English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Yebeni chelsea s gotovo svim novim igracima i trenerom nas sazvakao i ispljunuo.
Brate Muhammede, dizi sidro dok arapi daju pare, jer ovaj tim ide samo unazad.
Ibro, Alison suho zlato.
Darwina zvani drvo, poslat na posudbu u Charlton athletic.
Evo 3 godine vidis da trent ne moze igrat desnog beka, i on ga forsira po cijenu da ces svaki mec preko njega dobiti hrpu problena.
Dva beka i zadnji vezni ako ne dodju upizno je i 6. Mjesto.
Celsi ce se ovako naloziti na vece timove ali nece me iznenaditi da ih klepi po usima jedan sefild ili timovi iz donjeg doma.
Ibro, Alison suho zlato.
Evo 3 godine vidis da trent ne moze igrat desnog beka, i on ga forsira po cijenu da ces svaki mec preko njega dobiti hrpu problena.
Celsi ce se ovako naloziti na vece timove ali nece me iznenaditi da ih klepi po usima jedan sefild ili timovi iz donjeg doma.
CPOJ
- wadethegreat
- Kontakt:
I ja sam oduvijek mislio da je torres flopao u chelseaju. I onda kad malo sagledaš realno, otišao zbog trofeja, osvojio sve trofeje tamo, zabio je nekakvih 45 golova, utisak mi je bio da je zabio daleko manje. Ima i statistika napadača chelseaja post-drogba. Osim coste, svi su flopali.Centre forward je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:33Darvin će u Liverpoolu imat' karijeru k'o Torres u Chelsea otprilike.
Sve u svemu, mnogo je manji flop nego što mi je ostao u sjećanju. Naravno, kad se ne uzima u obzir cijena.
- Pensioner26
- Kontakt:
A nece me iznenadit ni da i vas klepe Sheffild ili drugi timovi iz donjeg dijela. Padate totalno. Ovako neuigranu ekipu niste u stanju dobiti.qaa18 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:44Yebeni chelsea s gotovo svim novim igracima i trenerom nas sazvakao i ispljunuo.
Ibro, Alison suho zlato.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Drogba i Hazard se potcjenjuju zbog statistike, da su igrali u bilo kojoj drugoj velikoj ekipi imali bi bar 20-30% veći saldo G/A. Torres uz 45 golova ima i 35 asista, nije katastrofalan učinak G/A svaku drygu utakmicuFinn je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:45I ja sam oduvijek mislio da je torres flopao u chelseaju. I onda kad malo sagledaš realno, otišao zbog trofeja, osvojio sve trofeje tamo, zabio je nekakvih 45 golova, utisak mi je bio da je zabio daleko manje. Ima i statistika napadača chelseaja post-drogba. Osim coste, svi su flopali.Centre forward je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:33Darvin će u Liverpoolu imat' karijeru k'o Torres u Chelsea otprilike.
Sve u svemu, mnogo je manji flop nego što mi je ostao u sjećanju. Naravno, kad se ne uzima u obzir cijena.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 13 avg 2023, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne mogu da vjerujem da ovu djecu nisu mogli dobit.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Na stranu neke sudijske odluke, chelsea bolji danas. Fascinantno, s obzirom da su ih ovako sve nabacali i sklepali prvih 11, bez ikakve uigranosti.
Manje im treba pojačanja nego nama
Manje im treba pojačanja nego nama

- napoleon72
- Kontakt:
Dao je neke bitne golove dok je bio tu, al dosao je kao jedan od najboljih spiceva na svijetu, zato se vise ocekivalo. Vise ga je obiljezio onaj promasen gol protiv Uniteda nego sto je zapravo bio uzasan. A Chelsea je generalno groblje napadaca, od dolaska Abramovica pa ovamo valjali Drogba, Gudjohnsen, Anelka i Costa. Flopali svi ostali, a lista je ogromna.Finn je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:45I ja sam oduvijek mislio da je torres flopao u chelseaju. I onda kad malo sagledaš realno, otišao zbog trofeja, osvojio sve trofeje tamo, zabio je nekakvih 45 golova, utisak mi je bio da je zabio daleko manje. Ima i statistika napadača chelseaja post-drogba. Osim coste, svi su flopali.Centre forward je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:33Darvin će u Liverpoolu imat' karijeru k'o Torres u Chelsea otprilike.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Pa vec sljedeca s Bmouthom ces vidjeti problema, vrlo moguce da nas istresu na sred enfilda.Pensioner26 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:46A nece me iznenadit ni da i vas klepe Sheffild ili drugi timovi iz donjeg dijela. Padate totalno. Ovako neuigranu ekipu niste u stanju dobiti.qaa18 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:44Yebeni chelsea s gotovo svim novim igracima i trenerom nas sazvakao i ispljunuo.
Ibro, Alison suho zlato.
CPOJ
Ovo na FM desno ekipa kad je tek preuzmem i lijevo nakon 2 sezone

I found freedom. Losing all hope was freedom.
@qaa
Kakav je to potpis
Kakav je to potpis
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se slozio, vi ste bez defanzivnog veznog bukvalno igrali, tu je najveca rupa trenutno, al ako nista pokazao je Henry da ima tu lovu za uloziti, najveci problem je naci nekog kvalitetnog za tu poziciju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa i to što je Poch nabacao sataraš ekipu ne mora nužno lošu stvar predstavljati. Ne znaš ni šta da očekuješ ni protiv čega se spremaš 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Neka igra nesto…
Jesmo, ali nismo ni mi bez defanzivnog veznog luton nekirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:58Ne bih se slozio, vi ste bez defanzivnog veznog bukvalno igrali, tu je najveca rupa trenutno, al ako nista pokazao je Henry da ima tu lovu za uloziti, najveci problem je naci nekog kvalitetnog za tu poziciju.

Ova chelseajeva jedna utakmica protiv respektabilnog rivala je bolja od mnogih utakmica chelseaja prošle sezone, a nažalost, pogledao sam ih dosta.

Doduše, što arvid kaže, sataraš, na prepad, i to je vjerovatno doprinijelo.
E sad, što ljudi očekuju da se oni bore za titulu jer su nalupali 800m, to je druga priča. Ja vjerujem da ni bohly to ne očekuje, koliko god lud bio.
Greenwood vraćen u ''Men Squad'' na oficijelnoj stranici Uniteda. 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne ocekuje to niko nakon prosle sezone. Imamo vec povreda a recimo James opet Se povrijedi ekipa slabija drama.
Mlada ne ekipa bice padova ali Mislim da barem sa ovakvim pristupom I Caicedom mozemo u top 4 nadam se…
Samo nadam Se da ce Mudryka vise forsirati nego Sterlinga…
Mlada ne ekipa bice padova ali Mislim da barem sa ovakvim pristupom I Caicedom mozemo u top 4 nadam se…
Samo nadam Se da ce Mudryka vise forsirati nego Sterlinga…
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne ocekujem da se bore za titulu, al isto ne ocekujem da budu sredina tabele kao prosle sezone, sa tim ulaganjem bez top 5 ove sezone je stvarno fail. Imas primjer jednog Njukasa koji je sa puno manje vec u top 4, al razlika je sto se njihov vlasnik ne mijesa u posao ljudi koje je doveo da ga rade, niti se stavlja u prvi plan i misli da je pametniji od svih, dakle nije kompleksas koji hoce da bude u kadru vise nego fudbaleri i trener.Finn je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:07Jesmo, ali nismo ni mi bez defanzivnog veznog luton nekirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:58Ne bih se slozio, vi ste bez defanzivnog veznog bukvalno igrali, tu je najveca rupa trenutno, al ako nista pokazao je Henry da ima tu lovu za uloziti, najveci problem je naci nekog kvalitetnog za tu poziciju.![]()
Ova chelseajeva jedna utakmica protiv respektabilnog rivala je bolja od mnogih utakmica chelseaja prošle sezone, a nažalost, pogledao sam ih dosta.
Doduše, što arvid kaže, sataraš, na prepad, i to je vjerovatno doprinijelo.
E sad, što ljudi očekuju da se oni bore za titulu jer su nalupali 800m, to je druga priča. Ja vjerujem da ni bohly to ne očekuje, koliko god lud bio.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Majstorinho, soxx, Venom i 12 gostiju.