FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko znam Mitrović je zadužen za odbranu. Šta je ovo Mitroviću u pm? Zategni to čovječe.
Harun me negativno iznenadio posebno, šta se dešava sa djetetom?
Harun me negativno iznenadio posebno, šta se dešava sa djetetom?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kakav je bio pocetak, dobro zavrsi. Al fali odbrambeni igrac u pm... Valjda to skontaju ovi u vrhu kluba
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I ja sam se razocarao kako igra...
A bio je jedan od onih od kojih sam najvise ocekivao.
Odbrana blaga, u nekim situacijama ko pi*ke, a i previse su izgubljeni na terenu. Treba ovdje neki stariji stoper koji ce ih malo postrojit.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Veceras sam ocekivao da ce bit manje od 1000 ljudi, al eto prijatno sam iznenadjen.
Volim tebe, više od sebe
Zajebano je kad su stoperi neuigrani, a pogotovo kad igraju prvi meč zajedno. Valjda dovedu nekog iskusnog.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 23:36I ja sam se razocarao kako igra...
A bio je jedan od onih od kojih sam najvise ocekivao.
Odbrana blaga, u nekim situacijama ko pi*ke, a i previse su izgubljeni na terenu. Treba ovdje neki stariji stoper koji ce ih malo postrojit.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Da li je svjesna stoka sta je uradila ispadanjem u prvu ligu? Koliko je broj ljudi razocarala i sjebala. Kad imas ovoliki broj gledalaca poslije svega, samo mozes reci da smo najbolji navijaci na svijetu. Ali opet cemo mi biti na kraju krivi, ako ne bude islo kako treba.
Bravo Slobodasi
Maloprije sam napisao na temi FL, da smo uzeli Bašića za trenera, umjesto Pranjića, ne bismo ispali ni pomoću trikova. Ali šupcima je bio preskup...desperados je napisao/la: ↑12 avg 2023, 23:56Da li je svjesna stoka sta je uradila ispadanjem u prvu ligu? Koliko je broj ljudi razocarala i sjebala. Kad imas ovoliki broj gledalaca poslije svega, samo mozes reci da smo najbolji navijaci na svijetu. Ali opet cemo mi biti na kraju krivi, ako ne bude islo kako treba.
Bravo Slobodasi![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Zna li neko koju ulogu trenutno obavlja Eldar Jusufovic zv. Buci jedan od grobara Slobode?
Bilo je ljudi, ali ipak očigledno je da ih puno bojkotuje. Koliko samo ja znam ljudi, koji se zadugo neće vratiti, vjerovatno sve dok je Tomica predsjednik...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dobro otvaranje sezone. Malo na početku nelagode da primimo gol ali to je problem s kojim ćemo se suočavati zbog pravila U21 dok se ne pojačamo. Čim je prva ekipa zaigrala od 46 minute to je druga pjesma skroz. Rudar Kakanj ozbiljan protivnik sa tri četri dobra igrača iznad prosjeka
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kada sam vidio da Husara ulazi u ložu sa viton torbom,a sa njim svi naši iz uprave želudac me zabolio...
Ali svi me ubjeđuju daj im šansu,tek su došli... SLOBODU volim njih NE i dolaziti cu zbog Slobode,kao i uvijek što svi dolazimo...
Ali svi me ubjeđuju daj im šansu,tek su došli... SLOBODU volim njih NE i dolaziti cu zbog Slobode,kao i uvijek što svi dolazimo...
-
- Kontakt:
Kakav pačenik moraš biti da kao "navijač" Slobode želiš joj da izgubi i srce ti raste kad primi go, a onda ko najveća pizdurina se ušutiš kad su momci okrenuli i dobili utakmicu
ok, želi joj da izgubi al nemoj bar javno ovako se sramotiti. Prva utakmica, imperativ, noge svezane, još će ovo biti bolje aBd. Dervišagić 

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Iznenadio me napadacki dio pozitivno. Delic, Dervisagic i Kalesic ubjedljivo najbolji jucer. Rasti ce ova ekipa vremenom, ipak je jucer prva zvanicna utakmica bila 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rudar je baš želio jučer da nam otkine koji bod.
Nije daleko od pameti, da će AH premirati svakog našeg protivnika, kako bi nas ubijedio da nas jedino on može vratiti u PL, a da su svi drugi nesposobni...
Bitku je izgubio, rat nije. Znamo svi koliko ne voli gubiti, a u Slobodu se baš želi vratiti.
Vidjet ćemo kako će se ovo dalje odvijati.
Nije daleko od pameti, da će AH premirati svakog našeg protivnika, kako bi nas ubijedio da nas jedino on može vratiti u PL, a da su svi drugi nesposobni...
Bitku je izgubio, rat nije. Znamo svi koliko ne voli gubiti, a u Slobodu se baš želi vratiti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Natakarim ga ako se tako hoće vratiti.Sky9 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:39Rudar je baš želio jučer da nam otkine koji bod.
I ova uprava je smeće, Mujkanović me baš iznenadio i jedini tu uz Kemu koji se u nešto razumiju, koji se trude, koji će i saslušati.
Ide sad stoper i jedan naprijed ako se dogovore.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
On haman nece odustati dok ne udje u klub opet
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Natakarim ga i ja, a to bi mi baš ličilo na njega...simonknows je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:47Natakarim ga ako se tako hoće vratiti.Sky9 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:39Rudar je baš želio jučer da nam otkine koji bod.
I ova uprava je smeće, Mujkanović me baš iznenadio i jedini tu uz Kemu koji se u nešto razumiju, koji se trude, koji će i saslušati.
Ide sad stoper i jedan naprijed ako se dogovore.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.