FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A svega im kakva to silna El Clasica od utakmica prenose ponedeljkom pa su nas morali staviti u 17h?Ne znam zasto.
Obavezno traziti promjenu.Kad moze Zrinjski odgadjati po 3 utakmice i mijenjati domacinstva kako im qurcu cejf bez problema valjda i mi mozemo kako treba termin utakmice dobiti.Stvarno puno trazimo...
Obavezno traziti promjenu.Kad moze Zrinjski odgadjati po 3 utakmice i mijenjati domacinstva kako im qurcu cejf bez problema valjda i mi mozemo kako treba termin utakmice dobiti.Stvarno puno trazimo...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bilo ih je na zapadu koji su već na poluvremenu komentarisali kako je Buljubašić loš.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 avg 2023, 21:41Pa to je i problem sto se sud donosi od utakmice do utakmice. Danas je Buljubasic najbolji, a za 2 kola ce biti truba i tako za sve

-
- Kontakt:
Sloboda mislim da igra u nedjelju na Tušnju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:02A svega im kakva to silna El Clasica od utakmica prenose ponedeljkom pa su nas morali staviti u 17h?Ne znam zasto.
Jel se sa nama povezivao golman Slaven Belupa ? Čovjek brani sve živo, Livaji i penal odbrani.
Za ostale gradove I kantone moras uzeti slobodan dan da bi izgledao tekmh
@fks74 ne vjerujem, a penal je trebao biti ponovljen
@fks74 ne vjerujem, a penal je trebao biti ponovljen
NEMA NAZAD
Udje Dal
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nek stave Slobodu u subotuBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:05Sloboda mislim da igra u nedjelju na Tušnju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:02A svega im kakva to silna El Clasica od utakmica prenose ponedeljkom pa su nas morali staviti u 17h?Ne znam zasto.
Ili ako vec mora ponedeljak nek to bude u 9 a ne u 5.Sto u 5 hljeba im?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znači fino odgođeno Zrinjski Velež, a kad Sarajevu treba naš Duda kaže nema potrebe ako je Sarajevo tako dobro i spremno može igrati i protiv Veleža, nema potrebe odgađati. Eh Duda Duda.
Sada generalno, ovo odgađanje utakmica je užas. Pa šta brate ako Zrinja udje u grupe, ligu će igrati naredne godine? Hajde neka utakmica gdje se lomi, prolaz ili slično, ali odgađati sve redom totalni nonsense. Poz
Sada generalno, ovo odgađanje utakmica je užas. Pa šta brate ako Zrinja udje u grupe, ligu će igrati naredne godine? Hajde neka utakmica gdje se lomi, prolaz ili slično, ali odgađati sve redom totalni nonsense. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Nikad nam nisu dali da odgodimo, pogotovo mi je krivo sto nismo odgodili Čelik na Koševu par dana prije revanša sa Zetom i onda sa Veležom prije Bresta.
- AvannGardaa46
Ma **** im emisija tetku napacenu, nek se ne zajjebaju, nije im FKS neki tamo gosk igman il posusje pa da igramo ponedjeljkom u kurchevom terminu
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Gledam barselonu, udje onaj yamal, mali ima 16 godina, e to je talenat. Kod nas je dalara sa 22 bio talenat 

Beus Vici podojkio kitu i sad moze do odgodi 30% utakmica citavog prvenstva. Teska glupost..
Kakav je zrinjski klub koji mora da odgadja sve moguce tekme, ti isto da smo mi sad trazili odgadjanje sa posusjem i kitom city jer su nam igraci u losem psihickom stanju i tek nam je trener doso, dajte nam 5 kola da odgodimo da nam se trener adaptira..
Cuj sloboda igra u sibotu kita city u ponedeljak. Valjda premijer liga ima prednost nasprem 2 lige…
Jel ko gledo ovu utakmicu izmedju ubica i sise, kaki su ovi iz srebrenice mozemol uzet 3 bobe
Kakav je zrinjski klub koji mora da odgadja sve moguce tekme, ti isto da smo mi sad trazili odgadjanje sa posusjem i kitom city jer su nam igraci u losem psihickom stanju i tek nam je trener doso, dajte nam 5 kola da odgodimo da nam se trener adaptira..
Cuj sloboda igra u sibotu kita city u ponedeljak. Valjda premijer liga ima prednost nasprem 2 lige…
Jel ko gledo ovu utakmicu izmedju ubica i sise, kaki su ovi iz srebrenice mozemol uzet 3 bobe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad u petak igrali, sljedeća u ponedjeljak a protiv Veleža u 13h u srijedu ili nešto sličnoAvannGardaa46 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 23:09Ma **** im emisija tetku napacenu, nek se ne zajjebaju, nije im FKS neki tamo gosk igman il posusje pa da igramo ponedjeljkom u kurchevom terminu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- belosevic23
- Kontakt:
Volio bih ovo vidjet makar i na treningu:
Rogic
Mulalic(u21)-Serbecic-Soldo-Radovic
Zeljkovic-Vrancic
Kyeremeh-Avram-Ziljkic
Oliveira
Ne znam samo mozel zbog broja stranaca
Rogic
Zeljkovic-Vrancic
Kyeremeh-Avram-Ziljkic
Oliveira
- ElCartel11
- Kontakt:
To je ta Arena. Kazu najbolji suMortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:04Sad u petak igrali, sljedeća u ponedjeljak a protiv Veleža u 13h u srijedu ili nešto sličnoAvannGardaa46 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 23:09Ma **** im emisija tetku napacenu, nek se ne zajjebaju, nije im FKS neki tamo gosk igman il posusje pa da igramo ponedjeljkom u kurchevom terminu![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tako je Jakirovic uradio u Zrinjskom (a Rendulic nastavio), najbolje sto imas poredaš na njihove pozicije i pustiš ih da igraju, mijenjaš samo u slučaju kartona i povreda.Daj Bože da taj sastav Rožman izvede ikada.belosevic23 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:14Volio bih ovo vidjet makar i na treningu:
Rogic
Zeljkovic-Vrancic
Kyeremeh-Avram-Ziljkic
Oliveira
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima prostora za još jednog stranca na klupi.belosevic23 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:14Volio bih ovo vidjet makar i na treningu:
Rogic
Zeljkovic-Vrancic
Kyeremeh-Avram-Ziljkic
Oliveira