**** majku, ovi forumaši sa klixa nisu dobri sa glavom. Tamo policija ima svaki dan posla.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobar... A mrtav vlah je dobar vlah.
U pravu si, ali ti ponestane obraza (okreni drugi obraz terminologija), pa ispadnes previse mekan pa predje u gazenje/prcanje.Epidaurus je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:03Mi uvijek i u svakoj situaciji trebamo pokazivati da nismo isti kao taj sumrak civilizacije. Apsolutno nikad i nigdje se ne trebamo izjednacavati s njima i ponasati se kako se oni ponasaju. Najveci poraz naseg naroda bi bio da spadnemo na njihov nivo, to si nikad ne smijemo dopustiti.
Sta ih libo, napravili da mogu kako hoce a ti ne mozes. Da nisi izglaso bilo bi da su ugrozeni, da ne mogu nista pa ni za djecu od Bosnjaka, a on moze i ne mora libo ga. Napravili sebi takoBundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:09Jedno je ne biti kao oni, a drugo je biti glup ko qrac. Treba razgraničiti te dvije stvari.
E pa to je kriza identiteta Bošnjaka. Bošnjak prvo gleda šta će misliti Amerikanac, Nijemac o njemu nego šta je dobro za njega, njegovu državu i sunarodnjake. Ovdje su se činjenice svakako izvrtale i izvrću se konstantno uz aminovanje međunarodne zajednice. Tako da nas ne bi trebalo biti briga šta misli ko o nama, mi znamo da smo dobri ljudi, da nam je istina na prvom mjestu i da ćemo pomoći svakome. Ako koga zanima kakvi smo, fino dođe u Bosnu i vidi sam. Neće nikome faliti dlaka s glave i pomoći će se koliko može. Zato ja ne volim ove tipove kao što su Bešlagić koji se ulizuje kome stigne, a pljuje po svome isto kako stigne. Niti je u Hrvatskoj sve bajno niti je ovdje sve katastrofalno. Takvi ljudi mogu imati milione, ali nemaju identiteta, on ne pripada nikome, Hrvati na njega gledaju kao mi na kućne ljubimce. I koliko je takvih po svijetu koji se ulizuju svakome, a niko ih ne šljivi nijedan posto i natjerali bi ih da zaborave na svoju državu, ljude, pretke.alemsa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:17Sta ih libo, napravili da mogu kako hoce a ti ne mozes. Da nisi izglaso bilo bi da su ugrozeni, da ne mogu nista pa ni za djecu od Bosnjaka, a on moze i ne mora libo ga. Napravili sebi takoBundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:09Jedno je ne biti kao oni, a drugo je biti glup ko qrac. Treba razgraničiti te dvije stvari.
Bundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:32E pa to je kriza identiteta Bošnjaka. Bošnjak prvo gleda šta će misliti Amerikanac, Nijemac o njemu nego šta je dobro za njega, njegovu državu i sunarodnjake. Ovdje su se činjenice svakako izvrtale i izvrću se konstantno uz aminovanje međunarodne zajednice. Tako da nas ne bi trebalo biti briga šta misli ko o nama, mi znamo da smo dobri ljudi, da nam je istina na prvom mjestu i da ćemo pomoći svakome. Ako koga zanima kakvi smo, fino dođe u Bosnu i vidi sam. Neće nikome faliti dlaka s glave i pomoći će se koliko može. Zato ja ne volim ove tipove kao što su Bešlagić koji se ulizuje kome stigne, a pljuje po svome isto kako stigne. Niti je u Hrvatskoj sve bajno niti je ovdje sve katastrofalno. Takvi ljudi mogu imati milione, ali nemaju identiteta, on ne pripada nikome, Hrvati na njega gledaju kao mi na kućne ljubimce. I koliko je takvih po svijetu koji se ulizuju svakome, a niko ih ne šljivi nijedan posto i natjerali bi ih da zaborave na svoju državu, ljude, pretke.
Svaka čast brate.Bundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:32E pa to je kriza identiteta Bošnjaka. Bošnjak prvo gleda šta će misliti Amerikanac, Nijemac o njemu nego šta je dobro za njega, njegovu državu i sunarodnjake. Ovdje su se činjenice svakako izvrtale i izvrću se konstantno uz aminovanje međunarodne zajednice. Tako da nas ne bi trebalo biti briga šta misli ko o nama, mi znamo da smo dobri ljudi, da nam je istina na prvom mjestu i da ćemo pomoći svakome. Ako koga zanima kakvi smo, fino dođe u Bosnu i vidi sam. Neće nikome faliti dlaka s glave i pomoći će se koliko može. Zato ja ne volim ove tipove kao što su Bešlagić koji se ulizuje kome stigne, a pljuje po svome isto kako stigne. Niti je u Hrvatskoj sve bajno niti je ovdje sve katastrofalno. Takvi ljudi mogu imati milione, ali nemaju identiteta, on ne pripada nikome, Hrvati na njega gledaju kao mi na kućne ljubimce. I koliko je takvih po svijetu koji se ulizuju svakome, a niko ih ne šljivi nijedan posto i natjerali bi ih da zaborave na svoju državu, ljude, pretke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.