FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Teško da mi možemo do pobjede protiv Tuzle, ljudi trče drama
Bod je uspjeh nažalost
Bod je uspjeh nažalost
-
- Kontakt:
Nek si nam objasnio

- napoleon72
- Kontakt:
Ako vec toliko forsiras pricu "svi na svojim pozicijama", ovdje ti odmah Vrancic nije na svojoj prirodnoj poziciji. Znaci ne valja ni to.Lucas je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:22Tako je Jakirovic uradio u Zrinjskom (a Rendulic nastavio), najbolje sto imas poredaš na njihove pozicije i pustiš ih da igraju, mijenjaš samo u slučaju kartona i povreda.Daj Bože da taj sastav Rožman izvede ikada.belosevic23 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:14Volio bih ovo vidjet makar i na treningu:
Rogic
Mulalic(u21)-Serbecic-Soldo-Radovic
Zeljkovic-Vrancic
Kyeremeh-Avram-Ziljkic
Oliveira
Ne znam samo mozel zbog broja stranaca
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- AngelDiMaria
- Kontakt:
otisla ajla, odmah se termini poremetili...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
debilu bolje nekad nista ne napisatiPitar6785 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 23:21Beus Vici podojkio kitu i sad moze do odgodi 30% utakmica citavog prvenstva. Teska glupost..
Kakav je zrinjski klub koji mora da odgadja sve moguce tekme, ti isto da smo mi sad trazili odgadjanje sa posusjem i kitom city jer su nam igraci u losem psihickom stanju i tek nam je trener doso, dajte nam 5 kola da odgodimo da nam se trener adaptira..
Cuj sloboda igra u sibotu kita city u ponedeljak. Valjda premijer liga ima prednost nasprem 2 lige…
Jel ko gledo ovu utakmicu izmedju ubica i sise, kaki su ovi iz srebrenice mozemol uzet 3 bobe
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
10/10 tim. Eventualno Balta na štoperu mjesto Solde ali to je i po meni najjači tim kog imamo.belosevic23 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:14Volio bih ovo vidjet makar i na treningu:
Rogic
Mulalic(u21)-Serbecic-Soldo-Radovic
Zeljkovic-Vrancic
Kyeremeh-Avram-Ziljkic
Oliveira
Ne znam samo mozel zbog broja stranaca
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kretenu sta fali braći iz Srebrenice? Nije ni čudo da smo u qrcu kad vam je država od Baščaršije do cvile
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vjerujem u dobru pripremu Simona i njegovog SŠ, 3 boda ne bi trebala doći u pitanje. Samo pripaziti na Irfana Hadžića i Mehanovića. I treba reći Duraku( ili ako bude neko drugi igrao lijevo krilo ) da ne izlazi previsoko i ne ostavlja previše prostora Nukiću.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljudi čitavu utakmicu na dva načina naoadali.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2023, 10:37Vjerujem u dobru pripremu Simona i njegovog SŠ, 3 boda ne bi trebala doći u pitanje. Samo pripaziti na Irfana Hadžića i Mehanovića. I treba reći Duraku( ili ako bude neko drugi igrao lijevo krilo ) da ne izlazi previsoko i ne ostavlja previše prostora Nukiću.
1. Bekovi ili krila ubacivaju na Hadžića
2. Dođu do nekih 20m i pucaju na gol
Mislim da će biti baš tvrda utakmica, treba li bi Durakovića na klupi ostaviti ovu utakmicu strah me da se neće rupa zatvoriti ako se na vrijeme ne vrati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Mislim da ovaj čiko i nama videe uređuje
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Vrlo bitna utakmica u Tuzli i u bodovnom smislu i zbog mira u kući. Svaka pobjeda je značajna, ali sa tri boda u Tuzli ušli bi u mini seriju, a potom imamo Velež kući pred otprilike 10.000 ljudi i GOŠK na strani, potom slijedi pauza od dvije sedmice za pripremu utakmice protiv Zrinjskog. Utakmicu po utakmicu neutralisali bi kiks iz prvog kola.
-
- Kontakt:
----------------‐----Rogic---------------
------Zeljkovic--Balta--Serbecic
-Mulalic-----Buljubasic-----Vrancic--‐--Durakovic
--Kyremeh-----------Oliveira-------------Ziljkic
Po meni je ovo najbolje sto mozemo izvesti, s tim da Balta ili Zeljkovic ulaze u sredinu.
------Zeljkovic--Balta--Serbecic
-Mulalic-----Buljubasic-----Vrancic--‐--Durakovic
--Kyremeh-----------Oliveira-------------Ziljkic
Po meni je ovo najbolje sto mozemo izvesti, s tim da Balta ili Zeljkovic ulaze u sredinu.
Bolji je Šahinović od Rogića.
-
- Kontakt:
Mislim da nece puno mjenjati u odnosu na sastav s Posušjem dobili smo 3:0 sto bi mjenjao golmana ili 4-5 igraca. Mozda moze biti izmjena Trako - Besim i još jedna
-
- Kontakt:
Obično tako bude nakon pobjede, ali kao sto kazes vjerujem da će traku i mozda jednog beka da zamijenibordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:24Mislim da nece puno mjenjati u odnosu na sastav s Posušjem dobili smo 3:0 sto bi mjenjao golmana ili 4-5 igraca. Mozda moze biti izmjena Trako - Besim i još jedna
NO FEAR
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prošlu utakmicu je išlo relativno ok, i ludo je očekivati da pravi Simon neke velike promjene. Po mojim procjenama moguće da ćemo krenuti ovako:
———————-Šahinović
Began—-Šerbečić—Balta—Radović
———Vrančić—————Buljubašić
————-———Mustafić————
Kyeremeh——Oliveira——Ziljkić
Radović potencijalno na beku ako uopšte ostaje kod nas. Ako ne, onda prije da će Durak ostati na beku nego što će “baciti u vatru” Kapetanovića.
———————-Šahinović
Began—-Šerbečić—Balta—Radović
———Vrančić—————Buljubašić
————-———Mustafić————
Kyeremeh——Oliveira——Ziljkić
Radović potencijalno na beku ako uopšte ostaje kod nas. Ako ne, onda prije da će Durak ostati na beku nego što će “baciti u vatru” Kapetanovića.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Protiv tuzle bi samo upario gavija sa zeljkovicem, da budemo trkacki jaci u sredini. Gavi nek bude zadnji vezni, zeljkovic malo defanzivnija osmica, vrancica ofanzivnija osmica. Ova dvojica mogu trcanjem pokriti vise prostor iza vrancica, da on ima vise slobode prema naprijed.