Imat će Bayern problem dok god ovo bude svaljivao na praznovjerja tipa "Harry Kane prokletstvo". Vidi se već neko vrijeme da ovo ne liči na onaj Bayern i gubitak Bundeslige neće iznenaditi ako se nastavi ovako, ali i u tom slučaju bi se neko pozivao na praznovjerja. Ovaj Tuchelov sistem mi se nikako ne sviđa, imao je alibi do sad ali više nema. Ljudi se pitaju je li do Tuchela ili igrača, a jasno je da je i jedno i drugo u pitanju.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:04Haj kaže Kane dodji u Minhen, da osvojiš koji trofej, da ti vitrina sa trofejima ne bude prazna...
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ispast ce na kraju da su oni sve kod sebe poremetili sa dovodjenjem Tuchela, jer Naglesman kakav je god bio, imao je rezultate.ledar je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:14U bayi fali prvo kemije - igrači igraju za sebe a ne za momčad, i drugo brzine u tranziciji - igra se na postavljenu momčad pa krila/bekovi ne mogu napravit višak. Ovo zazivanje novih igrača je licemjerno - pa ako ko ima super momčad onda je to bayo. Onda bi leipzig ili dortmund isto mogli reći da njima fali 5 novih boljih igrača da unaprijede igru. Trener igra sa onim što ima i postavlja igru/taktiku tako da ima najveće šanse za dobitak, vrlo jednostavno. Ne mora imat 11 supermena da bi dobio utakmicu.
Onda njega sutnes nogom u gujcu, dovedes Tuchela da unaprijedi vec ustimanu masinu, a ispade da sa njim Bajern ne igra kako se ocekuje.
Je li do onoga sto bi Ameri rekli - karma ili je nesto drugo, ko zna, samo za sad TT ne isporucuje ono sto se od njega ocekivalo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Na papiru i po brojkama s TM-a Bayern je top. Ali realnost je da im je golman ozljeđen, neki poput Mullera su ostarili, a kadar je pun precijenjenih igrača, od kojih je dio usto i primadona pizdeki (prvenstveno mislim na gmaza Sanea i Kommischa, a onda i još neke poput Goretzke, Daviesa...).
Potpisom Kanea svrstase forumasi tj simpatizeri baye sdbe u prva dva favorita za LP.
I onda dodje leipzig i reality check
I onda dodje leipzig i reality check
kraljttbvb je napisao/la: ↑13 avg 2023, 06:42Ispast ce na kraju da su oni sve kod sebe poremetili sa dovodjenjem Tuchela, jer Naglesman kakav je god bio, imao je rezultate.
Koje crne rezultate, pa bilo bi sve isto i da je ostao, on se za razliku od Tuchela trudio i mijenjao ali džabe to kad te igrači ne jebu 5% pogotovo kad im povlađuješ. Tuchel je došao i očekuje da će ovi igrati a njih baš boli **** i za njega i za igru.
Sto nema stranice kupa?
Spektakularna utakmica na nivou Prwmijer lige Biah izmedju Essena i HSVa, trenutno 3:3.
Spektakularna utakmica na nivou Prwmijer lige Biah izmedju Essena i HSVa, trenutno 3:3.
Kao sto rekoh, Leipzig ozbiljniji klub od Dortmunda. Dosli sa jasnim planom, odigrali hrabro i muski i 2. put zaredom klepnuli Bayu na sred Allianz Arene.
Crno-zuti bi vec prije utakmice skinuli gace i primili cetvorku kao uvijek.
Crno-zuti bi vec prije utakmice skinuli gace i primili cetvorku kao uvijek.
-
- Kontakt:
Kobasicari ko kobasicari , za svaku njihovu blamazu krive BvB , nigdje veze!!
Prije vas je lazna borusija redovno gu*ila , sada Marco Rose sa konzervama vas redovno tambura na Allianz Areni .

Posljednji post prije povratka
eaglebvb09 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 18:15Ma neka idu u pizdu materinu i watzke i khel i terzic !!
Da imaju ista ljudsko u sebi momentalno bi sva trojica podnjeli ostavku !!
Jebote drzis najboljeg igraca na klupi da ga sacuvas od povrede , da ga lakse utaliti Realu!!
Nema tu ni k od kluba ugasite se losers , stavite katanac.
Pleme vam ****
-
- Kontakt:
Ti druze ocito ne kapiras pricu , priznaj da vas Rose gu*i redovno , poenta je bila bayern i leipzig , a ti ubacujes u pricu BvB , nigdje veze.Lewy21 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:42Posljednji post prije povratka
eaglebvb09 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 18:15Ma neka idu u pizdu materinu i watzke i khel i terzic !!
Da imaju ista ljudsko u sebi momentalno bi sva trojica podnjeli ostavku !!
Jebote drzis najboljeg igraca na klupi da ga sacuvas od povrede , da ga lakse utaliti Realu!!
Nema tu ni k od kluba ugasite se losers , stavite katanac.
Pleme vam ****
Ne pričam ja ni o Lepzigu ni o BvB nego o tebi koji si nestao kada su ti prisjele sve one provokacije i izabrao si savršen momenat da se vratiš, samo se još čeka na Justina. Ovaj kralj je makar tu bio sve vrijeme. Dakle, ti nisi neko s kim se može vodit razgovor o nogometu i možeš se smatrati nepoželjnom osobom ovdje, čak vjerujem da i nekim navijačima Borussije ideš na živce. Bilo bi za opšte dobro da opet nestaneš kako si nestao poslije Musialinog gola za titulu da se može ovdje normalno razgovarat.
-
- Kontakt:
A tko si ti bgti , da sebi das za pravo da mi kazes da sam nepozeljna osoba?!Lewy21 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 23:00Ne pričam ja ni o Lepzigu ni o BvB nego o tebi koji si nestao kada su ti prisjele sve one provokacije i izabrao si savršen momenat da se vratiš, samo se još čeka na Justina. Ovaj kralj je makar tu bio sve vrijeme. Dakle, ti nisi neko s kim se može vodit razgovor o nogometu i možeš se smatrati nepoželjnom osobom ovdje, čak vjerujem da i nekim navijačima Borussije ideš na živce. Bilo bi za opšte dobro da opet nestaneš kako si nestao poslije Musialinog gola za titulu da se može ovdje normalno razgovarat.
Bila je prica o bayernu i leipzig , ali ti po drugi put skreces sa teme , to pokazuje svu tvoju intelegenciju.
Ne vrijedi vise sa tobom ulaziti u bilo kakvu pricu.
-
- Kontakt:
Ovi Bayernovci bi ovdje branili ljudima da pišu ako im nije po volji što se piše.
Nadam se da se radi o djeci, jer ako se radi o odraslima onda je to ozbiljan problem.
Evo Union navodno želi Bonuccija. Iako je njegov vrhunac prošao, marketinški bi to bio dobar potez. A vjerujem da može pomoći i svojim iskustvom. Nadam se realizaciji.

Evo Union navodno želi Bonuccija. Iako je njegov vrhunac prošao, marketinški bi to bio dobar potez. A vjerujem da može pomoći i svojim iskustvom. Nadam se realizaciji.
Nisu vam "Bayernovci" krivi što je vaša svrha života probudit se, srat po Bayernu čitav dan i onda otić na spavanje i razmišljat o Bayernu. Ali kakve su samo provokacije bile spremne što ćemo "izgubiti" Bundesligu, mogu mislit kako se ne bi moglo disat od ovog eagle i sličnih, sjećam se da je posljednjih dana spominjao nekakve agente, pokušavao je nešto sa nekvalitetnim smislom za humor. Onda je **** šta je stigo i predložio da se njegov klub ugasi i sad se baš ono hinjski vratio da nekog ismijava. Vidi se da nije ovdje da vodi razgovor o ovom sportu, nego da provocira. Vjerovatno jako loše odgojen i iskompleksiran tinejdžer. Ako mrziš svoj život idi budi produktivan i uradi nešto po pitanju, nemaš nikakvog hajra od liječenja kompleksa po forumima. Isto bih rekao Justinu, ali njega hvala Bogu nema i nadam se da se neće ni vraćat.
-
- Kontakt:
Justinu proziva te tinjedzer lewy 21 , ni krivog ni duznog !
Uvukao mu se tvoj duh , a nista nisi napisao.
Sad ce on ici traziti tvoje postove prije godinu dana , kao i moje da ih kaci.
To jedino i zna .
Uvukao mu se tvoj duh , a nista nisi napisao.
Sad ce on ici traziti tvoje postove prije godinu dana , kao i moje da ih kaci.
To jedino i zna .
Kakav krs je Darmstadt, ali hit dana su mi navijaci Homburga kako pjevaju Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Izgleda da sam i ovdje bio u pravu.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑26 jul 2023, 17:05Izgleda da Bayern nema para za pravog golmana, pa lovi Se Geu.

DDG ima svojih mana i vrlina, ali u svakom slučaju djeluje mi kao bolja opcija od ovih ostalih. Bayernu je tu vjerojatno problem velika plaća jer ne želi imati 2 skupa a stara golmana u rosteru, a DDG ima ogromnu ponudu iz Arabije pa vjerojatno nastoji izvući što više ako bi ostao u Europi.
P.S. Ja bih na njihovom mjestu pljunuo pare na Maignana.

Zadnja izmjena: CarlitoBrigante, dana/u 15 avg 2023, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dortmund navodno želi Bellu Kečapa i Matetu.
Za Matetu ide i dodatni
Ono riješiš se Modestea i onda bi doveo novog Modestea.
Gosens će ipak završiti u Unionu, i to uz klupski rekordni transfer. Zainteresirani su i za Bernata, koji bi trebao na posudbu. Oni rade dosta dobar posao ovo ljeto. Dakako, prednost im je što su iz velegrada, pa su i kao mali klub privlačni masi igrača sad kad igraju LP. Nadam se da neće pokvariti dojam prodajom Ronnowa.
Bayer doveo golmana Kovara, a koliko čujem iz pouzdanih izvora još nisu odustali od Šutala. Moguće da je povezano s potencijalnim odlaskom Tapsobe.
Sosa bi napokon trebao napustiti Stuttgart i preseliti u Sevillu. Dobar posao za sve, pošto je kod Švaba očigledno zapao u stagnaciju.

Gosens će ipak završiti u Unionu, i to uz klupski rekordni transfer. Zainteresirani su i za Bernata, koji bi trebao na posudbu. Oni rade dosta dobar posao ovo ljeto. Dakako, prednost im je što su iz velegrada, pa su i kao mali klub privlačni masi igrača sad kad igraju LP. Nadam se da neće pokvariti dojam prodajom Ronnowa.
Bayer doveo golmana Kovara, a koliko čujem iz pouzdanih izvora još nisu odustali od Šutala. Moguće da je povezano s potencijalnim odlaskom Tapsobe.
Sosa bi napokon trebao napustiti Stuttgart i preseliti u Sevillu. Dobar posao za sve, pošto je kod Švaba očigledno zapao u stagnaciju.
Ako se ne varam De Gea ima 400k per week u unitedu..ne znam da li Bayern može dati te pareCarlitoBrigante je napisao/la: ↑15 avg 2023, 10:14Izgleda da sam i ovdje bio u pravu.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑26 jul 2023, 17:05Izgleda da Bayern nema para za pravog golmana, pa lovi Se Geu.Uz Španjolca glavna opcija je Ortega, a potiho se još spominju Kotarski, Vlachodimos i Bono. Nije mi jasno zašto se odustalo od onog Gruzijca iz Valencije.
DDG ima svojih mana i vrlina, ali u svakom slučaju djeluje mi kao bolja opcija od ovih ostalih. Bayernu je tu vjerojatno problem velika plaća jer ne želi imati 2 skupa a stara golmana u rosteru, a DDG ima ogromnu ponudu iz Arabije pa vjerojatno nastoji izvući što više ako bi ostao u Europi.
P.S. Ja bih na njihovom mjestu pljunuo pare na Maignana.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.