čekaju Del Nerijevu pogrešku
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kad bi ovo bila istina uhhhTrener Olimpika iz Marselja Didije Deschamps mogao bi da zameni na klupi Juventusa Luidjija Del Nerija, objavili su italijanski mediji.
Deschamps je već jednom bio angažovan na mestu trenera Juventusa i to u periodu od 2006. do 2007. godine. Francuski stručnjak je decembra 2010. godine izjavio da "žali što je napustio Juventus".
"Žao mi je što sam napustio Juventus. To je bila velika greška, zbog koje sam morao da snosim posledice.", izjavio je tada aktuelni trener Olimpika, koji u francuskoj ligi trenutno deli treće mesto sa Lionom.
Deschamps je ugovorom vezan za Olimpik do 2012. godine.
Medju mogućim budućim trenerima torinskog tima navedeni su i Holandjanin Lui Van Gal, kao i Italijani Lućano Spaleti i Fabio Kapelo.
Priča se da će se Juventus, u slučaju neuspeha koji je izvestan, odreći i kapitena, ali i najboljeg golmana sveta.
Juventus planira da proda neke ključne igrače, ukoliko ne završe na jednom od prva četiri mesta i ne izbore plasman u Ligu šampiona.
Bufon bi mogao da bude prodat, kako bi se popravio finansijski saldo, ali i uštedelo na njegovom ugovoru.
Što se Del Pjera tiče, on je već izjavio da mu nije bitna visina ugovora, ali i dalje nije potpisao novi.
Uprkos velikim oscilacijama u igri Juventusa, rukovodstvo torinskog velikana je odlučilo da zadrži Luiđija Del Nerija do kraja sezone.
U međuvremenu, stižu izveštaji da je Andrea Pirlo rekao "da" Juventusu i da bi mogao da se preseli u Torino na kraju sezone.

Jbga, vi idete emocijama, a ja razumom.sarajlija89 je napisao/la:Ma jasta i na terenu je takav..zajebaje se samogestikulacija njegova cuvena
![]()
Najbolji golman svih vremena,zar nije Magicni??
A uz sve to...veliki covjek...ostao je kad je bio na vrhuncu i igrao u serie B...a povrede su ga mnogo unazadile
Nediraj nam Buffona i Del Piero, ostalos e slazemMaGiCa je napisao/la:Jbga, vi idete emocijama, a ja razumom.sarajlija89 je napisao/la:Ma jasta i na terenu je takav..zajebaje se samogestikulacija njegova cuvena
![]()
Najbolji golman svih vremena,zar nije Magicni??
A uz sve to...veliki covjek...ostao je kad je bio na vrhuncu i igrao u serie B...a povrede su ga mnogo unazadile
Chiellini, Buffon, ADP, Melo, Storari - out.
Clichy, Mascherano, Pastore, Sirigu, vdWiel - in.
Rivoluzione Juve come Moggi fa lavorato.
Ne diram ja nikoga.SoloJuve26 je napisao/la: Nediraj nam Buffona i Del Piero, ostalos e slazem

samo što si ti skroz promašio poentu, hehe ovo je očito slika iz nekog zaboravljenog prašnjavog almuba iz starih vremenaBianconeri1988 je napisao/la:Poenta tvoje slike je da si protiv Juventusa, a poenta moje slike je da je Juve na nogama, a Milan i inter na koljenima![]()
![]()
pa i ne bi reko...mislim da je ovo smisljeno a i da nije...poruka je jasnatony-mortale je napisao/la:samo što si ti skroz promašio poentu, hehe ovo je očito slika iz nekog zaboravljenog prašnjavog almuba iz starih vremenaBianconeri1988 je napisao/la:Poenta tvoje slike je da si protiv Juventusa, a poenta moje slike je da je Juve na nogama, a Milan i inter na koljenima![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.