijemac o njemu nego šta je dobro za njega, njegovu državu i sunarodnjake. Ovdje su se činjenice svakako izvrtale i izvrću se konstantno uz aminovanje međunarodne zajednice. Tako da nas ne bi trebalo biti briga šta misli ko o nama, mi znamo da smo dobri ljudi, da nam je istina na prvom mjestu i da ćemo pomoći svakome. Ako koga zanima kakvi smo, fino dođe u Bosnu i vidi sam. Neće nikome faliti dlaka s glave i pomoći će se koliko može. Zato ja ne volim ove tipove kao što su Bešlagić koji se ulizuje kome stigne, a pljuje po svome isto kako stigne. Niti je u Hrvatskoj sve bajno niti je ovdje sve katastrofalno. Takvi ljudi mogu imati milione, ali nemaju identiteta, on ne pripada nikome, Hrvati na njega gledaju kao mi na kućne ljubimce. I koliko je takvih po svijetu koji se ulizuju svakome, a niko ih ne šljivi nijedan posto i natjerali bi ih da zaborave na svoju državu, ljude, pretke.![]()
I prisjest će nam takav pristup. Opet..
I državno uređenje i vlastodržsci su upravo posljedica ovoga o čemu momak piše. Da se razmišlja kao što se ne razmišlja i jedno i drugo je moglo (vjerujem da još uvijek može) biti u korist Bošnjaka. Iako nam komšije nisu zlatne, najveći problem je u nama. Nismo svjesni koliko je bitno imati izgrađenu takvu vrstu identiteta.
The saddest thing in life is wasted talent.
- VivaLaStella
- Kontakt:
O cemu se radi? Nisam to upratio. A Vukovicka je sljam ljudski, ne mozes mi nista ispricat da me iznenadiASD je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:25Jel istina za predsjednika im stranke u Gradačcu? A i zastupnicu L.V. vidim prozivaju po netu.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:13Puca on vec 20 godina. Sad je samo eksplodirao.alemsa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:06@bundes
Ma i opcenito, mozda ti imas poznanika, jarana koji nedo Bog pukne i napravi sra.nje, pa ce biti @shate pio kafu s njim 2015, otkud ces ti znati da ce puci, posebno se radi o manjem gradu gdje ga je vecina morala poznavati na ovaj ili onaj nacin.
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Povezan sa Albanijom, isto da 300k Kineza preseli u Jajce, dobije autonomiju/drzavu, i ti kazes vidi kako su izgradili indentitet. Mi i da smo imali, 600 godina okupacije/vladavine, ga je pomrsilo. Posebno zadnjih 100 godina, kad nisi imo pravo ni na naciju.Bundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:19
Imao si jašta, pogledaj kako Kosovari već imaju izgrađen identitet.
- ASD
- Kontakt:
Pa kao da su redovno pili kafu.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:27O cemu se radi? Nisam to upratio. A Vukovicka je sljam ljudski, ne mozes mi nista ispricat da me iznenadiASD je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:25Jel istina za predsjednika im stranke u Gradačcu? A i zastupnicu L.V. vidim prozivaju po netu.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:13
Puca on vec 20 godina. Sad je samo eksplodirao.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa sad "redovno" kao da su besties, ne. Ali da jesu - jesu.ASD je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:29Pa kao da su redovno pili kafu.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:27O cemu se radi? Nisam to upratio. A Vukovicka je sljam ljudski, ne mozes mi nista ispricat da me iznenadi
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Ima smisla za Kosovo. Kod nas je veći problem od tog nacionalnog prefiksa identiteta. Problem je u samom identitetu, šta bi on trebao predstavljati. Imaš ove krimose o kojima govori @Vensan kojima je identitet varati, krasti, ubijati i ići u džamiju. A s druge strane imaš i ove koji se stide svoje nacije i koji sve rade da se dodvore svakome. A naš identitet bi trebao biti poštenje, pomaganje, ljubav i briga prema svojoj domovini, prema svojoj naciji ali i svim drugim nacijama koje vole ovu državu. A bez stava te neće niko poštovati.alemsa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 14:28Povezan sa Albanijom, isto da 300k Kineza preseli u Jajce, dobije autonomiju/drzavu, i ti kazes vidi kako su izgradili indentitet. Mi i da smo imali, 600 godina okupacije/vladavine, ga je pomrsilo. Posebno zadnjih 100 godina, kad nisi imo pravo ni na naciju.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.