Ja mislio ovo Memphis Depay

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja mislio ovo Memphis Depay
top sredina zeljkovic, buljubasic, vrancic. Vrancic bi imao 3 lopte min. za Renana, uspio bi je provuci. U takvoj postavci bi i Balta dobar bio na stoperu. Da li uz Traku ili Besima? Mulalic desno. Radovic lijevoboki86 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:48Protiv tuzle bi samo upario gavija sa zeljkovicem, da budemo trkacki jaci u sredini. Gavi nek bude zadnji vezni, zeljkovic malo defanzivnija osmica, vrancica ofanzivnija osmica. Ova dvojica mogu trcanjem pokriti vise prostor iza vrancica, da on ima vise slobode prema naprijed.
Trebali smo ovog Caiceda dovesti, taman od ovih turskih paraboki86 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:48Protiv tuzle bi samo upario gavija sa zeljkovicem, da budemo trkacki jaci u sredini. Gavi nek bude zadnji vezni, zeljkovic malo defanzivnija osmica, vrancica ofanzivnija osmica. Ova dvojica mogu trcanjem pokriti vise prostor iza vrancica, da on ima vise slobode prema naprijed.
Petak u pola 4 garant
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:39Prošlu utakmicu je išlo relativno ok, i ludo je očekivati da pravi Simon neke velike promjene. Po mojim procjenama moguće da ćemo krenuti ovako:
———————-Šahinović
Began—-Šerbečić—Balta—Radović
———Vrančić—————Buljubašić
————-———Mustafić————
Kyeremeh——Oliveira——Ziljkić
Radović potencijalno na beku ako uopšte ostaje kod nas. Ako ne, onda prije da će Durak ostati na beku nego što će “baciti u vatru” Kapetanovića.
Bolan ja gostujućih tekmi imam ko ti domaćih.. mogu mislit kakva se faca krije iza nika...to rodjak nek si mi rekao da ne znam debilu pitarskimosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 06:29Nek si nam objasnioSarajevo moze sa svakim,juniore da izvedemo mozemo i moramo uvijek ici na pobijede,tesko je to vama da shvatite jer pratite Sarajevo 2 mjeseca ili ste simpatizeri kona
samo da ne bude cetvrtak u oko 15h
Dogane jesi li to tithebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:10----------------‐----Rogic---------------
------Zeljkovic--Balta--Serbecic
-Mulalic-----Buljubasic-----Vrancic--‐--Durakovic
--Kyremeh-----------Oliveira-------------Ziljkic
Po meni je ovo najbolje sto mozemo izvesti, s tim da Balta ili Zeljkovic ulaze u sredinu.
Tek smo nayebali kad krenu ostale lige, plus ostali sportovi koje Arena prenosi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:37Umjesto da sve rade da se popravi posjeta na stadionima oni rade kontra
Rekao sam relativno, i tako nekako i jeste bilo, daleko od kvalitetnog, ali nije ni teški užas bio. Slažem se da ima još kvalitetnih igrača, međutim pitanje je koliko će se usuditi ekspermentisati. Ja vjerujem da će biti jedna do dvije promjene u odbrani, i jedna u vezi. Ostalo isto.thebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:36GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:39Prošlu utakmicu je išlo relativno ok, i ludo je očekivati da pravi Simon neke velike promjene. Po mojim procjenama moguće da ćemo krenuti ovako:
———————-Šahinović
Began—-Šerbečić—Balta—Radović
———Vrančić—————Buljubašić
————-———Mustafić————
Kyeremeh——Oliveira——Ziljkić
Radović potencijalno na beku ako uopšte ostaje kod nas. Ako ne, onda prije da će Durak ostati na beku nego što će “baciti u vatru” Kapetanovića.
Ma daleko je ono bilo od ok, treba isprobati i druge igrace, koji imaju kvalitet kao sto su Mulalic, Avramovski, Soldo...
Znamo svi da imaju kvalitet, to sto nisu u formi ne mora znaciti da ih treba otpisati, pogotovo ne Mulalica koji je odlican igrac, nase dijete i jedan od najboljih bekova koje smo imali u zadnjih nekoliko godina.
Jel to pokusavas ispast smijesan ili sta ?f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:41Dogane jesi li to tithebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:10----------------‐----Rogic---------------
Po meni je ovo najbolje sto mozemo izvesti, s tim da Balta ili Zeljkovic ulaze u sredinu.![]()
Da, tako je Dogan isto postavio pa znamo kako se zavrsilo.thebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:55Jel to pokusavas ispast smijesan ili sta ?f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:41Dogane jesi li to tithebain666 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:10----------------‐----Rogic---------------
Po meni je ovo najbolje sto mozemo izvesti, s tim da Balta ili Zeljkovic ulaze u sredinu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, misstianopenaldo, N3R3D, riki46, rimljanin90 i 70 gostiju.