English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Poželili igrači lopte igrat, jako prvo kolo skroz. Dosta dobrih utakmica, visok tempo pravo. Luton i Šefild očekivano prvi kandidati za ispadanje i ne znam šta ih može spasit, a ostalo će bit borba.
Newcastle sila, iduće subote na Etihad dolaze, biće odlična tekma
Newcastle sila, iduće subote na Etihad dolaze, biće odlična tekma
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bas, ko da nisu nikad pogledali tekmu Argentine (gdje obojica igraju skupa) i Brightona
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako god, Enzo je bolji igrač i može biti samo bolji.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dovoljno.
Btw Mac odlican igrac.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Druze ti si debilcina kakvu planeta nije vidilaCarti je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:25Bolsetan klub, navijaci i citav club culture.Lillard je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:16Jbte jesi ti normalan? Ne kontam ljude majkemi, stoka su.AlanSmith14 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:08Greenwood vraćen u ''Men Squad'' na oficijelnoj stranici Uniteda.![]()
Ronaldo, Greenwood - silovanje
Ferninand - varao zenu koja umire od raka i poslije ozenio ljubavnicu
Giggs - Bratova zena
Scholes - Kcerkina stopala
Rooney - milion nekih afera i prevara
Sve same ljudske gromade, sigurno ima jos.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- SoloControTutti
- Kontakt:
Realan rezultat po bod i jednim i drugim. Tekma je pokazala sta im fali da se vrate na top, ima mjesta za napredak, Chelsea npr izgleda vec bolje i zivlje nego sto je izgledao cijelu proslu sezonu, mislim da mogu uz Caiceda kroz ovu sezonu da rastu i da izgrade ozbiljan tim prije nego sto to neki najavljuju, dosta potencijala. Sto se tice Liverpoola ocigledan nedostatak DMF-a danas, na trenutke su izgledali mocno, presing je funkcionisao, igrali su odlicno prema naprijed, pogotovo prvih 25 min. ali se vidi da se vezni treba uigrati i da fali razbijac u sredini, neko ko cita igru, dobar fizikalac, tackler i neko ko ce zaustavljati one prodore u drugoj polovini prvog pol gdje je Chelsea umalo prekokrenuo, na trenutke su pali u igri i previse se povlacili nazad, a onda opet uspostave kontrolu, nema konstante i mislim da ce trebati izvaliti novac za bilo koga ko je upgrade na ovo sad tj. i nemaju DMF-a osim malog Bajcetica. Potreban je taj balans sto prije s DMFom i kad se uigraju Macca i Sobo bit ce dosta cvrsce. Inace dobre partije oba igraca, i jedan i drugi su po nekim parametrima prvi u obe ekipe. Ipak po meni Alisson i Van Dijk kod Liverpoola odigrali odlicno, s druge strane Enzo i Gallagher jako dobra partija. Oba tima s dosta oscilacija ali mislim da ce rasti kroz sezonu pogotovo s novim pojacanjima. Liverpoolu ovaj bod bolje dosao s obzirom na gostovanje i deficit u sredini terena.
Zadnja izmjena: SoloControTutti, dana/u 13 avg 2023, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Znači glava je u ofsajdu
Gledaš čitav vikend Engleze i sad malo bacim pogled Barsa Getafe, ciganštine ko za pola sezone u EPL sunce ti, ko da gledam našu kantonalnu ligu
I onda se pitaju što nemaju para i što niko neće da ih gleda, najmanje fudbala ima
I onda se pitaju što nemaju para i što niko neće da ih gleda, najmanje fudbala ima
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cijelo vrijeme se govorilo da komplet igrac mora biti u offside a sad mu dlaku s glave mjere. Isto je bilo i za chillwela.
A zuti kartoni za aut i one prigovore su zayebancija zesca.
CPOJ
Trent je zasluzio zuti kod onog auta, bas mi onakve stvari idu na zivce
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako se budu davali kartoni za onakve stvari onda ce puno brze igraci ici na hladjenje, hajd razumio bih da je 87. Minut i protivnik gibi pa eto zaganjalo se nesto, al u 60 i nekoj, ma nemoj je zayebavat, ili onaj mcov prigovor, pa holjadu onakvih situacoja ce biti, bidu li kartoni moglo bi biti bas glupih crvenih kartona, bruno f ce ga popit onda 100%.
CPOJ
Treba uzet u obzir da je sudija bio Taylor. Nije on dobar u glavi svakako tako da ne znaci da ce svi od sad dobijat tako kartone
Al' ovo je crveni, oprošteno mu isključivo jer je 4. minuta bila. Noga ne smije biti u ovom položaju.
I treba, uzasno naporan igrac iako je neupitnih fudbalskih kvaliteta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Najgore je sto ce biti situacija gdje ce ovo biti gol
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa piše vam jasno da se pravilo testira. Niko nigdje nije objavio da je uvedeno.
Nije to mala stvar. To bi bila skoro pa fundamentalna promjena igre. Najmanje gol više po utakmici bi se postizao.
Nije to mala stvar. To bi bila skoro pa fundamentalna promjena igre. Najmanje gol više po utakmici bi se postizao.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Mislis manje. Nakom ovog pravila visoke linije ce biti stvar proslostiAlanSmith14 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 23:15Pa piše vam jasno da se pravilo testira. Niko nigdje nije objavio da je uvedeno.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A neki novi Inzaghi koji će uvijek živjeti na rubu zaleđa trlja ruke.AlanSmith14 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 23:15Pa piše vam jasno da se pravilo testira. Niko nigdje nije objavio da je uvedeno.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.