1. kolo Prve lige FBiH - očekivanja
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: 1. kolo Prve lige FBiH - očekivanja
Cist penal bio. Samo pogledas gdje je ruka i to je to. Koliko li je sudiji Bau dao para za ovo...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobra tekma, prava prvenstvena. Solidno popunjen stadion, fino vrijeme, jedino je eto sudjenje bilo lose.
Jedinstvo nazalost bez izmjena, sve djeca na klupi, moglo se i dobiti mozda. Falio je i kapiten Hadrovic kao i jos nekoliko novih igraca. I SB ima bas mladu ekipu, samo mi je trener upitnog kvaliteta, a kao seljacina je dokazan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
3 od 7. Cekamo Zvijezdu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- legenda reala
- Kontakt:
Ma izvukli smo nekako, dok smo imali snage bilo je to dobro kasnije ova djeca se rastrcala sreca fulase penal tri boda vrijedi ko sest danas.
Bice Mladost nezgodna ekipa kad im se Kulovic prikljuci spremni su fiz pravo a mladi momci svee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sad sam pogledao izvještaj. Oba penala su bila za Jedinstvo. Cista kao suza.harden je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:14Pogledajte poslije 4:00 ovu situaciju gdje igrac Simm Baua igra rukom, ruka ni blizu tijela i ovaj za nekoliko metara ne svira to. Makar jedan od ova dva je morao svirati.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:04Najvise rade sa sudijama. Ove sezone ce to morati jos pojačati, jer im je ekipa bas tanka.RollingPaper je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:20Ma ovo je penal cist. Znaci Sim Bau je sklon muljanju.
7.9 ocjenu dobio. Yebem li mu mamu reda radiHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:48Sad sam pogledao izvještaj. Oba penala su bila za Jedinstvo. Cista kao suza.harden je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:14Pogledajte poslije 4:00 ovu situaciju gdje igrac Simm Baua igra rukom, ruka ni blizu tijela i ovaj za nekoliko metara ne svira to. Makar jedan od ova dva je morao svirati.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:04
Najvise rade sa sudijama. Ove sezone ce to morati jos pojačati, jer im je ekipa bas tanka.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.