English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

harden
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la harden » 13 avg 2023, 13:17

Od tog Caiceda se napravio prime Zidane, smijesno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 avg 2023, 13:20

wadethegreat je napisao/la:
13 avg 2023, 13:13
Ma ja to sto govore tri mjeseca da hoce kod nas to nista :mrgreen: .
Mislim da nakon zadnjih godinu dana to šta on govori možemo okačiti mačku o rep, al okej :mrgreen:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 avg 2023, 13:22

I Fab i vise izvora je prenijelo da je lik skoro citavu sedmicu bio u Londonu cekao da sve zavrsimo.
Kad su s vama dogovorili fee lik se nije pomjerio iz Londona.
Stalo se jer je Boehly odlucio ocito da matcha ponudu sto nije bio slucaj dok je Paul vodio pregovore.
Pa sto nije mečirao do sad nego nudi igrače + keš?

Msm yebe mi se više iskreno, al' je retardirano sve ovo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 13 avg 2023, 13:46

Nevjerovatno koliko se oba kluba “troše” ovim transferom. Ostalo je još pola mjeseca do kraja roka, sezona počela, a oni zapeli oko Kantea za siromašne za rekordnu cifru. Ok, dobar igrač, ali mislim da samo više gube time što ovo traje.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 avg 2023, 13:49

Sumnjam da jedni od najvećih klubova na svijetu rade na samo jednom transferu istovremeno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 avg 2023, 13:52

Poligon10 je napisao/la:
13 avg 2023, 13:46
Nevjerovatno koliko se oba kluba “troše” ovim transferom. Ostalo je još pola mjeseca do kraja roka, sezona počela, a oni zapeli oko Kantea za siromašne za rekordnu cifru. Ok, dobar igrač, ali mislim da samo više gube time što ovo traje.
Do prije godinu dana niko nije cuo za izvjesnog Caiceda, danas svi mediji bruje o njemu. Podignut je na nivo stratosfere :mrgreen:
Velika se bitka vodi oko tog misterioznog ekvadorca, kao da je jedini preostali veznjak na svijetu.

Na sta ce izaci ova melodrama, ostaje da vidimo :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 avg 2023, 14:01

Doduše svaka čast i Brightonu kad ga uvaljuju za veće novce nego što je Bellingham otišao u Real M.

Zimus kad su odbili ponudu Arsenala od 70 miliona funti mislio sam da su obični idioti ali eto na kraju će izmust 50 miliona više :tokralju:

I tad je propustio trening Brightona, pričao kako mu je Arsenal želja pa kad su ga izyebali i dali mu ugovor onda su mu želja bili Real i Barca. A evo sad izgleda i Chelsea. :mrgreen:

Kakva fudbalska kur.va, preći će on u prvi klub u koji mu ovi dozvole.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 13 avg 2023, 14:02

gaston je napisao/la:
13 avg 2023, 13:49
Sumnjam da jedni od najvećih klubova na svijetu rade na samo jednom transferu istovremeno.
Ne vidim da sam tako nešto tvrdio. Je l’ bolje da se Lavia do sad već doveo ili da se dovede par dana prije kraja transfer roka?

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 avg 2023, 14:06

Ma i ja sam pisao juče, da mi je neko pričao da će ovolika prašina da se diže oko njega, lmao. Ali eto, i njega nafaka pogledala da je dobar na baš deficitarnoj poziciji na današnjem tržištu, podsjeća fizički na Kantea :mrgreen: poklopilo mu se dosta toga.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 avg 2023, 14:10

Arvid je napisao/la:
13 avg 2023, 14:06
Ma i ja sam pisao juče, da mi je neko pričao da će ovolika prašina da se diže oko njega, lmao. Ali eto, i njega nafaka pogledala da je dobar na baš deficitarnoj poziciji na današnjem tržištu, podsjeća fizički na Kantea :mrgreen: poklopilo mu se dosta toga.
Hajd da je neki spic ili krilo koje zabija golove, dijeli asistencije, neka zvijezda iz fudbalske zemlje tipa Brazil, Argentina - pa i nekako.
Ali ovoliki hajp oko jednog ekvadorskog DFM-a je nezabiljezen dosad.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 avg 2023, 14:11

Poligon10 je napisao/la:
13 avg 2023, 14:02
gaston je napisao/la:
Ne vidim da sam tako nešto tvrdio. Je l’ bolje da se Lavia do sad već doveo ili da se dovede par dana prije kraja transfer roka?
Pa šta tačno gube? Vrijeme, pare?
Ko ti garantuje da Lavia nije spreman transfer i za Chelsea i za Liverpool u zavisnosti kako završi priča oko Caiceda?
Ionako je završio sa Southamptonom.
Oĉigledno se čega završetak sage sa ekvadorcem da se vidi u koji tim ide Lavia.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 avg 2023, 14:12

gaston je napisao/la:
13 avg 2023, 13:22
I Fab i vise izvora je prenijelo da je lik skoro citavu sedmicu bio u Londonu cekao da sve zavrsimo.
Kad su s vama dogovorili fee lik se nije pomjerio iz Londona.
Stalo se jer je Boehly odlucio ocito da matcha ponudu sto nije bio slucaj dok je Paul vodio pregovore.
Pa sto nije mečirao do sad nego nudi igrače + keš?

Msm yebe mi se više iskreno, al' je retardirano sve ovo.
Zato sto smo retardirani i cjenkamo se 3 mjeseca i jos uvijek se cjenkamo jer znamo da nas ceka.
Zato smo doveli 52 crnca iz francuske svaki po 20 milki..
Ja bih radije sada Laviju uzeo manje para manji rizik ionako obojica imaju po sezonu otprilike dobrog fudbala...

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 avg 2023, 14:13

Ako Chelsea dovede obojicu prijaviću ih Faruku Hadžiću.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 13 avg 2023, 14:20

gaston je napisao/la:
13 avg 2023, 14:11
Poligon10 je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Ko ti garantuje da Lavia nije spreman transfer i za Chelsea i za Liverpool u zavisnosti kako završi priča oko Caiceda?
Vrijeme je ovdje ključni faktor. Utd je prošlo ljeto izgubio ganjajući De Jonga, da bi na kraju kasno doveli Casemira. Tu Casemiro propušta nekoliko utakmica na početku (Brighton, Brentford porazi), a sve se to moglo izbjeći. Ne kažem da bi prošli bez poraza, to je već nagađanje, ali iz ove perspektive se može reći da bi stvari bile drugačije.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 13 avg 2023, 14:21

let3 je napisao/la:
13 avg 2023, 14:10
Arvid je napisao/la:
13 avg 2023, 14:06
Hajd da je neki spic ili krilo koje zabija golove, dijeli asistencije, neka zvijezda iz fudbalske zemlje tipa Brazil, Argentina - pa i nekako.
Ali ovoliki hajp oko jednog ekvadorskog DFM-a je nezabiljezen dosad.
Malo sovinizma nije na odmet!!! Hm...
CPOJ

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 avg 2023, 14:24

Year 2035 Caicedo close to joining Chelsea.
Cjenkamo se oko strukture paymenta :roll:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 avg 2023, 14:32

Poligon10 je napisao/la:
13 avg 2023, 14:20
gaston je napisao/la:
13 avg 2023, 14:11
Poligon10 je napisao/la:

Vrijeme je ovdje ključni faktor. Utd je prošlo ljeto izgubio ganjajući De Jonga, da bi na kraju kasno doveli Casemira. Tu Casemiro propušta nekoliko utakmica na početku (Brighton, Brentford porazi), a sve se to moglo izbjeći. Ne kažem da bi prošli bez poraza, to je već nagađanje, ali iz ove perspektive se može reći da bi stvari bile drugačije.
Smatram da je ili/ili.
Nećeš Laviu dovesti ako si i dalje optimističan da ćeš dovesti Caiceda.

Frankie ni jednog trenutka nije bio blizu Uniteda koliko je to Caicedo u slučaju ova dva kluba.

Moje mišljenje je da će ga Chelsea objaviti pred tekmu za koji sat.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 13 avg 2023, 14:36

Ma pranje mozga, cista pohlepa agenata i glupost igraca. Nadam se da ce ga Chelsea uzeti sto prije samo da se rijesi cirkus ovaj, a onda da Liverpool rijesi Laviu i vozdra.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 13 avg 2023, 14:49

gaston je napisao/la:
Po svemu sudeci vi ne radite ni na jednom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 avg 2023, 14:50

Ma ja mislim da se Liverpool odmakao od Lavie totalno. Nema teorije da se nakon svega vrate njemu. Ako/kad Chelsea ozvaniči Caiceda izvadiće iz nekog ćoška neku 5-6 opciju sa spiska i tjt.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.