Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BenWhite
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la BenWhite » 14 avg 2023, 12:58

slika

**** majku, ovi forumaši sa klixa nisu dobri sa glavom. Tamo policija ima svaki dan posla.
41:34

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 avg 2023, 12:59

Cekamo sad pismo osude OHRa I Americke ambasade I imamo bingo

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 avg 2023, 13:00

feniksptica je napisao/la:
14 avg 2023, 12:37
Dobar Srbin je.....
Dobar... A mrtav vlah je dobar vlah.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 avg 2023, 13:03

Mi uvijek i u svakoj situaciji trebamo pokazivati da nismo isti kao taj sumrak civilizacije. Apsolutno nikad i nigdje se ne trebamo izjednacavati s njima i ponasati se kako se oni ponasaju. Najveci poraz naseg naroda bi bio da spadnemo na njihov nivo, to si nikad ne smijemo dopustiti.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 avg 2023, 13:03

Ima li većih dušmana od ove trojke? Šta su nam ljudi uradili u ovako kratkom periodu :tokralju:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 14 avg 2023, 13:06

Jednog sveži u vreću, stavi ga pod stol i udaraj ga nogom, a sa drugim jedi i pij za stolom - obojica će ti isto misliti.

Budala je ko ovoga nije svjestan.
The saddest thing in life is wasted talent.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 avg 2023, 13:07

Epidaurus je napisao/la:
14 avg 2023, 13:03
Mi uvijek i u svakoj situaciji trebamo pokazivati da nismo isti kao taj sumrak civilizacije. Apsolutno nikad i nigdje se ne trebamo izjednacavati s njima i ponasati se kako se oni ponasaju. Najveci poraz naseg naroda bi bio da spadnemo na njihov nivo, to si nikad ne smijemo dopustiti.
U pravu si, ali ti ponestane obraza (okreni drugi obraz terminologija), pa ispadnes previse mekan pa predje u gazenje/prcanje.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2023, 13:09

Jedno je ne biti kao oni, a drugo je biti glup ko qrac. Treba razgraničiti te dvije stvari.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 14 avg 2023, 13:14

Treba ukinuti dan žalosti kod nas i ne baratati tim pojmom.
Svaki dan proveden ovdje i među ovim ljudima je žalosta.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 14 avg 2023, 13:16

Ovim odlukama samo pisaju po zrtvama jbt. Gamad

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 avg 2023, 13:17

Bundesliga je napisao/la:
14 avg 2023, 13:09
Jedno je ne biti kao oni, a drugo je biti glup ko qrac. Treba razgraničiti te dvije stvari.
Sta ih libo, napravili da mogu kako hoce a ti ne mozes. Da nisi izglaso bilo bi da su ugrozeni, da ne mogu nista pa ni za djecu od Bosnjaka, a on moze i ne mora libo ga. Napravili sebi tako

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 avg 2023, 13:21

Niksicu je draze za Beograd izglasati jer se on svakako stidi sto je Bosnjak. On misli ako je manje Bosnjak da ce ga vise voliti, a on je njima balija ko balija.
On pojuri sto prije ako sta treba kako bi pokazao da je dobar, a zauzvrat dobije kurcinu.

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 14 avg 2023, 13:24

Možemo i mi u vijeću ministara kako hoćemo. Kakve veze smo mi imali sa beogradskom tragedijom i kakve to veze ima sa nama da proglašavamo dan žalosti? Ta odluka je bila čisto dupeuvlakačka zarad koalicije sa Dodikom a ne zarad žrtava.

Sa druge strane, Dodiku trojka ne treba i on radi na svom planu razvlašćenja države gdje god je moguće pa čak i u ovakvim situacijama. Slijepci iz trojke će nastaviti sa svojom kompromisnom politikom dok se ne dođe do zida. A zid je blizu.
41:34

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 avg 2023, 13:25

Ne sikirajte se, vide ovo sve zapadni prijatelji i ostali, kako kažu naši liberali :urnebes:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 avg 2023, 13:27

Znači fuj, yebem i Košarcu i Nešiću sve i živo i mrtvo. Doći će maca na vratanca kad tad

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2023, 13:32

alemsa je napisao/la:
14 avg 2023, 13:17
14 avg 2023, 13:09
Sta ih libo, napravili da mogu kako hoce a ti ne mozes. Da nisi izglaso bilo bi da su ugrozeni, da ne mogu nista pa ni za djecu od Bosnjaka, a on moze i ne mora libo ga. Napravili sebi tako
E pa to je kriza identiteta Bošnjaka. Bošnjak prvo gleda šta će misliti Amerikanac, Nijemac o njemu nego šta je dobro za njega, njegovu državu i sunarodnjake. Ovdje su se činjenice svakako izvrtale i izvrću se konstantno uz aminovanje međunarodne zajednice. Tako da nas ne bi trebalo biti briga šta misli ko o nama, mi znamo da smo dobri ljudi, da nam je istina na prvom mjestu i da ćemo pomoći svakome. Ako koga zanima kakvi smo, fino dođe u Bosnu i vidi sam. Neće nikome faliti dlaka s glave i pomoći će se koliko može. Zato ja ne volim ove tipove kao što su Bešlagić koji se ulizuje kome stigne, a pljuje po svome isto kako stigne. Niti je u Hrvatskoj sve bajno niti je ovdje sve katastrofalno. Takvi ljudi mogu imati milione, ali nemaju identiteta, on ne pripada nikome, Hrvati na njega gledaju kao mi na kućne ljubimce. I koliko je takvih po svijetu koji se ulizuju svakome, a niko ih ne šljivi nijedan posto i natjerali bi ih da zaborave na svoju državu, ljude, pretke.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 avg 2023, 13:34

14 avg 2023, 13:32
E pa to je kriza identiteta Bošnjaka. Bošnjak prvo gleda šta će misliti Amerikanac, Nijemac o njemu nego šta je dobro za njega, njegovu državu i sunarodnjake. Ovdje su se činjenice svakako izvrtale i izvrću se konstantno uz aminovanje međunarodne zajednice. Tako da nas ne bi trebalo biti briga šta misli ko o nama, mi znamo da smo dobri ljudi, da nam je istina na prvom mjestu i da ćemo pomoći svakome. Ako koga zanima kakvi smo, fino dođe u Bosnu i vidi sam. Neće nikome faliti dlaka s glave i pomoći će se koliko može. Zato ja ne volim ove tipove kao što su Bešlagić koji se ulizuje kome stigne, a pljuje po svome isto kako stigne. Niti je u Hrvatskoj sve bajno niti je ovdje sve katastrofalno. Takvi ljudi mogu imati milione, ali nemaju identiteta, on ne pripada nikome, Hrvati na njega gledaju kao mi na kućne ljubimce. I koliko je takvih po svijetu koji se ulizuju svakome, a niko ih ne šljivi nijedan posto i natjerali bi ih da zaborave na svoju državu, ljude, pretke.
:salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 avg 2023, 13:35

Kakva je ovo sad budaletina u Banovicima sto je pucala na djecu?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 14 avg 2023, 13:36

14 avg 2023, 13:32
Svaka čast brate. :salut:

I prisjest će nam takav pristup. Opet..
The saddest thing in life is wasted talent.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.