English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ništa vuci liniju opet
Ja znam kome ja Caicedo ovdje potrebniji 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Prelako se krece kroz centralne pozicije. Mora ovo nijemac zacepiti
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- wadethegreat
- Kontakt:
Jao sta fuli.
Napokon smo usli u utakmicu.
Napokon smo usli u utakmicu.
Sredina Liverpoola kad brani tranziciju nema je, ne postoji, ovo je za zatvora šta je Klopp izveo, Šobolaj i Gakpo haman desetke, i Alex nešto sam ko pokušava trčkarati, autoput bukvalno, svaka izgubljena lopta gol šansa za Čelzi kroz sredu sve, fali klasičan dmf ko Fabinho, pa ko god da ga igra nebitno je al ovako ne može
Inače Enzo je strašan, daleko najbolji igrač Čelzija
Inače Enzo je strašan, daleko najbolji igrač Čelzija
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- wadethegreat
- Kontakt:
Nasa zavrsnica poluvremena napokon nesto. Steta za Jacksona.
Enzo i James ovdje jedini djeluju kao igraci. Colwill mi je dobar.
Nadam Se da u drugom Mudryk ulazi umjesto Cucka.
Enzo i James ovdje jedini djeluju kao igraci. Colwill mi je dobar.
Nadam Se da u drugom Mudryk ulazi umjesto Cucka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Baš. Potrošiš milijardu i na kraju ovih 11 izvedeš na teren jbt.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Poche je veeliki strucnjak.
Za njegova mandata, Spursi su par sezona bili defanzivno vjerovatno i najčvršća ekipa lige.
Sjetimo se i sezone 2018/19. kada je zavrsio u top 4, iako je na pojacanja ulozeno okruglo 0 funti.
Ako je vlasnik mogao birati covjeka koji ce klesati ovu mladost, takticki kvalitetno balansirati te iskristalizirati imena koja ce se savrseno uklopiti u sistem, onda je izabrao vrhunskog u ovom majstoru.
Tek je odradio pripreme i trebat ce tu vremena, ali cemo kroz sezonu na intervale gledati direktan i brz fudbal, borbenost uz mnogo trke.
Mozda ce jedan od najboljih primjera za pratit biti progres Gallaghera, sa ruba abeza do nivoa ozbiljnog igraca.
Veliki Poch.
Za njegova mandata, Spursi su par sezona bili defanzivno vjerovatno i najčvršća ekipa lige.
Sjetimo se i sezone 2018/19. kada je zavrsio u top 4, iako je na pojacanja ulozeno okruglo 0 funti.
Ako je vlasnik mogao birati covjeka koji ce klesati ovu mladost, takticki kvalitetno balansirati te iskristalizirati imena koja ce se savrseno uklopiti u sistem, onda je izabrao vrhunskog u ovom majstoru.
Tek je odradio pripreme i trebat ce tu vremena, ali cemo kroz sezonu na intervale gledati direktan i brz fudbal, borbenost uz mnogo trke.
Mozda ce jedan od najboljih primjera za pratit biti progres Gallaghera, sa ruba abeza do nivoa ozbiljnog igraca.
Veliki Poch.

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 13 avg 2023, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobra utakmica pravo.
Pa ne znam šta vam je čudo za šupljinu na sredini Liverpoola
Nema se nekih opcija za destruktivni dio igre, pa se išlo na trku frku i presing. Nadam se da Klopp neće biti zadrt sa izmjenama, uvesti Jonesa odma umjesto Jote a Gakpa vratiti u vrh napada.

Nema se nekih opcija za destruktivni dio igre, pa se išlo na trku frku i presing. Nadam se da Klopp neće biti zadrt sa izmjenama, uvesti Jonesa odma umjesto Jote a Gakpa vratiti u vrh napada.
Na jednoj strani imamo Jamesa koji se igra baluna, dok na drugoj strani imamo rekreativca Trenta

Stone hands👊
Ja ne kontam šta je Chilwellova pozicija danas, čovjek je konstantno u napadu, u odbrani Colwill redovno sam protiv Salaha, Bena ni u kadru nema uopšte.
Ko to nama otkriva vodu, čuj fali DMF Liverpoolu.
Ma de ne fali.
Tekma najbolji pokazatelj što obje ekipe daju tolike pare za Caiceda.

Ma de ne fali.
Tekma najbolji pokazatelj što obje ekipe daju tolike pare za Caiceda.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovo što Klopp izvede na teren četvorku Salah, Jota, Diaz, Gakpo, pri čemu je jedan od njih na silu vezni igrač, podsjeća na početak sezone 2014/2015 kada je Van Gaal izveo protiv Leicestera na teren kvartet Van Persie, Falcao, Rooney, Di Maria. Nazad igrali Blackett i Paddy McNair.
Vardy i društvo nas uništili 5:3.
Mora Liverpool naći kvalitetnog razbijača na zadnjem veznom. Inače im visi sezona.

Vardy i društvo nas uništili 5:3.
Mora Liverpool naći kvalitetnog razbijača na zadnjem veznom. Inače im visi sezona.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 13 avg 2023, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Biće chelsea okej ove sezone, očekivao sam mnogo veći nered s obzirom da prvi put igraju skupa, još nema nkunkua, ni zadnjeg veznog. Možda se mogu potući za 5. mjesto i nadati se da vodi u LP.
Ko izgubi njegov caicedo.
Jackson ima muda, odmah se vidi. Dosta vise pickica ala morata, haverc, werner, torres itd
Tekma moze otic na obe strane al mislim da mudryk ovo rjesava. Nije trent spreman za ovo
Jackson ima muda, odmah se vidi. Dosta vise pickica ala morata, haverc, werner, torres itd
Tekma moze otic na obe strane al mislim da mudryk ovo rjesava. Nije trent spreman za ovo
- wadethegreat
- Kontakt:
Upravo zjape obje ekipe za njim.
@arvid to pisem na temi Celzija.
ALi kod Pocha uvijek jedan bek ostaje visoko drugi se vraca.
Samo je to samoubistvo kad imas Salaha..
Cak mislim da je Colwill dobar bio ali ovaj je majstor inace ga svi udvajaju mi nesto glumimo...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.