Marinovicu je ovo bila dobra samarcina i vjerujem zadnja opomena. MM ceka kao zapeta puska
Premijer liga BiH - aktuelno
-
worchester
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cestitam zelji na zasluzenoj pobjedi. Mene tjesi da borac ne moze biti gori nego sto je sinoc bio.
Marinovicu je ovo bila dobra samarcina i vjerujem zadnja opomena. MM ceka kao zapeta puska
Kakva titula
Mi idemo u Posusje po pozitivan rezultat
A dalje cemo vidjeti sta i kako
Mi idemo u Posusje po pozitivan rezultat
A dalje cemo vidjeti sta i kako
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Uz Zrinjski najveći kandidat za titulu je NK Željezničar
Pokušavaju oni onako nonšalantno prebaciti lopticu, ali im nešto ne ide. Nikako ne mogu da shvate kako to da nema euforije, ono, otreseš Borca, baš ga nadigraš i to je to, idemo dalje.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:19Simpatican pokusaj podjebavanja, ali ne dizemo se mi kao vi.
Pričamo o navijačima koji su nakon prijateljskih utakmica najavljivali grupe i duple.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kažu da su najjači, idu na oba trofeja ove sezone.FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:19Čudi me da nisu od nas naučili da se ne hajca ovako ranobordobijelisampion je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:17Ma ide titula na grbavicu ove godine![]()
Jbg premocni su![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba napraviti kompilaciju sudijskih lakrdija od sinoc i iste da svi dijelimo, da sto vise ljudi vidi. Bezobzira sto smo pobijedili, da se vidi lakrdija i navlacenje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Kompilacija od 40 sekundi
Konačno i s tobom da se složim. Zadnje što nam treba je da mahnitamo sad, a i nas je koštalo ranije, niste vi jedini u tome. Valja nam Posušje pobjedit, Široki ih je jedva dobio i oni znaju da ne smiju upisati treći poraz u nizu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:19Čudi me da nisu od nas naučili da se ne hajca ovako ranobordobijelisampion je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:17Ma ide titula na grbavicu ove godine![]()
Jbg premocni su![]()
![]()
Sampioni Antalijskih priprema pokusavaju providno. Ne vodi vam ta suplja nigdje.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Lewy21 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:15Konačno i s tobom da se složim. Zadnje što nam treba je da mahnitamo sad, a i nas je koštalo ranije, niste vi jedini u tome. Valja nam Posušje pobjedit, Široki ih je jedva dobio i oni znaju da ne smiju upisati treći poraz u nizu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:19Čudi me da nisu od nas naučili da se ne hajca ovako ranobordobijelisampion je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:17Ma ide titula na grbavicu ove godine![]()
Jbg premocni su![]()
![]()
https://www.transfermarkt.de/premijer-l ... ewerb/BOS1
Zeljo je tek 6 ekipa lige po TM i nasem objektivnom Zuki, ispred su ZRI, SAR, ŠIR, BOR i VEL.. takva su otprilike i ocekivanja na tabeli, treba biti realan.
Sve preko bi bio veliki uspjeh, kao sto je bio prosle sezone.
Zeljo je tek 6 ekipa lige po TM i nasem objektivnom Zuki, ispred su ZRI, SAR, ŠIR, BOR i VEL.. takva su otprilike i ocekivanja na tabeli, treba biti realan.
Sve preko bi bio veliki uspjeh, kao sto je bio prosle sezone.
Sinoc je bilo, al sto je preksinoc sudija navlacio milionerima, tacno mi zao igraca Posusja!
Koji isfur j*bote, da onakve placenike mora sudija gurati ccc
Sto kaze Rožman, niste na razini, pa sad... 
U sezoni u kojoj smo imali najgori poslijeratni niz i u kojoj smo završili sedmi, nakon 11 kola imali smo skor 8-1-2 i bili drugi samo jer je Sarajevo imali još sjajniju prvu trećinu sezone.
Da ne spominjem i ne prisjecam se izgubljenih titula sa Adžemom i Petrovićem.
Stoga se uopšte ne trebamo i ne smijemo zanositi ničim dok ne bude gotovo.
Naravno da treba podržati i održavati pozitivnu atmosferu, ali trebamo biti vrlo, vrlo oprezni.
Naravno da treba podržati i održavati pozitivnu atmosferu, ali trebamo biti vrlo, vrlo oprezni.
Dodati i kraj prosle sezone , Velez i Posusje
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Nije to nista, cuo sam ako se velez pojaca jos malo da su kandidati za titulu. Kakve psihe nevjerovatno.elSaik je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:37U sezoni u kojoj smo imali najgori poslijeratni niz i u kojoj smo završili sedmi, nakon 11 kola imali smo skor 8-1-2 i bili drugi samo jer je Sarajevo imali još sjajniju prvu trećinu sezone.
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nemaju oni šanse za titulu pored željkana.Pablo11 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 18:06Nije to nista, cuo sam ako se velez pojaca jos malo da su kandidati za titulu. Kakve psihe nevjerovatno.elSaik je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:37U sezoni u kojoj smo imali najgori poslijeratni niz i u kojoj smo završili sedmi, nakon 11 kola imali smo skor 8-1-2 i bili drugi samo jer je Sarajevo imali još sjajniju prvu trećinu sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 132 gosta.